0 narių ir 2 Svečiai žiūri šią temą.
Nezinau is kur jie, gal ir is to pacio klubo: Dan Borg (4 dan), Günter Annby (4 dan), Hampus Hultman (4 dan) ir kt.(cia visi svedai)Buvo vienas ruselis, vardu Viktoras, pavarde pamirsau
Danas79 PAVYDZIU ... As pats pas Ulf'a dojo nebuvau niekada... Kas is Lietuviu buvo su tavimi? Aisku jei ne paslaptis...
As tik vienas buvau, vaziavau kitais reikalais pro sali, negalejau neisnaudoti progos. Pries tai e-meilais susirasiau su Ulf'u, jis mielai atsake ir prieme. Sakau, man buvo svarbu, nors siek tiek, nors kruopelyte pajust ta auksto lygio aikido
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDanas79 PAVYDZIU ... As pats pas Ulf'a dojo nebuvau niekada... Kas is Lietuviu buvo su tavimi? Aisku jei ne paslaptis... O ko pavydeti, ryzkis ir vaziuok kas laiko
Danai,Na ir kame gi tu izvelgei skirtuma tarp Ulfo mokymo Lietuvoje ir Svedijoje?
Na aikido organizacijom as nesidomiu. Bet pats menas man labai grazus ir kazkuria prasme tobulas. Tik dar nebuvau sutikes aikidoko, kuris panaudotu ta technika pries realu smugi. Bat ar reikia cia kaltinti stiliu. As manau, kad tiesiog aikido ivaldyti reikia daug daugiau laiko. Pvz.: "eina" smugis i galva. Pakankamai greitai galima ismokti nuo jo uzsidengti (ypac jei dar su didelem bokso pirstinem). Daug sunkiau butu ismokti nublokuoti smugi i sona. O aikido atveju reiketu susilieti su juo, prilipti prie rankos ir pratesiant smugio trajektorija isvesti priesininka is pusiausvyros. Tam reikia tureti nerealu lygi. Bet teoriskai juk tai imanoma. Ir tam reikia daug laiko ir gero mokytojo. Ar galima tai rasti Lietuvoje? Cia jau kitas klausimas