Pagrindines diskusijos > Savigyna

Savigyna ir jos limitai

<< < (2/2)

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,

perskaičiau neseniai vieno pareigūno komentarą apie savigynos priemones (balionėlius, peilius t.t.,) tai jo mintis tokia, kad jeigu per 2sekundes nesugebi išsitraukti tos priemonės, jos geriau visai su savimi neturėti. Kokia jūsų nuomonė?

--- Baigti citatą ---
Tai bėgdamas nuo neprieteliaus gali kuistis rankinuke ir surasi vis tiek. Tik streso būsenoje sugebėk panaudoti tą balionėlį taip, kaip reikia, o ne save nusipurkšti...

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai bėgdamas nuo neprieteliaus gali kuistis rankinuke ir surasi vis tiek. Tik streso būsenoje sugebėk panaudoti tą balionėlį taip, kaip reikia, o ne save nusipurkšti...

--- Baigti citatą ---
BėgdamAS kuistis RANKINUKE... Oba paėjom evoliucijoje...

šiaip aš visiškai pritariu, negali panaudot per dvi sekundes - joks tai ne ginklas. Todėl viską reik neštis paruoštą rankoj, o jei tai ne rankoj - tai lygiai taip pat gali būti šiukšliadėžėj.

joto:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBėgdamAS kuistis RANKINUKE... Oba paėjom evoliucijoje...

šiaip aš visiškai pritariu, negali panaudot per dvi sekundes - joks tai ne ginklas. Todėl viską reik neštis paruoštą rankoj, o jei tai ne rankoj - tai lygiai taip pat gali būti šiukšliadėžėj.

--- Baigti citatą ---

Tai nori pasakyt, kad visada reikia būti kovinėj padėty :D ? Turbūt nėra universalaus recepto šitiem dalykam. Labai daug faktorių ir aplinkybių susideda į vieną vietą tais atvejais, tai praktiškai mano galva net neįmanoma ir nėra prasmės bandyti juos numatyti.

neliudas031:
Aš manau, jog tokie dalykai kaip dujų balionėlis turėtų būti patogioje vietoje, kur jį būtų galima paimti ir panaudoti per pora sekundžių.

toma15:
Na taip, bet iš tos baimės dar gali ir nesigauti tinkamai panaudoti..

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją