Sportas > Bendra sporto tema
Plaukimas
(1/1)
crapas:
Sveiki,
labai mėgstu plaukioti, bet patraukė mane ir kovos menai. Sakykite, kas patyrę labiau - ar šitas dvi veiklas galima derinti? Tarkim jei kas antrą dieną, ar neišsekins per daug ?
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
labai mėgstu plaukioti, bet patraukė mane ir kovos menai. Sakykite, kas patyrę labiau - ar šitas dvi veiklas galima derinti? Tarkim jei kas antrą dieną, ar neišsekins per daug ?
--- Baigti citatą ---
Mėgsti plaukioti, tai čia šiaip baseine plaukioji, ar lankai būrelį, ruošiesi varžyboms ir pan? Ir kokie kovos menai? Yra ramesni, yra iš kurių vos išeisi...
nekarolis957:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
--- Baigti citatą ---
Jeigu plaukioji paprastai, nedalyvauji varžybose, tai plaukimas tik į gerą tiek raumenims atsipalaiduoti tiek sąnariams, tad manyčiau šias abi sporto šakas tikrai galima suderinti. Nes pavyzdžiui žmonės po traumų eina į baseinu rebelitacijos, tai čia po geros kovos menų treniruotės taip pat būtų nebloga rebelitacija :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją