Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Fanarai
Lonsas:
greitai zmones! kuo greitesni efektyvesni ir patikrinta buda issigyditi fanarus!!! kuo operatyviau zmones! :]]]]
ten_chi:
Atsaldyt is kart... Seip fanara nelabai isnaikinsi mano ziniom... Galima tik sumazint, jei greitai atsaldysi sutrenkta vieta... O seip, tai kai prieis ir klaus "kas akiai?" sakyk: "o tu nematei kas nutiko tiems 5 kur man fanara uzstate..." O_o :)
Lonsas:
--- Citata iš: unknown ---Viena karta pazystamas per sparinga praleido spyri i zanda/aki tai ant zando net matesi kraujagysles sruvancios atrode kad pati oda truko, po to taip ziauriai pageltonavo o dar veliau pradejo melynuot, nu tai treneris patare isvirti kiausini ir volioti ji ta vieta kur sumusta ir kol pasidarys labai kietas (ir tada perpjovus vidus turi but labai tamsus) ir daryt tol kol kiausiniu vidus nejuoduos/nekietes nu ir ka susitikau pazystama kaskur po 4 dienu, buvo tik biski gelva po akim nu ir dar matesi tos kraujagysles sake kad sunaudojo 10 kiausiniu, nu ir ka po savaites jau ir nebuvo zenklo, as irgi netikejau kai treneris jam sake kad pades bet padejo...
--- Baigti citatą ---
unknowns > kiausinis turi buti nuluptas kaip suprantu? kas kiek laiko reik taip vyniot? kiausinis siltas ar atsaldytas? koks intervalas tu kiausu viniojimo?
Lonsas:
--- Citata iš: ten_chi ---Atsaldyt is kart... Seip fanara nelabai isnaikinsi mano ziniom... Galima tik sumazint, jei greitai atsaldysi sutrenkta vieta... O seip, tai kai prieis ir klaus "kas akiai?" sakyk: "o tu nematei kas nutiko tiems 5 kur man fanara uzstate..." O_o :)
--- Baigti citatą ---
haha :] nu kad mokykloj manes per daznai ir nebeklausia, priprast baigia jau liaudis :]
unknown:
--- Citata iš: Lonsas ---unknowns > kiausinis turi buti nuluptas kaip suprantu? kas kiek laiko reik taip vyniot? kiausinis siltas ar atsaldytas? koks intervalas tu kiausu viniojimo?
--- Baigti citatą ---
taip, nuluptas, nu isverdi nulupi ir volioji tol kol kietas pasidaro tada kita ir tt
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją