Sportas > MMA

W.Silva metė iššūkį The Hammer House!

(1/4) > >>

Powka:
Vidutinio svorio kategorijos čempionas Wanderlei Silva metė iššukį klubo "The Hammer House" asociacijai po konflikto tarp Mauricio Shogun ir Mark Coleman per PRIDE 31 turnyrą. Konfliktas įvyko dėl to, kad Coleman'as nenustojo smūgiuoti jau parkritusio ir stipriai susižalojusio ranką Shogun'o. Komandos ir Shogun'o draugas Wanderlei išoko į ringą išsiaiškinti dėl ne sportinio Coleman'o elgesio su juo pačiu, ir tik Silvai pasirodžius ringe Phil Baroni nokautavo jį, o Coleman'as uždėjo koją jam tiesiai ant veido ir laikė prispaudes prie žemės.

- Jie atėjo į koridorių pakalbėti su manimi ir atsiprašyti, bet poto ką jis padarė su Shogun'u, kuris yra mano brolis man netiks ne vienas atsiprašymas. Aš mečiau iššukį Coleman'ui ir jis priemė, sakė, jog nori kovoti su manimi. Tada aš parodžiau į Baroni ir taip pat mečiau jam iššukį, o jis su nuskriaustu veidu pažiūrėjas į mane paklausė: "Mane?..", Aš atsakiau: "Būtent tave!". Ten pat aš mečiau iššukį ir Quinton Jackson'ui, nes jis atsisukęs į mane paklause: "O aš?..", aš jam atsakiau: "Jei tu nori, atsiras vietos ir tau" - taip šnekėjo Wanderlei Silva, kuris šiuo metu laukia atsakymo iš PRIDE ar jam bus leista kovoti per Atviro Svorio Grand Prix.

Lonsas:
gal turi video to nesusipratimo ringe? buciau labai dekingas!

p.s. labai geras paveikslelis :]]]

Powka:

--- Citata iš: Lonsas ---gal turi video to nesusipratimo ringe? buciau labai dekingas!
--- Baigti citatą ---
Turiu. Čia rasi viską iš PRIDE 31 - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Lonsas:
ten kaip suprantu ne viena kova? ar viena? gal tiksliau gali.

Powka:
Tas nesusipratimas įvyko per Mark Coleman vs. Shogun kovą. Nuorodoje, kurią tau daviau yra beveik visos PRIDE 31 turnyro kovos, bet manau sugebėsi rasti Mark Coleman vs. Shogun kovą. :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją