AutoriusTema: Kung fu technika gatveje  (Skaityti 15357 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kung fu technika gatveje
« Atsakyti #30 įjungtas: 2006 Bir 14, 21:28:37 pm »
kai stangistai musasi (na kulturekai), tai gali kaip suletintam kine ziuret, ech.. grozis :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

kffaner

• Svečias
« Atsakyti #31 įjungtas: 2006 Bir 14, 22:45:24 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
kai stangistai musasi (na kulturekai), tai gali kaip suletintam kine ziuret, ech.. grozis :D

:alus: sutinku 10000000000% rimtaj as nesuprantu ju tiek prisipumpuoja kad po to nebepanesa savo raumenu :DDDDD

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2006 Bir 14, 23:09:50 pm »

:alus: sutinku 10000000000% rimtaj as nesuprantu ju tiek prisipumpuoja kad po to nebepanesa savo raumenu :DDDDD

Man atrodo kažkuriam bodybuildingo forume, ar tik ne Saxum parašė tokį dalyką. Panašiai cituoju: "Kam jums ta masė? Į skerdyklą norit priduot vėliau ją?" Nepyk Saxum, jeigu ten ne tu buvai, reiškia kažką maišau.
 :-]

kffaner

• Svečias
« Atsakyti #33 įjungtas: 2006 Bir 14, 23:20:23 pm »
Beto vistiek tik 20% tu raumenu jegos tenaudoja :DDDDD

Atsijungęs Sunstep

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 110
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Bir 21, 11:42:56 am »
geriausia buti futbolininku. Ismoksite taip spardytis ir per baudos smugius mokesite apgintinti savo kiausinius ir galva, ir nugriuti nesusizeisdami  :senis: :aciu: :bo:

o jei dar su "futbolo" butsai tai isvis futbolininkas yra  :respect: :respect: :respect:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Bir 21, 11:42:56 am »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #35 įjungtas: 2006 Bir 21, 14:07:39 pm »

Man atrodo kažkuriam bodybuildingo forume, ar tik ne Saxum parašė tokį dalyką. Panašiai cituoju: "Kam jums ta masė? Į skerdyklą norit priduot vėliau ją?" Nepyk Saxum, jeigu ten ne tu buvai, reiškia kažką maišau.
 :-]

Nepamenu ar aš taip kur esu rašęs  :-/ Bet jei pakomentuot, tai iki tam tikros ribos masė reikalinga, bet kai pasidaro baisūs kultūristai, tai jau  :ne:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #36 įjungtas: 2006 Bir 21, 14:11:29 pm »
Beto vistiek tik 20% tu raumenu jegos tenaudoja :DDDDD

Čia su kokiu raumenometru išmatavai? :book1: :banging: :O

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2006 Bir 21, 14:25:53 pm »
Užsispyrusiai laikausi savo nuomonės - per kepalą duodama ne krūtu pavadinimu, o kumščiu, delnu, plyta, koja ir t.t. O kokiu terminu pavadinsi mano smūgį, manau ir lūžusiai nosiai ir mano kumščiui grynai *** :) svarbiausia - kad pataikei ir pats negavai. Užsiiminėk nors ir šaškėmis, jei tai padeda...
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2006 Bir 21, 14:29:30 pm »
Tai žmogus to ir klausia, ar padeda ?  :P

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Bir 21, 14:42:24 pm »
Tai žmogus to ir klausia, ar padeda ?  :P

Jei tik kičinsis turėdamas diržą ir lįs su savo kung-fu kaip nuogas į dilgėles - ne :D
Jei svarsto kokias treniruotes lankyti ar kuo užsiimti - why not? Tik kad va problema - paprastai po trijų treniruočių joks muay-thai, kung-fu, beisbol-do ir pan. apčiuopiamų rezultatų neduoda :D
Jei pasiruošęs tik diskutuoti "kieno kung-fu stipresnis" - tai kam iš viso kažką treniruotis :-] :-]?
Ir iš viso, buvo čia forume vienas toks kadras, kuris bet kurį stilių supeikt galėjo, žinojo kiekvieno silpnąsias puses... tik kad... taip nieko ir nerado, kas būtų jam tinkama "sportuot"  :-]
Kaip ir sakiau anksčiau, GATVĖJE (o ir ne tik) mušą ne per titulą, o per kepalą :D

« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Bir 21, 14:42:24 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2006 Bir 21, 14:51:59 pm »
Hm cia ydomu klausima iskelei na mano nuomone tai nemanau kad galima pasitiketi tik vienu kovos stiliumi tikroje kovoje.Svarbiaiusias dalykas yra nustebinti priesininka.

Aš kažkada ringe esu labai nustebinęs ir išgasdinęs priešininką... JIs galvojo, kad mane užmušė ;)

Atsijungęs kaliucka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 161

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2006 Bir 21, 16:46:04 pm »
Hm cia ydomu klausima iskelei na mano nuomone tai nemanau kad galima pasitiketi tik vienu kovos stiliumi tikroje kovoje.Svarbiaiusias dalykas yra nustebinti priesininka.

Aš kažkada ringe esu labai nustebinęs ir išgasdinęs priešininką... JIs galvojo, kad mane užmušė ;)

Isvada-kam treniruotid, jei motule gamta jau seniai viska apgalvojo?
Praleidai smugi-apsimesk negyvu :punch: Priesininkas bus ir nustebes, ir isigandes :O
Svarbiausia, kad nesugalvotu lavonu atsikratyti jo supjaustydamas :ne:
Drąsa be ritualo-įžūlumas, išmintis be ritualo-per didelis pasitikėjimas savimi;))))

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2006 Bir 25, 17:43:15 pm »
Kungfu (kaip ir betkoki kita kovos mena)pritaikyti galima.O vat nuomone tokia susidare (tipo kungfu tai "kitaicu"baletas ir t.t)todel,kad SIFU,SENSEI ir kitokie nastavnikai kartais nesivargina mokyti gatveje pritaikomos technikos,o dar tiksliau - nesistengia mokiniui parodyti KAIP tas technikas naudoti "extrem"situacijose..Tada ir gauna toks Gung Fu meistriukas i kaulus nuo eilinio marozo ,kuris pamate per TV koki KICKBOXER su Van Damu ,pasidare is medzio makivara ,dauze ja jegu negailedamas ir dar su chebra sparingavosi "realiai" karts nuo karto(poto aisku visam savo rajonui papasakojo,kad pridauze locheli kuris ten kazkokias gerves lankstyt bande :icon_bat:   )..Na,o jeigu klube yra normalus treneriai,vyksta sparingai ir t.t na tada... :-/
Apskritai,nesvarbu kokio stiliaus mokaisi,karate ,kungfu ,aikido..jei jauti,kad jis tau pades realiai apsiginti(to nebus jeigu pats neidesi ziauriu pastangu,zinoma :evil:  )tuomet nesuk sau galvos klausimais :senis:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2006 Bir 26, 11:46:10 am »
Apgaulingas jeigu TIK jauti ,kad pavyks nuskint koki nenaudeli,o daugiau kaip ir nieko neveiki...Gatveje negali buti UZTIKRINTAS simtu procentu ir nesvarbu kiek prasitreniruosi,bet jeigu treniruosies pakankamai,tai jausi ,kad gali ir pavykti(o jei negali pavykti,tai jausi kur pabegti geriau :senis:  )     :maisas:  Pagal situacija viskas..Beto su patirtim ateina ir toks dalykas kaip "TIKROVES SUVOKIMAS" t.y.suprasi ar tavo savigynos pamokos dave naudos ar su tokiais prijomais kuriuos tu moki geriau is karto atiduoti gezams viska ka turi (jei ivyks toks susidurimas ;-)  ),o veliau treneriukui padekoti uz smagiai praleista laika pas ji DOJO,darant visus tuos AGE ,SOTO UKI ir kitoki brieda...

saimis

• Svečias
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Rgs 17, 14:27:51 pm »
Beto su patirtim ateina ir toks dalykas kaip "TIKROVES SUVOKIMAS" t.y.suprasi ar tavo savigynos pamokos dave naudos...

tai jau tikrai, prieš keletą mėnesių pradėjau lankyti kung-fu treniruotes, tai gal po mėnesio treniruočių pajutau skirtumus (fizinės jėgos padidėjimas, pagerėjo koordinacija, lankstumas, tikslumas ir t.t.), tai vaikščiojau "kietas", pasiruošęs gaujas išguldyti, iki tol... kol kitas mokinys, besitreniruojantis virš 4 metų, pasiulė sparingą... va tada man atsirado "TIKROVES SUVOKIMAS". dabar gatvėj stočiau į kovą nebent 1x1 arba prieš girtus (sutinku su aukščiau rašiusiu nariu, kad girtą iškirst sunku, nes jis skausmo nejaučia, bet po vieno smūgio jam butu praktiškai neimanoma susigaudyt situacijoj), o kai rodo filmuose, kai vienas išspardo "xebrą" net nesuprakaitavęs tai... kova prieš kelis nebūtu tvarkinga, kad pribėga vienas, tu jį nuspiri, tada pribėga kitas, tu ir jį nuspiri ir t.t... tad norint pritaikyt kung-fu gatvėje reiktu pirma išeit į gatvę ir keletą kartų gerai gauti į skūrą :punch: , kad priprast prie smūgių, kuriuos tektų atlaikyt bet kokiu atveju, ar esi "specas"  :maisas: ar tik šiaip peštukas...   :banging:

atsiprašau už ilgį...

« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Rgs 17, 14:27:51 pm »