Buvau pas Girskį. Turiu pasakyt, negaila nė kiek tų sumokėtų 140 Lt , jis tikras specas.

Visų pirma, kaip ir tikėjaus, nėr man jokios išvaržos, Lazdynuose pievų pripasakojo. Yra tiesiog rimta įsisenėjus stuburo skoliozė, dėl jos atsiradęs raumenų stiprumo disbalansas, su tuo susijęs slankstelių poslinkis ir užspaustos nervų šaknelės. Reikia daryt specialius pratimus ir tada turiu šansą nugyvent gyvenimą su visiškai tiesiu stuburu.

Sužinojau apie save įdomių dalykų, pvz., kad mano pilvo presas l. stiprus, net po gimdymų daug stipresnis už nugarą, kas pasitaiko retai. Kad turiu ypač stiprinti... šlaunis, nes gavau diagnozę hipermobilumas, t. y., nenormaliai (per daug) lanksčios kojos, nemaniau, kad taip būna... Sakė, kojų raumenų tonusas silpnas, o pratimai, kuriuos darydavau sporto klube, tokie kaip pritūpimai ant vienos kojos kitą ištiesus į priekį, tinka ruošiant specnazui

, bet mano atveju buvo visiškai netikslingi ir reikiamų kojų raumenų nesutvirtino – čia man buvo labai netikėta informacija. :O Dar mane pratampė ant specialaus tempimo stalo, elektros srove veikė nugaros raumenis ir skatino juose kraujotaką bei rankomis staigiais judesiais kaip reikiant pralaužė stuburą, traškėjo taip, kad atrodė, visi slanksteliai sutrupės... :O
Rezultatas toks, kad namo parėjau kaip ant sparnų, tiesia ir lengva nugara. Skausmas iki galo, aišku, nepraėjo, bet pagerėjimas neįtikėtinas. Jau ir vaiką kėliau, ir sunkų maišą (atsargiai, suprantama) – ir nieko. Vakar dar akys drėko iš skausmo nuo daug menkesnių judesių.
Taigi visiems „nugaristams“

ir aš nuo šiol rekomenduoju – jei bėda, tiesiu taikymu pas Girskį.

Tavo vietoj,
raimondai, aš irgi pas jį kartelį užsukčiau – kad padėtį įvertintų. Bet tau pačiam, aišku, geriau matosi, eit ar neit.