AutoriusTema: Kovotojo charakteris ir laimetojo mentalitetas igimta ar igijama?  (Skaityti 51004 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kovotojo charakteris ir laimetojo mentalitetas igimta ar igijama?
« Atsakyti #150 įjungtas: 2007 Sau 05, 01:43:44 am »
Manau, kad garbėtroška ir maximalistas yra skirtingi dalykai.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #151 įjungtas: 2007 Sau 05, 15:59:26 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Manau, kad garbėtroška ir maximalistas yra skirtingi dalykai.

nu nezinau, bet man kazkaip irgi  :-/

Stripuli, vat butent kai parenkami netinkami zodziai ir kyla nesusipratimu :)

ir siaip vyrui moteri suprast kartais sudetinga buna :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #152 įjungtas: 2007 Sau 05, 19:48:43 pm »
nu nezinau, bet man kazkaip irgi  :-/

Stripuli, vat butent kai parenkami netinkami zodziai ir kyla nesusipratimu :)

ir siaip vyrui moteri suprast kartais sudetinga buna :D
kad vyrui supras moteri ,ar moteriai vyra  :O nu manau reik i partery eit  :D

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #153 įjungtas: 2007 Sau 05, 20:56:20 pm »
Aš matyt turėjau galvoje daugiau maksimalizmą (tik kad tų žodžių užsienietiškų pagal profesiją nelabai mėgstu). Dabar jau bus gerai?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #154 įjungtas: 2007 Sau 06, 02:47:04 am »
Aš matyt turėjau galvoje daugiau maksimalizmą (tik kad tų žodžių užsienietiškų pagal profesiją nelabai mėgstu). Dabar jau bus gerai?

:-D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #154 įjungtas: 2007 Sau 06, 02:47:04 am »

Puikioji is puikiausiuju

• Svečias
« Atsakyti #155 įjungtas: 2007 Sau 06, 13:30:07 pm »
kadangi buvau be interneto kuri laika, tai susikaupe siek tiek minciu. temu apie kovotoju charakteri buvo, taciau buvo daugiau apie jo ugdyma, cia noreciau pasneket siek tiek apie kitka. jai kurnors jau apie tai buvo sneketa, tema perkelsiu, bet nepamenu kad butu.

taigi. visi gimstam su kazkokiu "paketeliu" savybiu. taigi, kaip manote ar kovotojo dvasia ir nora laimeti kovoje zmogus atsinesa i pasauli? ar tai vistiki reikia isugdyti ar atskleisti? o gal vieni tai turi, o kitiems nelemta?
jai kas nesupratote duosiu pavizdi: buna geri kovotojai, jai turi gera technika, greiti ir visas kitas savybes, taciau jiems truksta kazkokios ugneles... kazkokio visa griaunancio ejimo i prieki kad ir kas nutiktu. bet buna tiesiog TIKRI kovotojai (pavadinima galit betkoki sugalvot, bet supratote apie ka as). ju kova tai gyvybes ar mirties klausimas, jis atiduoda visa save, jei reikes atrodo kad toks zmogus gali perzengti per priesininko lavona. tai kazkoks chempiono mentalitetas, ar kaip tai pavadint net nzn.

taigi kaip manote ar galima sita dalyka isugdyti ar ji vistik atsinesa Dievo duota? kalbu nebutinai apie ringa, kalbu aplamai apie kovotojus.
p.s. SAXUM kur dingo balsavimo galimybe?

mes su savo podruzkem pasitarem prie kavos ir nusprendem, kad galioja abu variantai: ir is prigimties ir isugdomas tas kovingumas. Peveze: as gimiau blondine ir vaikystes nuotraukos atrodau labai graziai. Tokie naturali blondine. Ka tu ka tu- prigimtinis grozis! Paskui, deja deja - ivyko tragedija: su amziumi plaukai pradejo tamseti, kol igijo nemaloniai leituviska pilksva atspalvi. BET AS - KOVOTOJA IS PRIGIMTIES! Nepasidaviau likimui, nepasidaviau pilkumi ir vel tapau grazuole blondine! Manau, tai mano cempioniska dvasia, prigimtinis, kaip pasake Lonsas Cempiones mentalitetas suveike. Zinote, as ir mano drauges didziuojames mano karingumu  :icon_bat:
Moderatoriams: prasyciau neistrinti sios mano zinutes, nes atsakiau i tema. Klausimas buvo ir apie aplamai kovotojus as ir esu aplama kovotoja . Bet uztad kokia - visada laiminti ir kovojanti pries ataugancias tamsias plauku saknis!  :maisas:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #156 įjungtas: 2007 Sau 06, 13:43:56 pm »
 :-/ net zodziu pritrukau :) gal tikrai netrint, jei jau cia taip i mano klausima nuosridziai atsake? :D:D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Puikioji is puikiausiuju

• Svečias
« Atsakyti #157 įjungtas: 2007 Sau 06, 13:56:06 pm »
:-/ net zodziu pritrukau :) gal tikrai netrint, jei jau cia taip i mano klausima nuosridziai atsake? :D:D

Dziugu, kad cia yra tikru vyru, kurie zino, kaip elgtis su Moterim ...

Meška šiaurėje

• Svečias
« Atsakyti #158 įjungtas: 2007 Sau 06, 14:04:22 pm »
as ir esu aplama kovotoja . Bet uztad kokia - visada laiminti ir kovojanti pries ataugancias tamsias plauku saknis!  :maisas:

Moderatorius: kas ne i tema, ta istryniau.

O dėl temos manau taip - reikia turėtį įgimtų savybių, bet jei neįdėsi darbo jos sau ramiai snaus nė nesužinoję, kad esi gimęs laimėti  :rolleyes:

Moderatorius: mergaites, mano igimto dzentelmeniskumo neuzteks, busiu priverstas padalinti ispejimu, nes jau pavargau trint postus :) matot pas mus valdzia pikta labai ir neleidzia rasymu ne i tema. paprasciausiai gera tema bus uzrakinta, juk gaila butu :(
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 06, 14:19:46 pm nuo Lonsas »

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #159 įjungtas: 2007 Sau 29, 20:01:18 pm »
Talentas neįgyjamas, o daugiau viskas įgyjama. Charakteris formuojasi nuo mažens ir daugiausia priklausomai nuo aplinkos, bet charakteris pakeičiamas.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

« Atsakyti #159 įjungtas: 2007 Sau 29, 20:01:18 pm »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #160 įjungtas: 2007 Sau 30, 03:16:33 am »
Talentas neįgyjamas, o daugiau viskas įgyjama. Charakteris formuojasi nuo mažens ir daugiausia priklausomai nuo aplinkos, bet charakteris pakeičiamas.

Tai kas tas talentas? Gal lankstumas, gal gera koordinacija, gal kovingumas, gal charakteris?... Apie tai ir diskutuojame.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #161 įjungtas: 2007 Vas 01, 21:45:59 pm »
Talentas - kai du žmonės įdeda vienodai pastangų, o vieno rezultatas daug geresnis, arba, kaip jau buvo rašyta forume, vienas labai daug dirba, kol išeina techniką gerai atlikti, o kitam  greitai ir taisyklingai gaunasi. Kaip mano klasiokui užtenka peskaityti tekstą vieną kartą ir jau atsimena praktiškai viską, o daugeliui reikia ilgai pasėdėti prie to teksto, kad išmoktų. Mano atsakymas į temą būtų, kad viskas yra įgyjama. Kad ir žmogus yra talentingas kažkurioje srityje, jei jis tų savybių neatskleidžia ir nelavina, tai tas talentas ir neatsiskleis.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #162 įjungtas: 2007 Vas 01, 22:26:19 pm »
Talentas - kai du žmonės įdeda vienodai pastangų, o vieno rezultatas daug geresnis, arba, kaip jau buvo rašyta forume, vienas labai daug dirba, kol išeina techniką gerai atlikti, o kitam  greitai ir taisyklingai gaunasi. Kaip mano klasiokui užtenka peskaityti tekstą vieną kartą ir jau atsimena praktiškai viską, o daugeliui reikia ilgai pasėdėti prie to teksto, kad išmoktų. Mano atsakymas į temą būtų, kad viskas yra įgyjama. Kad ir žmogus yra talentingas kažkurioje srityje, jei jis tų savybių neatskleidžia ir nelavina, tai tas talentas ir neatsiskleis.

ar talentas gali but charakteryje?

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #163 įjungtas: 2007 Vas 02, 00:31:26 am »
Talentas gali tureti ir neigamos puses :) Talentingam zmogui dazniausiai viskas gaunosi lengvai, jis nepripranta ideti daug pastangu,sunkiai dirbti tam kad pasiekti savo tiksla. Bet kai ir jam ateina tas momentas, kur jis turi sunkiai dirbti (talento jau neuztenko), tokie zmones dazniausiai luzta psichologiskai. 
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Akira

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2004
  • Žinutės: 295

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #164 įjungtas: 2007 Vas 02, 09:09:17 am »
Aga. Ta proga priminsiu seną gerą posakį "Kiekviename iš mūsų miega genijus. Kai kuriuose su kiekviena diena vis stipriau.." :)

« Atsakyti #164 įjungtas: 2007 Vas 02, 09:09:17 am »