AutoriusTema: Europa ir...  (Skaityti 35529 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs pitbull:)

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 1613
  • Vieta: ------------

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« įjungtas: 2006 Vas 10, 12:10:12 pm »
Po N metu :P treniruociu priejau isvada,paprasta ir patikima kovos technologija yra Europoje ir Pietryciu Azijoje.
Daug nekalbant,1.Fechtavimas.2.Boksas.3.Klasikines arba Graiku-Romenu imtynes.
Visos sistemos vystosi ne viena simta metu.Ir ju vystymasi lemia kovos. Sitose sistemose nera nieko nereikalingo ar isgalvota.Viskas maks. paprasta ir aisku.
Fechtavimas,per simtmecius liko tik nedidelis veiksmu arsenalas,idealus koju darbas ir treniruociu metodikos.(Turejau malonumo "pafechtuoti" peiliukais su mergicka turincia i fechtavimo atskyri.Tokio greicio ir tikslumo daugelis galetu pavydeti)
Boksas,(klasikinio anglu bokso koju darbas kazkiek primena fechtavima.).Trys smugiai rankomis,vienas zingsnio variantas ir... Na ka dar gali sugalvoti?Tiksliau,sugalvoti ir veiksmingai naudoti kovoje?
Klasikines imtynes.Tik suklinciuoji ir...Na gerai jei yra tatamis.O jei grindys.Islisti is "klasiko" letenu oi kaip sunku.
Del savo arsenalo ribotumo ir pastovios praktikos sios sistemos tapo universalios ir idealios.Nei i boks,nei i fechtavimo nieko naujo neidesi."Vsio uze ukradino do nas".Del masiskumo sios sistemos turi mokymo metodikas tinkancias visiems.
Pietryciu Azijos  sistemos Tailando boksas,silatas,Escrima,bando-paprastos.O efektyvios tik del vienos priezasties!Siu tradiciju atstovai pastoviai kovoja.Neveiksmingos  technikos saugotojas greitai tampa istorija.(Net jei jo technikos yra sukurtos pries 1000 metu :D.Ir yra l. paslaptingos :evil: :).
Пиво пьете? Драться любите? Вредный характер? Вы нашли свой путь!
Pitbull's House

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Europa ir...
« Atsakyti #1 įjungtas: 2006 Vas 10, 12:46:26 pm »
Nu jo, o jei dar boksą ir imtynes veiksmais ne pagal taisykles apipinti... Ypač netikėta iš boksininko alkūne gauti :-) Ar iš kojos į pilvą :-) Kai visi žino, jog bokse tokių dalykų nėra.

Atsijungęs Romasius

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2005
  • Žinutės: 59

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #2 įjungtas: 2006 Vas 10, 12:48:03 pm »
Ko tai nematau BJJ. Ant žemės atsidūrus (jei, tarkim, numetė bet metant nesužalojo) nematau efektyvesnės sistemos.

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #3 įjungtas: 2006 Vas 10, 12:51:44 pm »
Saxum,na kojos tai atskira kalba,o alkunes ir galva tai jau.Tik mano galva klince reik ne boksuoti,o versti ir ...
Romasius,parterio as neminejau,nes gatveje tai nera l. naudinga.Koju balius menkas dziaugsmas.
Pitbull's House

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:02:44 pm »
o kodel pamirstama japonija? Dziudo, jej vajej kokia efektyvi :) paleidus gerai per save nei tatamis nepadeda (patikekit manim as zinau :D), o kur dar karate? ne tie ismislai Shidokan ir tt, o pirminis karate sugalvojimas. puikus kovu arsenalas! ismetus nereikalingas (kovoje) tradicijas, gauname ne ka prastesni varianta nei tarkim Tailando boxas :) mano galva perdaug jau cia apkarpei Pitbull :)

p.s. kotais mano sypseneliu nerodo :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Europa ir...
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:02:44 pm »

Atsijungęs Romasius

• 7 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #5 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:04:57 pm »
Citata iš: pitbull:)
Saxum,na kojos tai atskira kalba,o alkunes ir galva tai jau.Tik mano galva klince reik ne boksuoti,o versti ir ...
Romasius,parterio as neminejau,nes gatveje tai nera l. naudinga.Koju balius menkas dziaugsmas.
na aš nesakau, kad reikia stengtis perkelti kovą į parterį. Bet manau, kad jei ten atsiduri, nereikia leisti atsistoti priešininkui, o BJJ tuom ir užsiima. Arba tarkim gal ne visai sėkmingas pavyzdys iš sporto- Silva Vs Yoshida 2, paskutinis raundas. Yoshida yra spardomas, bet griebia už kojos ir žemyn nusitempia Silvą....

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #6 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:16:14 pm »
gatveje voliotis ant zemes? pats blogiausias variantas manau, todel bjj man ir nelabai patinka. MMA jis efektyvus. efektyvus ir gatveje kai zinai kad kaunies tik pries viena... taciau negali zinot ar is kokio baro neissoks to gaidzio draugeliai. todel jai jau imtynes tai laisvunai arba dziudo man prie sirdies labiau. i ora svyst, rankelia sukt! ir ramekas :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #7 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:18:20 pm »
Lonsas,aga dar nekalbejau apie Kinija ir pan.Ka turi dziu-do ko nera klasikoje?Kad,atlikti tech. veiksma dziu-do reikia paimti drabuzius.Klasikoje pervedimai,isvedimai is pusiausvyros,"iejimai i korpusa"yra l greiti.Is bokso klinco pereiti i klasikos imtynes yra gan paprasta.O vat is smuginio klinco pereiti i dziu-do paemima jau problema.
Dar yra dziu-dzicu ir karate?Ka turi karate ko neturi boksas.Koju smugiai?Paprasta kai kovoji 1 vs 2 viskas paprasta.Mali rankom i visas puses ir po to i kojas:).
Pitbull's House

Atsijungęs Romasius

• 7 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #8 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:24:48 pm »
Citata iš: Lonsas
gatveje voliotis ant zemes? pats blogiausias variantas manau, todel bjj man ir nelabai patinka. MMA jis efektyvus. efektyvus ir gatveje kai zinai kad kaunies tik pries viena... taciau negali zinot ar is kokio baro neissoks to gaidzio draugeliai. todel jai jau imtynes tai laisvunai arba dziudo man prie sirdies labiau. i ora svyst, rankelia sukt! ir ramekas :)
Jau anksčiau minėjau, kad kalba eina, kai tave (tarkim imtyninkas) prieš tavo valią pardrebia ant žemės (ir *** ar jis vienas ar keli- tave vis tiek pardrėbė). Tada yra du veiksmų variantai: pabūti futbolo kamuoliu arba pačiam stengtis žaloti priešininką.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:30:40 pm »
boksas neturi labai efektyviu: keliu, alkuniu smugiu. siuos smugius REIKIA atidirbineti ir vien is to, kad geras boxininkas esi, to nepanaudosi. daznoje sitoacijoje smugiai galva gali praversti, ko nera boxe, tai irgi reik atidirbti, taciau kartais tai labai efektyvu.

kas del dziudo: dziudo nera butina girebimai uz rubu! kadangi technika is esmes labai panasi ar griebi tu ar ne (bent jau pagrindiniu metimu). beto ant zmogaus kuno rubu uz kuriu pagirebt galima tikrai netruksta, tad si problema - ne probelma.
dar sitas... jai neklystu dziudo siek tiek maziau vartaliojamasi ant zemes nei laisvunu? ar as klystu? tai irgi didesnis pliusas imtyniu veiksmai is stovesenos, o ne atsigulus.

toli grazu nepriestarauji, pitbulli, tavo nuomone, tiesiog manau kad siek tiek mazokai geografijos aprepei :)

Europa ir...
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:30:40 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #10 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:32:23 pm »
Citata iš: Romasius
Jau anksčiau minėjau, kad kalba eina, kai tave (tarkim imtyninkas) prieš tavo valią pardrebia ant žemės (ir *** ar jis vienas ar keli- tave vis tiek pardrėbė). Tada yra du veiksmų variantai: pabūti futbolo kamuoliu arba pačiam stengtis žaloti priešininką.
tada yra variantas stotis. yra dar variantas nepargriuti. nes jai jau jie keliesi ir jai jau tu pardrebtas, tai varzovas tikrai nedribs su tavimi ir futbolo kamiuoliu tu busi betkuriuo atveju jai tik gulesi. jai turi imtyniu backgrounda pardrebtas nebusi :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #11 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:35:07 pm »
Citata iš: pitbull:)
Nesutinku :) Jei kojų balių rengi kažkam pats :D:D:D:D
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Romasius

• 7 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #12 įjungtas: 2006 Vas 10, 13:39:12 pm »
Tokia diskusija, lyg dabar būtų kokie 1992.... Beje, atidarė "Oksalį", treniruotis nebūtina....

Atsijungęs Danny

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 140
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano BJJ
Europa ir...
« Atsakyti #13 įjungtas: 2006 Vas 10, 14:15:15 pm »
tada yra variantas stotis. yra dar variantas nepargriuti. nes jai jau jie keliesi ir jai jau tu pardrebtas, tai varzovas tikrai nedribs su tavimi ir futbolo kamiuoliu tu busi betkuriuo atveju jai tik gulesi. jai turi imtyniu backgrounda pardrebtas nebusi :)
pabandyk stotis... yra toks puikus variantas "socker kick" ir veikia jis būtent tada kai kas nors bando stotis :-D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Europa ir...
« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Vas 10, 14:19:59 pm »
Tokia diskusija, lyg dabar būtų kokie 1992.... Beje, atidarė "Oksalį", treniruotis nebūtina....
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Garsioji trijų veiksmų kombinacija: nuimi nuo saugiklio, pertrauki ir... :D:D:D:D

Beje, vakar treniruotėse pažįstamas vaikinas (apsauginis) rodė akį, kurios vos neišnešė lauk dujinio pistoleto šuviu... O ir vyrukas nesmulkus, ir reakciją gerą turi...
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Europa ir...
« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Vas 10, 14:19:59 pm »