Sportas > Smūginis sportas

k-1 vilniuje komentarai.

(1/4) > >>

radiatorius:
k-1 Vilniuje ,varzybu komentarai.

Powka:
Norėčiau ką nors pakomentuoti, deja nepavyko nuvykti į turnyrą. O gauti video medžiagą tai čia beveik nerealu, gaila...
Ka gi, o gal kas matė gali papasakoti įdomių vietų iš turnyro? Butu įdomu paskaitynėti.

Danny:
a) labiausiai tai "sužavėjo" ringo referis. tokių nesamonių dar nesu matęs...
1. vietoj to, kad išskirtų sisiklinčavusius kovotojus jis piktai jiems po dešimt kartų šaukdavo "stop" ir žiauriai pykdavo, kad niekas jo negirdi
2. visiems (!) jis kažkodėl suskaičiavęs iki 8 paskelbdavo nokautą nesvarbu ar jie pakeldavo rankas prie galvos ar ne...
3. tas pats referis teisejavo savo auklėtinio kovoje (t.y. jis treniruoja tą bičą)

b) cholodinskis vs smirnovas atrodė ne kaip kova dėl shooto čempiono titulo, o kaip megėjų pasistumdymas. cholodinskis visą kovą bijojo smirnovo, o smirnovas tarp raundų ilsėjosi gulėdamas (!). kas laimėjo aš nesupratau, bet taisėjai paskelbė split'ą smirnovui už ką į simanaitį buvo paleista kažkokio gėrimo skardinė, o pats smirnovas nušvilptas nach..

c) esu buves visuose 3juose "siemense" vykusiuose renginiuose, tai mano nuomone šis buvo pats prasčiausias: tiek organizavimo prasme (buvo lengvas bardakėlis), tiek šou nebuvimas (varžybos ir tiek), nu ir teisėjavimas...

Danny:
tiesa, vokietis kurį atvežė morkevičiui "ant suvalgymo" pasitaikė tikrai kietas bičas ir nors pralošė, bet tikrai gerai sukovojo ir dar sugebėjo kovodamas bendrauti su publika ir padaryti nedidelį, bet smagų "perfomansą"

Kestas:
neblogas turnyras, neblogos kovos. ka cia daugiau ir bepridursi, susirinkusi publika parode visiska neismanyma, jei nebuvo "kraujo", kovotojai iskart buvo nusvilpiami, tai ka cia ir bepakomentuosi... :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją