Visa kita > Kovos menai ir kinas

Geriausias jūsų matytas kovos menų filmas.

<< < (119/120) > >>

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPagal atsiliepimus neblogas turėtų būti... 47 Roninai:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---
Man skystokas.  :nezino:

EzysGazuotas:
Nu šitas tai tikri,puikiai tinka lengvam pažiūrėjimui, neblogas filmas su komedijos elementais (pvz. scena ištraukta iš Rokio  :-] ) "Didžioji kova" (Grudge Match):

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPripažinsiu, kad neprailgo ir visai gerai susižiūrėjo. Toks neįpareigojantis daug galvot, tačiau vaizdai ir garsai gražūs, 3D tokiam kinui tinka, vienžo pramoga. (Nežinau, kaip per kompą/TV žiūrėtųsi).

--- Baigti citatą ---

Pažiūrėjau treilerį ir jau nenoriu jo matyt. Kažkokie apsirūkusių režisierių sapnai su drakonais ir gyvatėm..
Man tas japoniškas - 1/47 patiko ir vsio..

Saxum:
"47 roninai" - didelio biudžeto filmas, puikūs aktoriai, gera vaidyba, įspūdingi specialieji efektai, nuostabus operatoriaus darbas, kostiumai iš viso aukščiausiam lygy, bet... Visą filmą žiūrint kažko trūko. Kažkokio tokio cinkelio, kad užkabintų. Gal režisieriaus darbas silppnokas, gal scenarijų truputį kitaip reikėjo dėliot. Ir dėl fantastikos čia klausimas, ar reikėjo įterpt. Drakonai drakonais, siauraakių kultūra nuo to neatsiejama, bet šį kartą gal be jų būtų buvę geriau.

baramui fighter:
Senas, bet geras filmas - Dzen meistras Bodidharma (rus. Мастер дзен Бодхидхарма)
Be spec. efektų. Ramiam vakarui, nusiraminimui ir pamąstymui.

Pilna versija:

p.s. beja, ten galima pamatyti vieną jauną aktorių, dabartinę kino žvaigždę - visi filmai apie Ip Man'ą, ten jis vaidina. Gal atpažinsit. :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją