Eilinį kartą pasikartosiu: NEI VIENO nelaikau mulkiais!
Dar kartą perskaitykite mano atsiliepimą tiek tinklapyje, tiek ir čia. Jei kam NORISI taip manyti, nes tada galvelėje išankstinės pasidarytos nuostatos ir išvados susidėlioja į lentynėles - nieko negaliu pakeisti. Jei kas pasijautė įžeistas - atsiprašau, nes tokio ketinimo neturėjau. Visada kalbu tiesiai ir ką galvoju - jei kieno nors ambicijas tas užgauna, matyt, metas suaugti.
Ir kažkaip išaugau, manau, iš to amžiaus, kad bandyčiau froidistines idėjas įgyvendinti kitokiais būdais (kaip iš to anekdoto apie du psichoanalitikus: “Klausyk, nebesigirk daugiau. Esame profesionalai, tai gal iškart išsitraukiam ir pasimatuojam?...“

)
Kaip sakiau, pelis pats savaime - yra absoliuti tiesa, o ne “peilininkai“, kurie parduoda savo tiesas.
Savųjų tiesų ar pastabų aš niekam neperšu. Nes žudymas yra nuodėmė. Kas nemano, kad peilis yra MIRTINAS ginklas (nekalbame dabar apie buitinę jo paskirtį), o ne nekaltas žaisliukas, tas ir toliau gali turėtis savas iliuzijas. Ar man gaila? Ne. Dar geriau... Aplinka ir taip per daug kriminalizuojasi, sociopatų pakanka ir be papildomo jų parengimo.
Žiūrint iš praktinės pusės, kas liečia ne vien peilį, nėra tame nieko “teisingo“ ar “neteisingo“, “krūto“ ar “drūto“. Būna tik nelaiku ir nevietoje.
Kaip ir bravado bei mačizmai.
Mano galva, tema išsemta. Neketinu niekam nieko įrodinėti. Peace. :?