Visa kita > Kovos menai ir kinas

Rocky VI?..

<< < (8/12) > >>

Žalias:
Dar paminėtina, kad kai kurie smūgiai akivaizdžiai matosi, kad neliečia galvos, bet čia turbūt visuose filmuose taip  :book1:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDar paminėtina, kad kai kurie smūgiai akivaizdžiai matosi, kad neliečia galvos, bet čia turbūt visuose filmuose taip  :book1:

--- Baigti citatą ---

cia mes matom. kaip ir filmuose apie hakerius kompiuteristai mato, kad falshas, o ne hackinimas vyksta

Skeptikas:
Pasiziurejau... Kazkuom primena pagal tematika Aleksandro Diuma "po dvidesimties metu" :D
Films apie tai, kaip.... o apie ka jis? xz :D
Tikrai ne apie boksa....

-kobra-:
na pagaliau sian jau paziurejau si filma..gaila kad anglu kalba rusu neradau niekur tai teko anglu kalba ziuret..kaip filmas tai toks nieko bet nusiwyliau..wisos kitos dalys man buwo daug idomesnes..o sita tai tokia net nez..pas stallone net uzgrimuotas atrodo lb senas..is pradziu zkai isijungiau man jis pasirode normalaus dar weido bet po to kai is arti parode tai matesi gan gerai..kuno sudejimas ne tai kad sumazejo o net padidejo atrodo.. :D net presas isliko..ir gan ryskus..na kalbant apie kuna tai jo kuno sudejimas kaip seno zmogaus tai lb geras tik wa iswaizda to kuno wietomis nel grazi..susiraukslejes kunas kai kur..tai nel grazu..o kalbant apie smugius tuos wisus tai man arba waidenosi arba tikrai labai jau matosi kad jie netikri..ta prasme wisiskai beweik neliecia kuno..absoliuciai i ora dauzo ypac tai gerai matesi wienoj wietoj..na iswada kad sito filmo labai laukiau bet nieko ypatingo ten nepamaciau.. :-( pagal mane filmas nel wien del stallones seno amziaus jau..butu jaunas kaip kitose dalyse senose tai manau butu daug idomiau ziuret..bet tokio amziaus pas ji kunas wis tiek isliko lb raumeningas ir stiprus..tai dziugina.. :-D
 Skyryba... Galioja ir tau. Mintys geros, o skiryba klaiki. Jaunimas, ka jus mokykloje veikiate??? Skyryba... Galioja ir tau. Mintys geros, o skyryba klaiki. Jaunimas, ka jus mokykloje veikiate??? Skyryba... Galioja ir tau. Mintys geros, o skyryba klaiki. Jaunimas, ka jus mokykloje veikiate???

Magus:
Kobra labai sunku skaityti tavo teksta. Nesumalk prašau taip visko i krūva.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją