0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Tiesiog taip,bendram isprusimui. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveix, pitbull:)vienintelis kartas, kai gatveje gavau "i aki", o tiksliau, buvau triju pacanų pavaišintas dviem pilnais alaus buteliais per galvą, koją pakišo būtent boksas :D:D:D Mačiau prieš save tik vieną priešininką... kiti pribėgo iš galo Kiek pamenu, ringe tokio dalyko atsitikti negali. Ir vėlgi - juk nėra bokse apribojimo, draudžiančio boksuotis kad ir su 10 priešininkų. Paprasčiausiai ringe to nebūna.O kad bokse būčiau visiškas lochas, nepasakyčiau. 6 metai. Kas dėl bazinių technikų... Juk pvz. bokse kažkokių tai didesnių įmantrybių ir nėra. 6 smūgiai dviem rankom. Boksas visas yra viena bazinė technika. Todėl ir pakankamai lengvai įsisavinamas...RYtiečiai daugumoje atveju irgi gali suteikti "ekspress-kursą", tačiau Azijoje populiarus kovos menų sumistifikavimas ir apipynimas legendomis.
Citata iš: pitbull:)Tiesiog taip,bendram isprusimui. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIkisiu trigrasi, kad cia boksuojais pirstinemis, nera tokiu veiksmu, kaip smaugimas, laikymas, metimas...
Citata iš: pitbull:)Tiesiog taip,bendram isprusimui. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitvirtas gan vyrukas, bet jau priesininkai jo tai visiski luzeriai... na o ir jis pats nelabai vykusiai kaunasi, truksta greicio, subega i viena *** ir nuo rimtesniu varzovu ir be pirstiniu butu pavaisintas KO
Visgi is jusu visu postu man tarsi atrodo kad prestizas (stiliaus,klubo,whatever...) pasiekiamas kovotoju rengimo greiciu... Pitbull:) i tavo klausima kas naudoja mokytasi technika, boksininkas ar aikidoka, jau atsakiau - zmones panadoja metimus ir po keliu menesiu treniruociu. BET galu gale suprantu, kad kiekvienam savo - vienam greitas parengimas mazomis pastangomis nesigilinant i esme, kitam pats studijavimas (kuris NERA neturintis nieko bendro su kova) teikia malonuma ir norima rezultata.
Dvasingumas jokiu budu nenutolina kovos meno nuo to kam jis is pat pradziu ir buvo sukurtas - paruosimo kovoti. Bent jau tokia mano nuomone.
Pitbull prasau apibrezk ta "kovotojo" savoka. Jei tu apie zmones kurie kaunasi ringe uz pinigus tai ne, tokiu kovojanciu aikidoku as nepazystu. Ar tu cia apie "profesionalius" baru museikas ar apie kokius? Zinok nuosirdziai sakau - nesupratau klausimo.
Citata iš: ten_chiPitbull prasau apibrezk ta "kovotojo" savoka. Jei tu apie zmones kurie kaunasi ringe uz pinigus tai ne, tokiu kovojanciu aikidoku as nepazystu. Ar tu cia apie "profesionalius" baru museikas ar apie kokius? Zinok nuosirdziai sakau - nesupratau klausimo.gal reiktu kada bandyma padaryt? kokiam susibegime ar kur. palengvinkime aikidokam salygas, uzdekime smugiuotojams pirsitnes. tegu aikidokos parodo ka moka! ka reiskia kovotojo savoka? kas yra mate gatves kova ar MMA kokia kova kur is aikido butu technika koks vyrukas naudojas? ir nereikia man tu juokingu irodinejimu kad: "aikido ne ringui ruosia". juokinga! neruiskit ringui, bet tai blin jai technika yra gera tai nemanau kad ir ringe ji butu pamirsta! o kodel ji nera naudojama? tikrai, man tas teiginys apie neringo kovotojus skamba mazu maziausiai juokingai! koki filmuka, betka realaus is aikido! prasau! pakeiskit mano nuomone! :]