Administracija > Forumo naujienos
Moderatorių rinkimai!!!
Lonsas:
--- Citata iš: Powka ---Lonsai, online naparnikas tavęs nieko neišmokys.
--- Baigti citatą ---
nemokymui. dviese lengviau. manau kiekvienai temai turbut bus po du ir daugiau mideratoriu :)
Lonsas:
--- Citata iš: Asia ---
--- Citata iš: sinoku ---Sveiki, siulau Asia kovu menams:)
--- Baigti citatą ---
Tai kad aš laiko neturiu visai...
Forumas puikus projekas, todėl reikia žmonių, kurie galėtų skirti daugiau dėmesio jo puoselėjimui ar tik elementariai priežiūrai...
O aš su savo užimtumu tinku tik kelias replikas ir pastabas užrašyt per savaitę/mėnesį.
Aišku užleist visiškai neužleisiu - paskaitinėsiu ir parašinėsiu, bet aktyvus moderatorius (arba tvarkytojas - liet.) iš manęs šiuo metu išeitų ne koks.
Bet ačiū vistiek.
--- Baigti citatą ---
kad paskutiniu metu forumas visai apmires ir ten to moderavimo net perdaug nera :) (nu cia ne Asia replika del laiko, cia siaip pastebejimas kad ramu forume kazkaip :))
DarkSide:
Moderatorius - lietuviškai tvarkdarys čia būtų. :)
VIPu aš irgi noriu būti! :D
Dar galėčiau tvarkdariauti.
Ir šiaip visko dar noriu. :P
Ačiū už dėmesį. :)
Asia:
:)
Sveiks atgal..
Saxum:
Realiai kol kas niekas nesikeičia - Skeptikas ir Lonsas sutinka tapti moderatoriais.
Yra dar grupelė žmonių, kurie čia buvo pasiūlyti, bet jie neatsiliepia, ar sutinka ar ne. Vardiju:
XEUS
Pitbull:)
Powka
Atsiliepkit, o tai baną uždėsiu! (Juokauju :))
Dėl Asios atrodo viskas aišku, neturi laiko. Dar girdėjosi unknow balsas. Pusiau rimtai, pusiau juokais pasisiūlei, o kaip iš tiesų? Prisipažink kol laikas :D DarkSide dar toks yra, bet kad jis (tamsioji pusė) labiau mėgėjas griauti, ne statyti ;-) O gal tegul griauna? :banging:
Ir nestabdom, nestabdom, rūpūs miltai...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją