Turbut zinau apie ka cia kalbama. Ten tipo duodamas tam tikras daznis ir is organizmo ateina "atsakymas" kompui, kas kur blogai yra. Irgi ten buvau, pripasakojo visokiu dalyku. Realiu. Sake, kad isgydis. "Isgyde"... Sukisau ne viena tukstanteli...
Aha, ir aš ten buvau. Kažkaip neina netikėti, kai kompiuteris parodė visas sveikatos problemėles, apie kurias jau žinojau, ir dar keletą naujų.

Gal man pasisekė, nes man pasakė, kad aš iš esmės sveika. Na man pasakė nebent, kad reikėtų kokių nors vitaminų pavartoti ir daugiau paprasto vandens gerti.

Už ką sumokėjau pinigus, tai tik už tą tyrimą. Tiesiog spėju, kad ne ant gero gydytojo pataikei.
Žinai, yra tokia rašytoja Doncova, tai va, ji savo humoristiniuose detektyvuose šauniai tokius kompiuterius aprašė ir lochotroną...
Netikėk 
Neskaičiau

Jau parašiau, dėl ko man neišeina netikėti, o dar priedo man gydytoja atrodo patikimas žmogus.
Niekam nenoriu ir neturiu, ko įrodinėti. Tiesiog parašiau savo nuomonę apie įdomų tyrimą. O ir to tyrimo nesureikšminu, kurį pasidariau "ant bajerio", galvodama, kad blogiau nebus, o ir pinigų nedaug teišmesiu į balą. Na ir nepasigailėjau pasidariusi.

O organizmo valymu domiuosi, nežinau, ar kada tuo reikalu užsiimsiu, bet yra tokia galimybė ateity.