Taigi, atsakinėju taip, kaip ir jaučiuosi. Kaip atrodau (-do), taip ir atsakinėju (jaučiuosi)...
...arba tai kas gaunasi kai nera pirmines informacijos
Ne. Čia greičiau jau gaunasi, kai kažkas apšneka kitus savų tarpe jiems už nugaros, kai tie išeina. Tada, be abejo, kietesni tie, kurie “kovojo“, o ne tie, kurie išėjo...
Apie ka nebus kalbama (nors nuomone turiu):
O kas trukdo? Pats ir pradėjai - tai gali ir užbaigti. :?
Apie tai ka yra arogancija (manau, kad tokie esate, bet nemanau kad tai visada blogai)
Na, nors iš kuklumo aš ir nemirsiu, bet nesu tiek arogantiškas, kad iškart sakyčiau, kad tai, ką mačiau ten ir tada, ir tai, ką skaitau dabar - tėra tik VISIŠKAS MĖŠLAS.
Bet kad jau TO prašei - imk. Negi gaila?...
Tai ar ŠITOS nuomonės vis išpešti negali iš mūsų su Asia - juk to taip norisi.. .Tada juk VISKAS taptų suprantama ir atitiktų jūsų teoriją. Susidėliotų į lentynėles.
Dabar gi suprask mus - čia mes teigiamai, ar vis tik daugiau neigiamai?...
Apie tai ka as yra pagarba zmogui... ne jo isminciai, titului, ammziui, zinioms, o apskritai - zmogui
Sau prisitaikyk. Kaip rašiau - MES tavęs nekabinom. Tai TAU smagu čia buvo pasišaipyti.
Nepatiko ką gavai atgal? Ką gi.. Negali pykt!...
Apie diskurso galia
Kuo čia dėtos KELIONĖS?...

Nebent tuo pačiu, kaip ir KLEJONĖS...
Ir apie tai ar buvo bandymas uzvaziuot (jeigu nebuciau mates ankstesniu laisku, vien is spausdintiniu zenklu skaiciaus manyciau kad laiskas sukele tam tikra susidomejima.... bet kai mates kokie jie ilgi, galima manyti, kad tai tipinis atsakymas)
Tai tėra pagarba pašnekovui ir dėmesys visoms jo pokalbio ir teiginių detalėms.
Tikiuosi, kad neapkaltinsi manęs dėmesingumo tavo išsišokimui stoka? O va aš pasigendu ATSAKYMŲ ir KONTRARGUMENTŲ į savo teiginius. Ignoruoji, nes atsakymas savaime aiškus?...

Visu teiginiu nekomentuosiu, truksta laiko.
Gal iš viso nesivargink kitą kartą, ką?...
Jeigu butumet atvyke laiku,, butumet zinoje:
Asia... :poke:
-kad susirinko zmones pasiziureti kas bus jeigu du zmones turi peili ir jiems tenka kovoti
A, tai galėjau ir nevažiuoti anksčiau ir taip...

ESU matęs ir žinau, kas būna, ir kas bus...
-visi puikiai suprato padeties salygiskuma ir kad yra elementarus fechtavimas turintis su realybe tik dalini rysi
Pažaidėte alaviniais kareivėliais su aliuziją į generalinio štabo manevrus?...

Bet tai teisingai sakoma: vyrai niekad neišauga iš berniukų - tik jų žaislai pasidaro didesni ir brangesni...
Jūsų atveju, peilis tiek pat liko medinis, kaip ir mano vaikystės laikais, kai kad ir su tuo pačiu Vaivada tąsėmės po Gudagirią...
-kadangi anksciau to niekas nedare (niekas neisivaizdavo kokios gali buti pasekmes) apsaugu akims niekas neturejo, o ir i traumotologini niekas nenorejo, buvo aptartos tam tikros taisykles traumatizmui sumazinti
Genijai.. Dviratį išradinėjat?...
Aš suprantu, kad GUMINĮ peilį nusipirkti prabanga, bet tai kas trukdo pasiimti atitinkamą guminės žarnos gabalą ir pasižymėti kad ir izoliacinės juostelės būdu “rankeną“ ar, bet čia jau iš viso prabanga, ją persiūti suplokštinant!!!
Kaip ten rusai sako? Rūki pod ch zatočieny?...

Inesmugiuot i veida, i lytinius organus, vengti smugiu i nugara kad nepataikyt i stubura)
...ir iš viso nesmūgiuoti... O kam?...
-taisykles nustatyos ir ju laikomasi pagal principa "pabandom, o paskui jei bus negerai pakeisim"
Tai kad jums ten visiems gerai buvo! Nieko ir nekeitėt!...
Taip ir norėjosi pasakyti - nekreipkite į mus dėmesio. Žaiskite, žaiskite...
Čiem by ditia nie tiešylos - lyš by nie viešalos... :?
Zvilgsnis is mano varpines.
O lig tol iš KIENO buvo? SVETIMAS mintis kartojai? SAVŲ pritrūko??...

Iki renginio:
-Vaikinai, gerai valdantys kalba, rasta ir turintys daug MA teoriniu ziniu (reikia pastebeti zymiai daugiau uz mane)
Nori pasakyti, kad TIK teorinių?...
Bet tai kad visada lengva atskirti, kur tik teorija, nesusieta su praktika! Imi ir pataisai (Akira labai ir neįsižeidė - kodėl aš turėčiau dėl to?..

).
Bet kažkaip neišeina? Ar kas tau TRUKDO tai padaryti?
Taigi tu toks “praktikas“, kad durk pirštu BET KUR į mano, kaip visiško “teoretiko“, žinutę ir pataisyk, jei aš neteisus. Iš realybės pozicijų...

Teorija, brolau, sausa šaka, už tai gyvenimo vaisingas medis žydi...
Nežinau, man ši mintis ne tik poetiška.
O tau ne tik sausos šakos (čia tos, žinai, nuo kurių saugotės alaviniais kareivėliais) nerūpi. Tau net ir ŠAKNYS nerūpi. :?
Nepaisant daržininko pašaukimo...
(ar vis tik smulkaus ūkinininko, kaip Storas pastebėjo - cottager)
-Veda pusiau uzdarus susitikimus sekmadieniais kur snekasi apie MA ipatumus ir geria alu (alu as megstu)
Alus buvo gertas tik per pirmąją sueigą. Ir labai minimaliai. Saxum organizavo susiėjimą, tai už pažintį ir pakėlė. Aš iškart pageidavau Borjomi - neduos sumeluoti...
Antra, sueigos nėra uždaros - net programa buvo Skelbimų skyrelyje įdėta. Ir aprašymai tam į tinklapį dedami, kad nebuvę susipažintų su bendru kontekstu ir įsijungtų, net ir pavėlavę

, suprasdami, kas ir kur vyksta. :?
Maža to, Saxum jau neapsikentęs ASMENIŠKAI tave kviečia ateiti ir pasireikšti pačiam.
Tiesa, jis neperspėjo, matyt, nenorėdamas nubaidyti, kad pyzdielinu aš tokiais atvejais daugiau, nei parašau....
O tai reiškia, kad ekspromtu teks atsakinėti į mano, ar KITŲ, pastabas iškart. Ir ten už interneto nepasislėpsi. Ir IGNORUOTI sunkoka bus...

Tinka?
Sekmadieniais, nuo 13:00 val. NAL salėje (kontaktai per Asia, kaip ir buvo rašyta). Nors pageidautina nuo 14:00 - matai, pas mus tik soke yra punktualus...
Kitiems: susiderinat su Asia, nes jis šeimininkas, ir jokių problemų. Mes ne sekta...
Renginio metu:
-atejo vaikinai, pasedejo, patylejo ir isejo
Gal todėl, kad nebuvo tiek arogantiški, jog KIŠTŲSI su savo pastabomis ir pasiūlymais, kad jau tiek pavėlavo?...

Po renginio:
-dideli straipsniai kuriu dalis isvadu panasios i manasias, o kita dalis, kaip asmeniui strikinejusiam su mediniu kotu, atrodo keistos...
A, tai aš buvau teisus!....
Vis tik TAVE užkabino atsiliepimai iš to, ką matėm...
Bet tai mes ką matėm, tą ir parašėm. Visada parašom.
O kas keista - kažkodėl nesiėmei diskutuoti ir savo argumentus pateikti. Geriau patyliukais, mums už nugaros su savais... Aptarėm. Pasiguodėm... “Sam durak“ - kaip sakoma. “O mes“ - suprask - “krūta chebra“! :peace:
Ar ne?...

manau, kad ju nebutu buve, jeigu rasantis butu pamegines pats kazka atlikti.
Esu mėginęs, tad net Asiai iškart jo komentarus jau TADA perkomentavau. Jis gi po to, nesakė čia, aišku, išbandė...

Pažaidė tą patį su kolega, pagal jūsų stilių.
Taip ir yra, sako...
O ko man į tą pačią upę bristi?...

(pvz. vienas mano apzystamass pamates video irasa, pakomentavo, kad visi per daug atsilose...
Gal jis imtynininkas koks...
Man nebuvot nei per daug atsilošę, nei per mažai.
“Peiliuose“ iš viso nėra nieko “teisingai“ arba “neteisingai“. Kiekvienas yra teisus savaip. Papjovė - ir tiek tos tiesos. Peilis čia - absoliuti tiesa. Ir viskas.
Kaip sakau: nėra neteisingų veiksmų - yra tik ne laiku ir ne vietoje.
Tarp kitko, pasiskaityk mano atsiliepimą apie Andriaus ir Pitbulio dvikovą. Ar daug iš jūsų tokias detales pastebėjot, kurias aš “poetiškai“ ten įdėjau?...

priesingai Asiai... renkuosi pazystamo nuomone, nes ji pazystu geriau
Tai va dar viena priežastis mums buvo nelįsti į tą kolektyvą su savo “prašalaičių pastabomis“...
o ir kai sokinejau su medinuku pastebejau kad tie kurie labiau atsilose yra geriau "matomi" ir "nuspejami"... patys tokia isvada butumet padare... uztektu tik pamegint pasizaist)
Tiesą sakant, aš gal dar labiau “susipakuočiau“, nei kad jūs - taip kad čia ir vėl be reikalo užsipuoli...

-globejiskai atlaidus poziuris i pitbuli... (bet gal klystu, skaitau kitus postus, globejiskai atlaidus poziuris taikomas visiems jaunesniems nei autorius)
Į Pitbulį NĖRA globėjiškai atlaidus požiūris!...
Maža to, nuolat girdžiu priekaištus, kad aš NESU globėjiškas ir TIKRAI nesu atlaidus. Jau greičiau atvirkščiai - užsipuldinėjantis ir priekabiaujantis...
Asios paklausk, kaip aš jį per savo “testą“ pradžioje pervarinėjau...

Bet nevidonas Saxum

paslaptį išdavė, nuramindamas pastarąjį, kad aš taip visus, kurie man PATINKA ir kuriems aš SIMPATIZUOJU, “pyzdavoju“...
Taip kad Pitbulis man patinka. Nepatiktų - tai kaip Asia ir išsireiškė - nei su šūdinu pagaliu ten nenuvarysite mudviejų, o ir dėmesio nekreipčiau čia į jį iš viso.
Kas kaltas, kad aš jau “senas“.. Yra gi senesnių!...

-suzinoma, kad sekmadieniais vaikinai jau ne tik geria alu ir zodiais keiciasi ziniomis bet ir kazka rodo ir bando (pagirtina)
Dažniau lankykis, ypač tinklapyje, ir ne tai sužinosi...
-pasirodo, kad kazkas nusimano apie peilius... ir netgi turi savo sistema (tikrai norisi pamatyt)
Jau reikalavimus dėl peilio išsakiau - pasiieškok.
Jei jų neatitinki, tai nebent ant mano gero ūpo pataikysi ir pamatysi praktiškai (nors ką ten praktika.. aš gi tik “teoretikas“!...

) kokį gabaliuką kokio mano “teiginio“, kaip praeitoje sueigoje buvo. Programoje juk iš pradžių man tik apšilime 10-15 minučių numatyta buvo - ir tos pačios apie “tuščias rankas“ ir “kreivas kojas“...
Isvados:
-praktinis ekspermentas geriau nei teoretizavimas (tie kas dalyvavo manau liko patenkinti)
Mumi irgi nelikome nusivylę labai - atsiliepimus abu skaitei!...
-mokymasis sedint ir stebint egzistuoja, bet kaip pastebeta straipsnyje apie jusu paskutini susirinkima sekmadieni, kokia mums is to nauda?
Jums?

Matyt, jokios - ypač, jei taip gaižiai reaguojama apie nuomonę iš šono!...
A propo, nors po Andriaus nuomonės prieš gerus 5 metus apie save aš, turbūt, turėjau pasikarti ant tos pačios čia minėtos sausos šakos, arba bent jau pabandyti pasidaryti harakirį kokiu medinuku...
kai po rengino vyko aptarimas, ar nors zodeliu uzsiminet apie savo pastebejimus? O butent tuomet buvo pats laikas tai padaryti.
Kai suformuojamas uždaras ratas ir tau atsukama nugara, paliekant šio rato užribyje, tai savo nuomonę galima susikišti dar giliau, nei prieš tai, kai vyksta “intymus bendravimas“ medinukais. :?
Čia iš praktinės psichologijos. Tarp kitko, vadybos psichologijos modulį išlaikiau 10 - kaip tik tiek, kad šiek tiek suprasčiau grupių elgsenos dinamiką.
Nors Asia ir be to suprato, kad kilti mums laikas ir pasakyti jums “adjū“. Na, bet gal irgi tik dėl to, kad jis nindzė - jie mintis skaito...
-mielai nueiciau i jusu rengini sekmadieni, kad pamatyciau ka jus darote.
Alų geriame, video žiūrime (ypač iš Saxum bedugnės kolekcijos) ir plepame (tiksliau, aš plepu, o kiti bando išsislapstyti po visas kertes, kol “neužbuchtielinau“ negyvai...

).
Bet ateiti niekas netrukdo (nebent, tu tikrai jau nepatikai Asiai ir jis tavęs neįleis...

).
Kokia data, koks adresas ir laikas?
Sekmadieniais. Per Asią.
Tiesa, šį sekmadienį aš galiu važiuoti pas Petreikį į... šokių seminarą...

Šeimyniniai reikalai, kaip sakoma.
-palaikau pitbuli, kam isileisti zmones kurie nenori nieko duoti (turiu omenyje zinias ir patirti
)
O tai lyg aš ne apie tai!...
Del FMA komercializavimo Lietuvoje - yra zmoniu kuriems tai tik hobis ir keisti to nesiruosia ir klausimas kokia FMA padetis Lietuvoje atrodo nereiksmingas....
Oi, kokie mes DVASINGI menininkai...
Idealizmas irgi gerai, aišku. Net žydai savo ortadoksus atleidžia nuo visų valstybinių prievolių ir mokesčių... Juk nesuteptą tikėjimo grynumą tai reikia kažkam nešti kaip Prometėjo deglą... Kad ir ateinančioms kartoms...
Pagarbiai,
Nepastebėjau. :?
P.S. Laiskas gavosi neplanuotai ilgas, dekoju uz laika kuri sugaisote ji skaitydami
Ilgus laiškus visada smagiau skaityti.
Trumpi atsižymėjimai forumuose man primena ciucikus, pakeliančius kojytę prie kokio bobiko jau apšlapinto ir taip pasiženklinto stulpelio...
Taip kad - rašyk, “nesiparink“. Ypač gerai, kai detaliai atsakoma į teiginius - kad ir savais argumentais...

O ne arogantiškai jie ignoruojami, laikant savo “aukščiau diskusijos druskos“...