Idealistas... BENT JAU KOL KAS tikrai nesuprantu, kuo issitaskius apacioje ant asfalto tau galetu padeti visi pasaulio draugai... Arba kuo tavo bedvasiam kunui istiskusiam apacioje galetu rupeti ar zmones JAU draugai, ar ne 
tada man nerupes. Taciau rupes PRIES issokant. Ir tai skirtingi dalykai. O kad man padetu, man nereikia. As ne tam tai daryciau, kad gauciau kazka mainais. O todel, kad remdamasis savo vertybemis, netureciau pasirinkimo
kova ivyksta, nes kitaip ir negalejo buti. Ir neverta stoti i kova, jeigu nepasirenges joje zuti
beje, dalis (c) - A.Kocergin
sorry, be asmeniskumu, bet...
kas tu toks, kad apsrestum kuri kaina yra didele, o kuri ne? du aukstieji yra ***, o 400lt alga vienintelio pilnamecio sunaus 7 vaiku seimoje, be tevo yra nedaug? cia jau mes i gyvenimo prasme gilinames
o kas tu toks, kad sprestum kas yra geras kovotojas, o kas ne?

as nesakiau, kad visus dalykus galima ismatuoti ir sudelioti pagal liniuote. Jei matuoji pagal tai, kiek dantu ismuse, galima. Arba kiek bicu paklojo. Bet tai pavirsutiniska

bet as atsakysiu. As vertinu pastangas, lygindamas kieki, kuris skiriamas palyginus su tuo, kuri imanoma skirti. Be abejo, mano nuomone. Bet subjektyvumo kazi ar isvengsi. Vienu akimis zmogus bus kovotojas, kitu - smulkus pestukas.
tamstos deka suvokiau kaip as apibrezciau, kas yra kovotojas. Tai "zmogus, kuris ideda pastangu ne maziau, negu is tiesu gali.."
beje, su prigimtimi tai neturi nieko bendra..

Kaip sake, atrodo generolas Patonas: "ZMogus, pasakes, kad baisiausias ginklas yra rasytojo plunksna, nebuvo pazystamas su M16"
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
su M16 forume nesusipazinsi

Viskam sava vieta ir savas laikas..