AutoriusTema: Sloga  (Skaityti 17674 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Gx4

• Svečias
Re: Sloga
« Atsakyti #30 įjungtas: 2007 Sau 17, 19:55:02 pm »
na va stiklinej nepaskendau  :plaukioja:
jausmas nera labai nemalonus, baseine kartais nemalonesniu tenka patirt..

Kadangi neturejau siaudelio naudojau pipete, bet tubut nosis viska sugerdavo ir isspjaudavau seiles su vos vos druskos  :-] tai galiausiai pasiverciau puodeli ir gerai sniurkstelejau  :angel: tai is pirmu kartu puse per nosi i kriaukle puse per burna o po to ismokau  :-D

gal sita kur nors dar galima pritaikyt ar bent ka nors panasaus  :D ?

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #31 įjungtas: 2007 Sau 17, 20:08:54 pm »
As, tai kazkaip nelinkes jokiu vaistu kisti i nosi. Siaip anksciau, del slogos buvo atsirade dideli skausmai. pasirodo, nosies pertvara kreiva. Todel sinusai kaupesi. Tie visokie lasai ir skalavimai nepadedavo. Jau norejo operacija daryt. Tik pats po tuo plaktuku chirurginiu nenorejau list. Tai tik slogai prasidejus, kuo kruopsciau ir dazniau issisnirpsciu. Dar retkarciais kokiu geriamu vaistu ikalu( bet cia jau blogiausiu atveju) ir viskas gerai  :-)
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2007 Sau 17, 22:16:43 pm »
Šnirpščiant per abi šnerves, kažkaip galima į negerąją pusę paveikti vidurinę ausį, ar kaip ten ji vadinasi, man su anatominiais pavadinimais truputį ne kas :) Taip kad geriau to nepraktikuoti.
Ner-ko, apie homeopatiją paprastai neturiu jokio linko, bet kada nors gal nepatingėsiu susistemint to, ką žinau, ir parašyt tau į PM, kad čia neteršt temos :)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2007 Sau 18, 07:51:05 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
na va stiklinej nepaskendau  :plaukioja:
jausmas nera labai nemalonus, baseine kartais nemalonesniu tenka patirt..

Kadangi neturejau siaudelio naudojau pipete, bet tubut nosis viska sugerdavo ir isspjaudavau seiles su vos vos druskos  :-] tai galiausiai pasiverciau puodeli ir gerai sniurkstelejau  :angel: tai is pirmu kartu puse per nosi i kriaukle puse per burna o po to ismokau  :-D

gal sita kur nors dar galima pritaikyt ar bent ka nors panasaus  :D ?
mačiau youtube, kai per nosį cocacolą geria  :O ir be jokio šiaudelio  :-] o dėl skalavimo, tai ir medikai pripažįsta, kad tai efektyviausia ir be šalutinio poveikio, tik jie rekomenduoja jūros vandenį (vaistinėse būna), nors man nuo jo alergija, po to pusę dienos čiaudau  :-]
įtempk presą

ner_ko

• Svečias
« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Sau 18, 14:05:51 pm »
Nieko sau, o reklamuoja, kad jūros vanduo iš vaistinės daug švelnesnis nosiai už namų gamybos. Man jis irgi toks pasirodė, bet alergija – dalykas šventas. :-)
Stripuli, ačiū (čia dėl homeopatijos). Jei pati anksčiau išsiaiškinsiu, perspėsiu. ;-)
Dar prisiminiau, kaip man sinusitą gydė antibiotikais. Rekomenduoju niekam tokioms gydytojų provokacijoms nepasiduot! :evil: Man nuo antibiotikų organizmas pradėjo silpt (kitaip ir nebūna :E), ir sinusitas ypač sudažnėjo ir sustiprėjo. Vaikščiodavau amžinai užtinusiom akim, puskurtė ir su skaudančia galva, o antibiotikų dozės vis didėjo, mane guldė į ligoninę ir žadėjo guldyt periodiškai. :help: Kol kartą spjoviau į gydytojų nurodymus ir išmečiau vaistus į šiukšlyną, peršokau prie liepžiedžių su citrina ir medum, ir JOKIŲ cheminių priemonių. Tas kartas buvo tragiškas, iš ligos vadavausi labai sunkiai, mėnesį, o gal ir daugiau. Užtai paskui viskas sustojo į savo vietas. Dabar sloga maždaug kartą į metus perauga į labai lengvą sinusitą, kuris man visiškai netrukdo gyvent ir greitai praeina.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Sau 18, 14:05:51 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #35 įjungtas: 2007 Sau 18, 14:17:28 pm »
Ant savęs esu pastebėjęs, jei pradedu šiek tiek lengvai grūdintis po šaltu vandeniu, kaip taisyklė sloga nekimba, jei kimba, tokia vos vos. O jei nesigrūdinu, tą žiemą kelis kartus užeina sloga :-/

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Sau 19, 12:16:19 pm »
O aš dar pastebėjau, kad vitaminus geriant pastoviai išvis jokios slogos nekimba. Netgi pažiūrėjau, kad praleidus vieną dozę (kurią dieną neišgėrus), sloga ima kibt, isgerus tabletike, sloga dingsta. Tai va, 2005 metus prasirgau kuo nors kapitaliai, o 2006 geriau vitaminus ir nesirgau ne karto  :-D
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #37 įjungtas: 2007 Sau 19, 12:27:06 pm »
O aš dar pastebėjau, kad vitaminus geriant pastoviai išvis jokios slogos nekimba. Netgi pažiūrėjau, kad praleidus vieną dozę (kurią dieną neišgėrus), sloga ima kibt, isgerus tabletike, sloga dingsta. Tai va, 2005 metus prasirgau kuo nors kapitaliai, o 2006 geriau vitaminus ir nesirgau ne karto  :-D

To tikrai nepastebėjau :chmm:

ner_ko

• Svečias
« Atsakyti #38 įjungtas: 2007 Sau 19, 12:36:00 pm »
Man irgi taip gerai dar nebuvo. :-(

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Sau 19, 12:37:53 pm »
O aš pasakysiu bajerį, kokius geriu - vyrukam tai jie ko gero netinka, o moterim - super :) "Pregnacare"  :angel: Su kitais vitaminais tarp kitko irgi tokio poveikio nesu pastebėjusi  :chmm:

« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Sau 19, 12:37:53 pm »

ner_ko

• Svečias
« Atsakyti #40 įjungtas: 2007 Sau 19, 12:58:11 pm »
O kodėl „Pregnacare“ geri, reikalas yra? Sorry, privatus klausimas... :rolleyes:
Gal ir vyrams jie tinka, kodėl ne. Mano vaikas vis bando sausą maistą iš šuns dubenio pagriebt, subalansuotas šunims, bet tinka ir vaikams. :D
O jei rimtai, tai man nuo slogos profilaktiškai irgi akivaizdžiausiai veikia grūdinimasis (t. y. šaltu vandeniu). Gaila, kad darau tą su didelėmis pertraukomis, vis tenka pratintis iš naujo... :bandit:

Gx4

• Svečias
« Atsakyti #41 įjungtas: 2007 Sau 19, 14:59:00 pm »
O kodėl „Pregnacare“ geri, reikalas yra? Sorry, privatus klausimas... :rolleyes:
Gal ir vyrams jie tinka, kodėl ne. Mano vaikas vis bando sausą maistą iš šuns dubenio pagriebt, subalansuotas šunims, bet tinka ir vaikams. :D
O jei rimtai, tai man nuo slogos profilaktiškai irgi akivaizdžiausiai veikia grūdinimasis (t. y. šaltu vandeniu). Gaila, kad darau tą su didelėmis pertraukomis, vis tenka pratintis iš naujo... :bandit:

biski ot, bet sunu maistas tas pats kas dziuveseliai, tik kadangi musu skonio receptoriai ne tokie kaip ju tai mes nejauciame to "mesos" kvapo ir pan. (be to sunys ir nelabai megsta, valgo tik tada kai nieko neduodi  :respect:)
sunu sokoladas tai toks pat kaip musu tik vietoj cukraus kazkoks pakaitalas (pats isbandziau nes sese suni turi, tai negi duosi suniui bet ka  :evil: tai va)

O del vaistu kad tik moterims  :chmm:  reiketu vaistinej paklaust, bet is esmes tai neturetu nieko atsitikt

ner_ko

• Svečias
« Atsakyti #42 įjungtas: 2007 Sau 19, 15:43:26 pm »
Visai OT išėjo, bet linksma. :-]

Apie slogą prisiminiau, kad jogai rekomenduoja ne pūst nosį, o traukt. :O Matyt, nesusitarė tarpusavy, kaip geriausia šnirpšt, tai priėjo prie konsensuso, kad reik į kitą pusę. :D Mano teta praktikavo šitą jogišką metodą. Sako, gerai veikia, sinusito neįsivarė, bet vaizdelis ir garselis nekoks... :puke: Čia kaip su sisiukais, atsiprašant, galvą plaut, kad plaukai sveikesni būtų... :mergina:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #43 įjungtas: 2007 Sau 19, 15:46:48 pm »
biski ot, bet sunu maistas tas pats kas dziuveseliai, tik kadangi musu skonio receptoriai ne tokie kaip ju tai mes nejauciame to "mesos" kvapo ir pan. (be to sunys ir nelabai megsta, valgo tik tada kai nieko neduodi  :respect:)
sunu sokoladas tai toks pat kaip musu tik vietoj cukraus kazkoks pakaitalas (pats isbandziau nes sese suni turi, tai negi duosi suniui bet ka  :evil: tai va)

O del vaistu kad tik moterims  :chmm:  reiketu vaistinej paklaust, bet is esmes tai neturetu nieko atsitikt

Jo, čia visiškas :ot:

Pramuk

• Svečias
« Atsakyti #44 įjungtas: 2008 Kov 17, 01:39:23 am »
Česnaku patrink nosį iš vidaus, greit praeina. Tik sako, didelis pavojus uoslę prarasti :)

Nu, tikrai kas po tokio pasisakymo susigundys tavo gydymosi metodu ;-)

Siaip sinusai tai pas mane silpna vieta.
Galiu tvirtai pasakyt ka ir man kmuk lor skyriaus vedejas gyd. Babarskas sake jokiu budu nenaudoti tu kur reklamuoja momentiniu nosiei atkisti, nes su jais tik susigadinsit nosi ir turesit sloga ir sinusu bedas pastoviai. Cia nera momentinis atkimsti nosei taciau labai geras aliejines formos vaistas *COLDASTOP*, tikrai geras, o jei kam ilgiau sloga laikes ir nosies gleivinej tokiu kaip ir zaizdeliu atsirado tai dar geras purskalas yra *MAR PLIUS* sitie vaistai tikrai patikrinti ir veikia :-D

« Atsakyti #44 įjungtas: 2008 Kov 17, 01:39:23 am »