0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Labai jau "komiksinis" padarymas, tačiau kaip pasaka, patiko ir man. O kas dėl kovos menų - o koks skirtumas, rytiniai jie ar vakariniai. Reikės - ir naktį kausies
Super. Būtų labai įdomu pamatyti, kas konsultavo filmo režisierių ir aktorius. Būtinai pažiūrėsiu. Gal netyčia ir nuorodą į torrent failą duosi?P.S.: tiek mokyklu, tiek skirtingų požiūrių - o smūgių trajektorijos ir pagrindiniai principai visur vienodi
Šiaip kovų pačių ten nedaug. Keistas toks filmas, niūrus, koviniu nei pro kur nepavadinsi. Patiko scena, kaip iš pogrindinio pardavėjo rinkosi kovinį peilį pirkimui - daug realių garsių modelių rodė ir svarstė apie juos.
senas, bet, manau, vertas dėmesio. Apie kovą peiliaisJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
maciau Ip Man 2 dali... nusivyliau...labai daug iskraipytu istoriniu faktu apie Ip Man'o gyvenima o pati pabaiga kai Ip Manas su boksininku kovojo tai isvis kazkas per viduri tarp Rocky Balboa ir Undisputed II... nieko panasaus tuo metu nebuvo ir negalejo buti.. tiesa keletas neblogu kovos epizodu wing chun technikos prasme buvo, be tik keletas...vienu zodziu Honkongiskas Hollywoodas... Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O man nepaliko įspūdžio. "Fearles" perdirbinys
Va tik nesenai ištraukiau iš torento "Niepobedymyj" apie Harlampijevą ir jo keliones ieškant imtynių veiksmų savo sambo menui. Senas filmas, o nebuvau matęs ...Ir toks nieko, Holivudu nekvepiantis...