AutoriusTema: Motyvacija sportuojant.  (Skaityti 29208 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
Re: Motyvacija sportuojant.
« Atsakyti #90 įjungtas: 2011 Geg 16, 10:44:46 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Smaugly, man nelabai aišku, kas yra ta kovotojo dvasia? Jei gerai jus supratau - tai kovotojas yra tas, kuris pastoviai treniruojasi ir niekad neabejoja, ar eit į salę. Nu gerai, bet kam jis treniruojasi, kam jis kovoja? Ar viena iš kovotojo savybių yra ta, kad jis treniruojasi ir jam tokių klausimų niekada nekyla ir niekada nesusimąsto, kam ir kodėl tą darau...
Gal bus į tema, bet šiam klausimui skirtos citatos:
Mušk savus taip, kad kiti bijotų.
Nori taikos, ruoškis karui.
ir
Citata
Apie Avis, Vilkus ir Aviganius
....
Karys privalo išvalyti neigimą iš savo mąstymo. Treneris Bob Lindsey, žymus įstatymo sergėtojų treneris, sako, kad karys turi treniruoti mąstymą „kai/tada“, o ne „jeigu/kai“. Užuot sakęs: „Jeigu tai įvyks, aš imsiuosi veiksmų“, karys sako: „Kai tai nutiks, aš būsiu pasiruošęs“.
Neigimas verčia žmones avimis. Avis kova psichologiškai sunaikina, nes jų vienintelis gynybos būdas yra neigimas, kuris duoda priešingus rezultatus ir yra pragaištingas – pasirodžius vilkui, jas apima baimė, bejėgiškumas ir siaubas.
 Neigimas užmuša jus dukart. Vieną kartą, tiesos akimirką, kai nesate fiziškai pasiruošęs: Tu neatsinešei savo ginklo; tu nesitreniravai. Tavo vienintelė gynyba buvo troškimais grįstas mąstymas. Viltis nėra strategija. Neigimas užmuša tave antrą kartą, nes, net jeigu tu fiziškai išgyveni, tu esi psichologiškai sugniuždytas baimės, bejėgiškumo, siaubo ir gėdos, išmušus tiesos valandą.
....
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #91 įjungtas: 2011 Geg 16, 13:18:48 pm »
ne i tema, bet...

Citata
Nori taikos, ruoškis karui.

yra toks angliskas issireiskimas. labai negrazus, tai uzcenzuruosiu:

"fighting for peace is like f***ing for virginity"

:D

o seiptai geros citatos, ipac paskutine  :respect:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #92 įjungtas: 2011 Geg 16, 13:45:48 pm »
ne i tema, bet...

yra toks angliskas issireiskimas. labai negrazus, tai uzcenzuruosiu:

"fighting for peace is like f***ing for virginity"

:D

o seiptai geros citatos, ipac paskutine  :respect:

Neteisingas tavo posakis, nes tai jau liečia karą dėl taikos, t.y. kas dabar vyksta Irake ir Afganistane. Nešama tokia demokratija ir taika, kad kaip rusai ankščiau sakydavo, kad"Mes kovosime už taiką taip, kad akmens ant akmens neliks". mano posakiui dėl taikos ir ruošimuisi karui labiau tiktų "Šaltasis karas", lyg ir skamba kaip karas, bet buvo taika...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #93 įjungtas: 2011 Geg 16, 13:55:46 pm »
Ir tą kad pats laiaks išmokt.

Ateis laikas ir ir išmoksiu. Aiškint nereik ką man dabar mokytis reikia.  :punch:
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #94 įjungtas: 2011 Geg 16, 14:25:24 pm »
Steve matomai isirase i sarasa tu, kuriuos Vitiokas kviecia i narva ( :punch:  :ramentai::kikena:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2011 Geg 16, 14:25:24 pm »

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2011 Geg 16, 15:10:13 pm »
Steve matomai isirase i sarasa tu, kuriuos Vitiokas kviecia i narva ( :punch:  :ramentai::kikena:

Laikas paprašyt sparingpartnerio, Seriogos,kad duotų į snukį, bo kažkoks įsitempęs jaučiuosi...  :kikena:
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #96 įjungtas: 2011 Geg 16, 16:44:37 pm »
Aš irgi pasenau ir pergalvoju šiuo metu motyvacijas...
Anksčiau man buvo svarbu lavinti kūną ir charakterį per kovos menus. Tai taip sakant eini ten, kur sunku, ir dirbi, kiek gali. Viskas paprasta.
O dabar į senatvę užsimaniau, kad tai, ką darau, veiktų. Kovoje, jei į ją tektų pakliūti. Gal tai susiję su motinyste, kad jei reikėtų ginti vaiką, tai bėgimas gali ir nepadėti, o visokie krūti veiksmai, kurie padėdavo treniruotėse lavinti kūną beigi charakterį, irgi nesuveiks.
Tai va galvoju, kaip susimotyvuoti tam, kad sąžiningai ir entuziastingai atlikinėti treniruotėse tokius dalykus, kurių niekada realiai nesugebėsiu panaudoti ir net jei sugebėčiau teoriškai, praktiškai juos naudoti būtų man asmeniškai kvaila... Pavyzdys to, ko nesugebėsiu panaudot - pakirtimai - nu nėra sugebėjimų, jei jau per 18 metų neišėjo, nemanau, kad staiga stipriau padirbėjus ims ir išeis, arba pavyzdys to, ką naudoti būtų kvaila, nes tai charakiri vietoj - ushiro ura mawashi jodan...
Niekaip neįsivaizduoju, kaip visam tam morališkai užsivest. O trenkėse durnių voliot man neįprasta... Bet kad voliojimas gaunasi, kai žinai, kad užsiimi realiai "nesąmonėm"...
Gal kas galit ką patart? Gal sakau reik visus tuos nereikalingus dalykus atlikt bile kaip ir pasitaupyt jėgų tam, kas naudinga? Bet ar tai nesugadins kovotojo charakterio?
Kažkoks stopas "užplaukė"...
 :banging:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2011 Geg 16, 17:01:44 pm »
....
Gal kas galit ką patart? Gal sakau reik visus tuos nereikalingus dalykus atlikt bile kaip ir pasitaupyt jėgų tam, kas naudinga? Bet ar tai nesugadins kovotojo charakterio?
Viską ką darai, turi atlikti iš širdies ir maximaliai stengiantis.
Sėkmes Stripuli! :-)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #98 įjungtas: 2011 Geg 16, 17:04:34 pm »
Stripuli, gal palik karate kaip mėgstamą, retkarčiais lankomą užsiėmimą, o pasiieškok to, kas tavo nuomone veiktų gatvėje? kaip kad pas mane po truputį išėjo, kad į boksą einu ženkliai dažniau, nei kad į WT. Nors WT man malonus, nors kad ir ką apie jį sako...

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #99 įjungtas: 2011 Geg 16, 17:07:19 pm »
Stripuli, gal palik karate kaip mėgstamą, retkarčiais lankomą užsiėmimą, o pasiieškok to, kas tavo nuomone veiktų gatvėje? kaip kad pas mane po truputį išėjo, kad į boksą einu ženkliai dažniau, nei kad į WT. Nors WT man malonus, nors kad ir ką apie jį sako...
Karate veikia gatvėje. Tik ne visi jo elementai.
Smaugly, ačiū. Einu su entuziazmu atidirbinėt "nesąmonių", pasakysiu paskui, ar pavyko išlaikyt tą entuziazmą :)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #99 įjungtas: 2011 Geg 16, 17:07:19 pm »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #100 įjungtas: 2011 Geg 16, 18:00:28 pm »
Aš irgi pasenau ir pergalvoju šiuo metu motyvacijas...
Anksčiau man buvo svarbu lavinti kūną ir charakterį per kovos menus. Tai taip sakant eini ten, kur sunku, ir dirbi, kiek gali. Viskas paprasta.
O dabar į senatvę užsimaniau, kad tai, ką darau, veiktų. Kovoje, jei į ją tektų pakliūti. Gal tai susiję su motinyste, kad jei reikėtų ginti vaiką, tai bėgimas gali ir nepadėti, o visokie krūti veiksmai, kurie padėdavo treniruotėse lavinti kūną beigi charakterį, irgi nesuveiks.
Tai va galvoju, kaip susimotyvuoti tam, kad sąžiningai ir entuziastingai atlikinėti treniruotėse tokius dalykus, kurių niekada realiai nesugebėsiu panaudoti ir net jei sugebėčiau teoriškai, praktiškai juos naudoti būtų man asmeniškai kvaila... Pavyzdys to, ko nesugebėsiu panaudot - pakirtimai - nu nėra sugebėjimų, jei jau per 18 metų neišėjo, nemanau, kad staiga stipriau padirbėjus ims ir išeis, arba pavyzdys to, ką naudoti būtų kvaila, nes tai charakiri vietoj - ushiro ura mawashi jodan...
Niekaip neįsivaizduoju, kaip visam tam morališkai užsivest. O trenkėse durnių voliot man neįprasta... Bet kad voliojimas gaunasi, kai žinai, kad užsiimi realiai "nesąmonėm"...

kaip ten sake Bruce Lee - "take what is useful and throw away the rest" ar kaip ten. bet visu pirma reikia isitikinti ar tai, kas atrodo marazmas, istikruju yra marazmas. nes kodel cia tie pakirtimai pvz turetu neveikt?  :nezino: jeigu vistik isaiskeja, kad istikruju marazmas, tai susikoncentruoji ties rimtais dalykais (idomu i ka koncentruotis kokiamnors ten vinciune, kur viskas yra marazmas  :kikena: joke). seiptai viskas turi buti daroma taip, kad veiktu. sh voliot neapsimoka. po 10 metu gal ir neveikiantys veiksmai prades veikti. o jeigu jau nurasyt kazkokius veiksmus, tai uzuot malus sh.. graziai paaiskint treneriui, kad "as to ir ano neatidirbinesiu, nes ten sh.. ir vietoj to darysiu kazka kito" (aisku sitoj vietoj treneris irgi gali pasiust is sales  :kikena:)

ce seip tik savo nuomone tuo klausimu isreiskiau, ne man mokint "senyvus zmones" gyvent.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2011 Geg 16, 19:51:58 pm »
Kam taip žiauriai? Ne gi Pasaulyje nėra kitų įdomių užsiėmimų be kovos menų?
Joks čia žiauriai.Aš tik tokią išeitį tematau liurbiams ir tinginiams :icon_bat:
įtempk presą

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #102 įjungtas: 2011 Geg 16, 19:54:39 pm »
Karate veikia gatvėje. Tik ne visi jo elementai.
Smaugly, ačiū. Einu su entuziazmu atidirbinėt "nesąmonių", pasakysiu paskui, ar pavyko išlaikyt tą entuziazmą :)
Va būtent, kovok, kaip tikra kovotoja su tuo stopu :)
įtempk presą

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #103 įjungtas: 2011 Geg 16, 22:17:32 pm »
...Pavyzdys to, ko nesugebėsiu panaudot - pakirtimai - nu nėra sugebėjimų, jei jau per 18 metų neišėjo, nemanau, kad staiga stipriau padirbėjus ims ir išeis...

1. reikia norėti išmokti veiksmą.
2. reikia pastoviai bandyti jį atlikti, tik taa pradedi suprast jo efektyvumą ir kaip jį daryti...
3. atlikinėti jį turi mokyti tik tai tas, kuris pats jį gerai moka...

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #104 įjungtas: 2011 Geg 17, 00:53:29 am »
1. reikia norėti išmokti veiksmą.
2. reikia pastoviai bandyti jį atlikti, tik taa pradedi suprast jo efektyvumą ir kaip jį daryti...
3. atlikinėti jį turi mokyti tik tai tas, kuris pats jį gerai moka...
1 nenorėjau išmokti veiksmo  "pakirtimai" ir nenorėsiu
2. pastoviai treniruotėse bandau jį atlikti, nesuprantu nei efektyvumo (sau), nei kaip daryti...
3. atlikinėti pakirtimus moko tas, kuris puikiai tai moka.

ir kadangi 1. numeris veikia ir aš su juo susitaikiau, tai pavyko bent jau pakirst koją ir išvest iš pusiausvyros vieną personą...
matyt tikrai nereik sau spaudimo - su maždaug tokia eile:
a) man nepatinka pakirtimai ir aš jų niekada neišmoksiu
b) mes per treniruotes juos pastoviai darom ir aš privalau juos gerai padaryti.

nusprendžiau, kad neprivalau gerai padaryti, nes jų niekada nenaudosiu, ir ryšium su tuo "nusiėmiau" naštą, atsipalaidavau, ir pavyko tai, kas niekada nebuvo pavykę. Geras.

P. s. treniravausi su entuziazmu, Smaugliui ačiū už įkvėpimą, atrodo, "stopas" kažkur prasmego  :angel: Gal tik ir trūko kad kas įspirtų į vietą žemiau nugaros.

« Atsakyti #104 įjungtas: 2011 Geg 17, 00:53:29 am »