Visa kita > Humoras

Auksinės mintys

<< < (36/38) > >>

denis:
Siandien buvau graplingo varzybose "Grapling games". Tai girdejau is vieno BJJ trenerio tokia fraze ... "Never wash your belt. It's like your stamp, with your blood and sweat".

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSiandien buvau graplingo varzybose "Grapling games". Tai girdejau is vieno BJJ trenerio tokia fraze ... "Never wash your belt. It's like your stamp, with your blood and sweat".

--- Baigti citatą ---

Nu to tak... pas karatekas tai įprasta...

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSiandien buvau graplingo varzybose "Grapling games". Tai girdejau is vieno BJJ trenerio tokia fraze ... "Never wash your belt. It's like your stamp, with your blood and sweat".

--- Baigti citatą ---

Rytiečių išmislas. nors aš irgi savo neskalbiu - nu kam juodą plaut? Kad pabaltų? :)

sakalas:
denis:
--- Citata ---Siandien buvau graplingo varzybose "Grapling games". Tai girdejau is vieno BJJ trenerio tokia fraze ... "Never wash your belt. It's like your stamp, with your blood and sweat".
--- Baigti citatą ---
Aga ir dar su visa ferma gyvūnėlių ;)

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiRytiečių išmislas. nors aš irgi savo neskalbiu - nu kam juodą plaut? Kad pabaltų? :)

--- Baigti citatą ---
Balti irgi neskalbiami, kol pajuosta. Tada tampama meistru :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją