Sportas > Smūginis sportas

Remyga vs. Masato

(1/7) > >>

Powka:
Taigi, kiek teko girdėti iš užsienio MMA naujienų, tai buvo priimtas sprendimas dėl kovos tarp Remigijaus Morkevičiaus ir Masato.
Kadangi Tanikawa jau ir pats seniai norėjo, kad Remigijus susikautu su Masato, tai ir po turnyro Japonijoje, kuomet Morkevičius pats pareiškė norą kovotoi su Masato, Tanikawa greičiausiai pamastė: "Jis skaito mano mintis!" :)

Vienoje iš spaudos konferencijų Masato šnekėjo: "Aš nemanau, kad jis galės padarytį labai daug smūgių, bet iš to, ką aš mačiau per kovą su Ian Schaffa (02.04.06 K-1 MAX) supratau, kad jis labai greitas ir bus nelengva išleistį taiklų smūgį." Masato netgi pakomentavo tai, jog Japonijoje Remigijų vadina "Mažuoju Mirko" (Little Mirko), "Jis galbūt ir atrodo kaip Mirko. Bet Mirko keliavo į viršunę, o ten pralaimėjo. Jus suprantate kur link aš suku ir kokia kovos baigtį prognozuoju..."

Taigi, vieta K-1 World MAX 04.05.06 turnyre gali būti užpildyta:
K-1 WORLD MAX 2006 Tournament Open : K-1 Rules 3Min. 3R 1Ext.R.
Masato (Japan / Silver Wolf) vs. Remigijus Morkevičius (Lithuania / RINGS)

Kestas:
Masato labai rimtas priesininkas, kogero pirmas tokio auksto lygio kovotojas K-1 papuoles Remygai. Jei Remyga ji nugales, bus karalius :)

yoshida:
Masato didesnis, techniskesnis, protingesnis, kovos Japonijoje, kur ji visi dievina, teiseju sprendimo Remyga irgi gali nesitiket. Taip kad bus labai labai sunku... Bet mano prognoze Remigijaus pergale pirmame raunde graziu nokautu :)

Powka:
Greičiausiai tai vienitelis variantas, nes aš manau, jog Remigijui kitų šansų laimėti nėra.

Lonsas:
bus labai gera kova. per mazas biski musu remigijus... bet gal kaipnors. manau jam reik baigt kova greitai.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją