AutoriusTema: organizmo valymas  (Skaityti 21278 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: organizmo valymas
« Atsakyti #45 įjungtas: 2009 Sau 22, 15:28:00 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Cia ira labai geras valimas pagal joga

O pats bandėt tokį organizmo valymą?

Aš kažkaip seniau labai skeptiškai į tokius dalykus žiūrėjau, bet paskutiniu metu požiūris keičiasi.  :chmm: Ypač kai man po vieno tyrimo pasakė, kad žarnyne dar liko toksinų nuo daugiau nei prieš 10 metų turėtos vienos kirmėlės (askarido), nes niekad nevaliau žarnyno.  :oho:
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2009 Sau 22, 20:24:19 pm »

Aš kažkaip seniau labai skeptiškai į tokius dalykus žiūrėjau, bet paskutiniu metu požiūris keičiasi.  :chmm: Ypač kai man po vieno tyrimo pasakė, kad žarnyne dar liko toksinų nuo daugiau nei prieš 10 metų turėtos vienos kirmėlės (askarido), nes niekad nevaliau žarnyno.  :oho:
Kas ir kur pasakė? Oficialioje medicinos įstaigoje žmogus, tikrai neremiamas organizmo valytojų šaikos?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2009 Sau 22, 21:18:23 pm »
Kas ir kur pasakė? Oficialioje medicinos įstaigoje žmogus, tikrai neremiamas organizmo valytojų šaikos?

Pažįstama gydytoja. Neoficialioje medicinos įstaigoje. Aš ne lengvatikė, bet tai žmogus rimtas.
O dėl to, kad kirmėlių toksinai organzime ilgai išlieka parodė tyrimas kompiuteriu, berods tai vadinasi kompiuterinė diagnostika. Dėl išvadų neabejoju, nes tas tyrimas tikrai parodė tas sveikatos problemas, apie kurias jau žinojau, parodė ir naujų.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Paltas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2007
  • Žinutės: 141
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2009 Sau 23, 06:54:43 am »
čia tos askarides vaiduoklis tau nuodyja žarnyną :)

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2009 Sau 23, 07:35:19 am »
čia tos askarides vaiduoklis tau nuodyja žarnyną :)
kas norit askaridžių ar kaspinuočių pamatyt, užeikit į Tado Ivanausko muziejų, ten ir Smauglį pamatysit  :D
įtempk presą

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2009 Sau 23, 07:35:19 am »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #50 įjungtas: 2009 Sau 23, 08:39:33 am »
Pažįstama gydytoja. Neoficialioje medicinos įstaigoje. Aš ne lengvatikė, bet tai žmogus rimtas.
O dėl to, kad kirmėlių toksinai organzime ilgai išlieka parodė tyrimas kompiuteriu, berods tai vadinasi kompiuterinė diagnostika. Dėl išvadų neabejoju, nes tas tyrimas tikrai parodė tas sveikatos problemas, apie kurias jau žinojau, parodė ir naujų.

Turbut zinau apie ka cia kalbama. Ten tipo duodamas tam tikras daznis ir is organizmo ateina "atsakymas" kompui, kas kur blogai yra. Irgi ten buvau, pripasakojo visokiu dalyku. Realiu. Sake, kad isgydis. "Isgyde"... Sukisau ne viena tukstanteli...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #51 įjungtas: 2009 Sau 23, 09:14:17 am »

Tu pagal Polį Bregą gali pabandyt pavalyt organizmą :) Labai sveika kartais ;) Savaitėje vieną dieną nieko nevalgai(tik vanduo), o kitą dieną pradėk žaliais kopūstais, morkomis, visą dieną jokio sunkaus maisto. Labai svarbu pradėti dieną toiomis "žolėmis", nes jos žarnyno sieneles gerai pravalo po nediduko badavimo ;-) Tik taip reiktų pastoviai daryt.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2009 Sau 23, 11:05:10 am »
Žinai, yra tokia rašytoja Doncova, tai va, ji savo humoristiniuose detektyvuose šauniai tokius kompiuterius aprašė ir lochotroną...  :-] Netikėk :)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #53 įjungtas: 2009 Sau 23, 13:17:14 pm »
Turbut zinau apie ka cia kalbama. Ten tipo duodamas tam tikras daznis ir is organizmo ateina "atsakymas" kompui, kas kur blogai yra. Irgi ten buvau, pripasakojo visokiu dalyku. Realiu. Sake, kad isgydis. "Isgyde"... Sukisau ne viena tukstanteli...

Aha, ir aš ten buvau. Kažkaip neina netikėti, kai kompiuteris parodė visas sveikatos problemėles, apie kurias jau žinojau, ir dar keletą naujų.  :-)
Gal man pasisekė, nes man pasakė, kad aš iš esmės sveika. Na man pasakė nebent, kad reikėtų kokių nors vitaminų pavartoti ir daugiau paprasto vandens gerti.  :D Už ką sumokėjau pinigus, tai tik už tą tyrimą. Tiesiog spėju, kad ne ant gero gydytojo pataikei.

Žinai, yra tokia rašytoja Doncova, tai va, ji savo humoristiniuose detektyvuose šauniai tokius kompiuterius aprašė ir lochotroną...  :-] Netikėk :)

Neskaičiau  :-) Jau parašiau, dėl ko man neišeina netikėti, o dar priedo man gydytoja atrodo patikimas žmogus.

Niekam nenoriu ir neturiu, ko įrodinėti. Tiesiog parašiau savo nuomonę apie įdomų tyrimą. O ir to tyrimo nesureikšminu, kurį pasidariau "ant bajerio", galvodama, kad blogiau nebus, o ir pinigų nedaug teišmesiu į balą. Na ir nepasigailėjau pasidariusi.  :-)

O organizmo valymu domiuosi, nežinau, ar kada tuo reikalu užsiimsiu, bet yra tokia galimybė ateity.

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #54 įjungtas: 2009 Sau 25, 21:27:34 pm »
Hm. Įdomiai čia jūs, Visi.. :) Pirmas dalykas, nuo ko jūs norit organizmą išvalyt? :) Bent žinot, kas jį teršia ir kas valo? Pirma, reikia sužinot man atrodo priežastį, po apie pasėkmę kalbėt, t.y norą valyt. Taigi. :)
Čia kažkas rašė, kad reikia muilais, kempinėm.. dar temperatūras primetė..:) Na, žinot. Toks 'valymas' veda į organizmo lėtinę destrukciją. Na, jis liks kaip likęs, tik paskui nesinervuokit, kad pradės dygti problemos nežinia iš kur. Pastovūs muilinimai veda organizmą prie hormonų, imuninės (Na, šiaip jau imuninė sistema nėra vien T3, T4 ir panašiai:) ) išderinimo. Beje, aukštos temperatūros tikrai nėra gerai. Kodėl? Tas pats išderinimas, tuo pačiu imuno silpninimas. Galit tikėt, galit ne, bet yra kaip yra. :)

« Atsakyti #54 įjungtas: 2009 Sau 25, 21:27:34 pm »

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #55 įjungtas: 2009 Sau 25, 21:50:18 pm »
Hm. Įdomiai čia jūs, Visi.. :) Pirmas dalykas, nuo ko jūs norit organizmą išvalyt? :) Bent žinot, kas jį teršia ir kas valo? Pirma, reikia sužinot man atrodo priežastį, po apie pasėkmę kalbėt, t.y norą valyt. Taigi. :)
Čia kažkas rašė, kad reikia muilais, kempinėm.. dar temperatūras primetė..:) Na, žinot. Toks 'valymas' veda į organizmo lėtinę destrukciją. Na, jis liks kaip likęs, tik paskui nesinervuokit, kad pradės dygti problemos nežinia iš kur. Pastovūs muilinimai veda organizmą prie hormonų, imuninės (Na, šiaip jau imuninė sistema nėra vien T3, T4 ir panašiai:) ) išderinimo. Beje, aukštos temperatūros tikrai nėra gerai. Kodėl? Tas pats išderinimas, tuo pačiu imuno silpninimas. Galit tikėt, galit ne, bet yra kaip yra. :)

Kažkaip girdėjau, kad organizmą teršia mėsos, pieno produktai, saldumynai.  :chmm:
Kad pernelyg dažnai praustis nesveika, tą ir iš dėstytojo girdėjau, tik aišku dar kyla klausimas, kas yra dažnai.
Aukšta temperatūra...tai čia prausiantis?
Galima sakyti, kad nieko nežinau šiomis temomis, tai papasakokit daugiau, jei galit. Įdomu.  :-)

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #56 įjungtas: 2009 Sau 25, 22:17:13 pm »
Rūta, ar tikrai? Jei mėsa terštų, mūsų dabar čia nebūtų likę. Nė kvapo. :) kaip manai, kuo dabartinių 'lietuvių' protėviai maitinosi? Ir ne vien. ? :) ogi ta pačia mėsa. Bet čia jau kita tema.
Praustis galima, tik kuo MINKŠTESNIU vandeniu, t.y. kuriame yra mažai kalcio cl. Ir neaukšta temperatūra. :) Aha, prausiantis.

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #57 įjungtas: 2009 Sau 28, 13:19:52 pm »
Vienareikšmiškai, kas gyvena gamtos dėsningumais, neturės problemų. Kas norės turėti savo 'nuomonę', bus atvirkščiai. Tik paskui nereikia pavyduliavimų. :)

o.a.

• Svečias
« Atsakyti #58 įjungtas: 2009 Vas 05, 22:29:20 pm »
Rūta, ar tikrai? Jei mėsa terštų, mūsų dabar čia nebūtų likę. Nė kvapo. :) kaip manai, kuo dabartinių 'lietuvių' protėviai maitinosi? Ir ne vien. ? :) ogi ta pačia mėsa. Bet čia jau kita tema.
Praustis galima, tik kuo MINKŠTESNIU vandeniu, t.y. kuriame yra mažai kalcio cl. Ir neaukšta temperatūra. :) Aha, prausiantis.

Sutikciau tuo atveju jei butu imanoma siais laikais gauti mesa tokia kai valge musu proteviai :) Deja  siolaikine civilizacija yra pernelyg pazengusi ir i ka pazvelgsi visur konservantai EEEEEEEEEEEEE.... Del to ir gyvenam vidutiniskai 50 metu o ateiti bus dar blogiau. jei nevalisime organizmo, senatvies nesulauksime...

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #59 įjungtas: 2009 Vas 06, 08:40:34 am »
Citata
Sutikciau tuo atveju jei butu imanoma siais laikais gauti mesa tokia kai valge musu proteviai :) Deja  siolaikine civilizacija yra pernelyg pazengusi ir i ka pazvelgsi visur konservantai EEEEEEEEEEEEE.... Del to ir gyvenam vidutiniskai 50 metu o ateiti bus dar blogiau. jei nevalisime organizmo, senatvies nesulauksime...

o tu ziuriu idomus zmogus... mesa, koncervantai :D Manau kur kas daugiau zalos savo organizmui gauni su kiekvienu ikepimu, ipac kai kamsciuose pasedi :D
O del tu 50 metu, is kur tokia statistika ?
va pasiziurek siokia tokia statistika:
Citata
Ir nereik cia klaidint zmoniu, stitstika rodo, kad civilizacijos paliesti, koncervantu "edikai" ir duju is masinu ismetamuju vazdziu "kvepuotojai" gyvena ilgiau uz naturalaus maisto bei svaraus oro propoguotojus, kad ir toj pacioj afrikoj ar kitose maziau civilizuotoe salyse. ;)
Gyvenimo trukme pagrinde lemia ir pratese ne maistas, o medicina, bei gyvenimo salygos ;)
Tik gal skirtumas tas, kad primityvesnese visuomenese zmones mirsta nuo ligu, o mes sergam ir gyvenam, nes rija ta***es (velgi ta pacia chemija) saujomis ;)
« Paskutinis taisymas: 2009 Vas 06, 08:42:26 am nuo sakalas »

« Atsakyti #59 įjungtas: 2009 Vas 06, 08:40:34 am »