Papunkciui tai papunkciui

Bet pageidauciau neemocingu atsakymu be apeliacijos i mano (arba kitu zmoniu apibendrinant) asmenines savybes. Nes ir man kazkodel atrodo, kad kolega daug per daug sau leidzia, ir pasakymas kad nieko nenorejau izeisti skamba nekaip, jei oponentas jau apkaltintas "blondiniskos" logikos naudojimu.
Citata:
-Blyn kalbejom apie peilius ( trumpas ginklas ) kapoti juo? pats pasakytum nesamone!
Atsakymas:
Viename is ankstesniu savo postu pateikiau nuoroda i peili, kuriuo butent patogiausia kapoti... galite paziureti. Pats peilis, gali buti paciu ivairiausiu formu ir dydziu ir nuo to gali labai priklausyti kaip su juo bus elgiamasi.
Citata:
Kazokai, mushkietininkai ir pan. jie naudojo kovai peilius?
Atsakymas:
Jus savo tiesoms pagristi iraukete kaip pavizdzius romenu legionierius, kareivius ir sena japonu meistra. Muskietininkai manau puikiai tinka i sia kompanija. Kazoku neminejau.
Citata:
jus ka moterishka logika naudojat?
.. zhuvyte ar ishlipsi?..hm zhuvyte reishkia lydeka..lytdeka reishkia pleshrunas..pleshrunas reishkia su dantimis..su dantimis..reishkia shuo..ble zhmones jis mane kale ishvadino..
peilis reishkia ashmuo..asmuo vansi ilgas...bla bla bla...poneslos..
be abejo su tokia logika diskusija gautusi ilga.
Atsakymas:
Cia jus karscciuojates ir bandote parodyti kito kvailuma? ar tik jusu bendravimo budas toks?

Citata:
Del Principu, tai gerbiamas kolega gal verchiau atsiversti lietuvishka Tarptautiniu zhodzhiu zhodyna, o ne puikuotis anglu kalbos zhiniom?gal gi ne visi anglu mokesi.. beje ir rashyti mazhiau reiketu. Smile
principas [lot. principium = pradzhia, pagrindas ]
pagrindine kokios nors teorijos, koncepcijos ideja, pradinis teiginys.
Taigi paprasta. ir nuo salygu nepriklauso.
Atsakymas:
Pasinaudojau greiciausiai prieinamu resursu... internetu
ir niekaip nesuvokiu, kaip "pagrindine kokios nors teorijos, koncepcijos ideja, pradinis teiginys" gali nepriklausyti nuo salygu???
Citata:
shios diskusijos atveju mano ishsakytas principas ( pagrindinis teiginys zhr. pirma messaga ). trumpu ginklu ( peilis ), duris pranashesnis uzh pjuvi!
Atsakymas:
nesutinku... yra visa eile salygu kurias reikia tenkinti norint kad tai butu tiesa (ginklas, koks tikslas, kokia apranga.... galiausiai, kokia pati situacija???) Taigi, toks teiginys butu per didelis apibendrinimas.
Citata:
gali pjauti kirsti , nors ir metyt ar musht rankena, tai nedraudzhiama, bet efektyviausia- durti.
Atsakymas:
kas buvo ir anksciau visu cia pripazystama...

su menku pasiulymu atsizvelgti i konkrecios situacijos salygas.
Citata:
Viskas, nei daugiau nei mazhiau.
galit paneigti? neikit papunkchiui ir argumentuotai . ne? diskusija baigta.
Atsakymas:
Sutinku, baigta. Nors vi dar tikiuosi sulaukti statistikos apie kuria buvo uzsiminta.
Aciu kad skaitot