Pažiūrėjau ir aš Ip Man 2. Šiaip, filmas visai žiūrėtinas ir smagus, tik, kaip ir pirmojoje dalyje, smagesnė pirma filmo pusė, kol dar neprasisdeda "didvyriška kova už kinų tautos garbę".
Man patiko abi filmo dalys, nes maloniai žiūrisi ne tik kovos scenos, bet ir jas rišantis siužetas. Be to, gražios, paprastos kovos scenos be erzinančių nerealių keistenybių. Vien pliusas už tai, kad niekas neskraido

Šiaip, įdomu, kad wing chunas šiuose filmuose parodomas/pateikiamas taip, kaip pats apie save ir sako - staigus ir paprastas, be didelių, efektingai atrodančių, bet, galbūt, mažai reikalingų judesių. Ir pirmoje, ir antroje filmo dalyje Ip Manas taip ir nepakelia "kojos aukščiau bambos", ir "neplasnoja" - manau, ypač wing chunui prijaučiantiems, tai turėtų labai gražiai ir maloniai atrodyti.
Beje, kalbant apie tai, kas kokiame filme gražiai atrodo, ar teko kam matyti filmą, kurio pagrindinis veikėjas gerai ir gražiai naudotų ką nors iš dar labiau egzotiškų menų, kokį tai chi arba aikido? Vis tik populiaresnius menus įdomiai pateikiančių kovinių filmų netrūksta, o va šiems dviem lyg ir nemačiau.