AutoriusTema: Kinijos kovines tradicijos  (Skaityti 143336 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lapinas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 86
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kinijos kovines tradicijos
« Atsakyti #330 įjungtas: 2008 Geg 12, 18:22:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O jums neatrodytų, kad šiai info geriau  būti konfidencialiai? Tuo labiau, kol manęs neįpareigojo...  :ne:

Atsiprasau. Tuojau parasysiu.

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #331 įjungtas: 2008 Geg 12, 18:41:01 pm »
na ne visai... aš išvis apie tai, kad nenorėčiau tarpininkauti, ypač kai tai ne mano sritis.
Šiaip jus kažkas į svečius pirtelėn kvietė...
« Paskutinis taisymas: 2008 Geg 12, 18:44:06 pm nuo kensen »

Atsijungęs Lapinas

• 6 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #332 įjungtas: 2008 Geg 12, 18:56:39 pm »
na ne visai... aš išvis apie tai, kad nenorėčiau tarpininkauti, ypač kai tai ne mano sritis.
Šiaip jus kažkas į svečius pirtelėn kvietė...

Nu apie pirtele tai sitaip: Tong zi gong - nera kovo menas. Tong zi gong - bendras pavadinimas kelioms gan skirtingoms gimnastikoms. Grubiai tariant, tai tik paprasciausi pratampymai, senatvei atitolinti:) Va jei sakytu zmogus, kad praktikavo "Shi da pan zhou", tada o!, cia jau paruosiamoji gimnastika ir stovesenos butent Xiao hongui (pirmam tao lu) arba "Zi ben gong" stovesenos, pagrindiniai smugiai ir pan.

Ir niekaip neisgirdau to paslaptingojo Shaolinio vienuolio vardo, kuris apmoke "pirtininka":) Ir turiu toki negera ytarima, kad cia prie tu slaptu apmokymu bus prisideje turizmo rykliai, argi net pats baisusis Ugninio pusdievio Kimnaros proproanukis :)

P.S. O siaip, jei yra kas is tikruju mokesis pas vienuolius (ne maskarada zaidziancius sportininkus), butu tikrai ydomu pabendrauti. Cia nuosirdziai:)

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #333 įjungtas: 2008 Geg 13, 01:29:38 am »
Išeitų, tiesiogiai ir netiesiogiai žinau jau porą-trejetą Šaoliniuje buvusių, ir visi sako, kad palyginus su koliegomis, tik jų Šaolinius buvo pats autentiškiausias...  :-(
Kažkur girdėta... :chmm: Prisiminiau! kinofilmuose: mojo kunfu lucse vashego (rus.) :luztu:

O jums neatrodytų, kad šiai info geriau  būti konfidencialiai? Tuo labiau, kol manęs neįpareigojo...  :ne:
Ir čia kažkur girdėta... :angel:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #334 įjungtas: 2008 Geg 13, 01:46:32 am »

Ir čia kažkur girdėta... :angel:

Kur nebus, kur nebus... Ir man, žinai...Gal bilobilio išgerti...Aa! Taigi aš pasakiau prieš porą postų :D

Nu apie pirtele tai sitaip: Tong zi gong - nera kovo menas. Tong zi gong - bendras pavadinimas kelioms gan skirtingoms gimnastikoms. Grubiai tariant, tai tik paprasciausi pratampymai, senatvei atitolinti:) Va jei sakytu zmogus, kad praktikavo "Shi da pan zhou", tada o!, cia jau paruosiamoji gimnastika ir stovesenos butent Xiao hongui (pirmam tao lu) arba "Zi ben gong" stovesenos, pagrindiniai smugiai ir pan.

Ir niekaip neisgirdau to paslaptingojo Shaolinio vienuolio vardo, kuris apmoke "pirtininka":) Ir turiu toki negera ytarima, kad cia prie tu slaptu apmokymu bus prisideje turizmo rykliai, argi net pats baisusis Ugninio pusdievio Kimnaros proproanukis :)

P.S. O siaip, jei yra kas is tikruju mokesis pas vienuolius (ne maskarada zaidziancius sportininkus), butu tikrai ydomu pabendrauti. Cia nuosirdziai:)

Ne, žmogus pats važiavo. Pas ką ten užsiiminėjo, man nelabai rūpi, bet jis nėr iš tų, kur ims ir garsiai šauks, kad mokėsi dim-mak  :-)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #334 įjungtas: 2008 Geg 13, 01:46:32 am »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #335 įjungtas: 2008 Geg 13, 01:51:00 am »
Kur nebus, kur nebus... Ir man, žinai...Gal bilobilio išgerti...Aa! Taigi aš pasakiau prieš porą postų :D

Ne, žmogus pats važiavo. Pas ką ten užsiiminėjo, man nelabai rūpi, bet jis nėr iš tų, kur ims ir garsiai šauks, kad mokėsi dim-mak  :-)

Jo, kas mokėsi dim-mak, tai tikrai tylės :bijo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Lapinas

• 6 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #336 įjungtas: 2008 Geg 13, 08:10:23 am »

Kas yra tas Dimka? :)

Txun-Zigun

• Svečias
« Atsakyti #337 įjungtas: 2008 Geg 13, 20:47:56 pm »

:)) kas kur ir ko mokesi panasu i vaiku pasakymus kieno tete ar dede kietesnis ir kuris is dedziu ka  labiau sugeba:) cia tarp kitko pasakiau ir niekam netaikau...
 Lapinui klausiant ar tai ugninis proanukis ar ne negaliu pasakyti nes i jo gen.medi nelindau:) zinau tik jo varda Chen Jun Jie arba kinietiskai Shi De Qi sedi jis
Txun zi gun skambesys man atitinka ju kalba taigi atsiprasysiu kad tai man priimtiniau uz Tong zi gong . Patirties koviniuose menuose neturiu nes nemoku nei kvepuoti nei vaikscioti tuo labiau nestoviu nei vienoje stovesenoje (mabu ir tt) nors saziningai jai galeciau stoveti mabu tikraja to zodzio prasme man to uztektu
todel labai gerai suprasdamas ir ivertindamas savo padeti nepuoliau i bet kokiu sportiniu ar ne toulu studijas:)
 Pasiulimas i pirtele galioja:))

Atsijungęs Lapinas

• 6 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #338 įjungtas: 2008 Geg 13, 21:43:59 pm »
:)) kas kur ir ko mokesi panasu i vaiku pasakymus kieno tete ar dede kietesnis ir kuris is dedziu ka  labiau sugeba:) cia tarp kitko pasakiau ir niekam netaikau...
 Lapinui klausiant ar tai ugninis proanukis ar ne negaliu pasakyti nes i jo gen.medi nelindau:) zinau tik jo varda Chen Jun Jie arba kinietiskai Shi De Qi sedi jis
Txun zi gun skambesys man atitinka ju kalba taigi atsiprasysiu kad tai man priimtiniau uz Tong zi gong . Patirties koviniuose menuose neturiu nes nemoku nei kvepuoti nei vaikscioti tuo labiau nestoviu nei vienoje stovesenoje (mabu ir tt) nors saziningai jai galeciau stoveti mabu tikraja to zodzio prasme man to uztektu
todel labai gerai suprasdamas ir ivertindamas savo padeti nepuoliau i bet kokiu sportiniu ar ne toulu studijas:)
 Pasiulimas i pirtele galioja:))

Na jei nemokate kvepuoti tai as jums patarciau paskubeti ismokti, nes ilgai taip nepratemsite:)
Jei teisingai supratau ir tas pats zmogus apie kuri galvoju - Shi De Qi, tai jis ne Shaolinio vienuolis, o Shaolinio vardo akademijos vadovas. Deja, su paciu vienuolynu nelabai ka turi bendro, is Shaolinio ten tik jo vardas:) Pats nesu jo gyvo mates, bet kiek teko girdeti zmogus Henanyje tikrai gerbiamas.

Tai taip ir nesupratau ka ten tokio slapto teko mokytis, kad negalima pasaulieciams pasakoti?:) Per lenkus vaziavote?Nu zodziu, parasykit maila ir gal man pavyks daugiau ispesti is jusu, nes kaip suprantu viesumos vengti - dorybe:) Mano giliu isitikinimu, jei jus kazka idomaus suzinojote, tai kaip tik galetumete pasidalinti su besidominciais.

P.S. ir dar toks nedidukas pastebejimas: kodel visi pasakojantys apie savo nekomercines keliones i Shaolinio vienuolyna visu pirma paskuba pasiteisinti, kad nieko kovinio neteko mokytis, kad sustiprejo dvasiskai, kad uzsiiminejo paslaptingais kvepavimais ar kad siaip ieskojo ikvepimo ir kt. slamsta. Ar gal patys issigasta tos nevaldomos jegos, (ten tos "dimkos" ar kaip ten ji?) kuria teko ivaldyti?:)

Už nuopelnus kovos menų mistifikavimui ir kandumą ne vietoje. Šalia tavosios nuomonės vis dėl to gali būti ir kitos.

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #339 įjungtas: 2008 Geg 13, 22:16:58 pm »
Nu zodziu, parasykit maila ir gal man pavyks daugiau ispesti is jusu, nes kaip suprantu viesumos vengti - dorybe:) Mano giliu isitikinimu, jei jus kazka idomaus suzinojote, tai kaip tik galetumete pasidalinti su besidominciais.

P.S. ir dar toks nedidukas pastebejimas: kodel visi pasakojantys apie savo nekomercines keliones i Shaolinio vienuolyna visu pirma paskuba pasiteisinti, kad nieko kovinio neteko mokytis, kad sustiprejo dvasiskai, kad uzsiiminejo paslaptingais kvepavimais ar kad siaip ieskojo ikvepimo ir kt. slamsta. Ar gal patys issigasta tos nevaldomos jegos, (ten tos "dimkos" ar kaip ten ji?) kuria teko ivaldyti?:)

"Plepys - šnipui radinys" :D
Atvažiuos va žili meistrai (arba pats dimka) ir parodys tris baisiausius kiniečių kankinimus  :senis:

O šiaip kodėl jums nepabendravus?  :laikr:

« Atsakyti #339 įjungtas: 2008 Geg 13, 22:16:58 pm »

Txun-Zigun

• Svečias
« Atsakyti #340 įjungtas: 2008 Geg 21, 23:21:53 pm »
Na jei nemokate kvepuoti tai as jums patarciau paskubeti ismokti, nes ilgai taip nepratemsite:)
Jei teisingai supratau ir tas pats zmogus apie kuri galvoju - Shi De Qi, tai jis ne Shaolinio vienuolis, o Shaolinio vardo akademijos vadovas. Deja, su paciu vienuolynu nelabai ka turi bendro, is Shaolinio ten tik jo vardas:) Pats nesu jo gyvo mates, bet kiek teko girdeti zmogus Henanyje tikrai gerbiamas.

Tai taip ir nesupratau ka ten tokio slapto teko mokytis, kad negalima pasaulieciams pasakoti?:) Per lenkus vaziavote?Nu zodziu, parasykit maila ir gal man pavyks daugiau ispesti is jusu, nes kaip suprantu viesumos vengti - dorybe:) Mano giliu isitikinimu, jei jus kazka idomaus suzinojote, tai kaip tik galetumete pasidalinti su besidominciais.

Lapinai ar mokate skaityti?  aiskiai parasiau ankstesniuose topikuose vaziavau del Txun zi guno , geriau dektine pas rusus su ju dievuku Kovganu:))), kungfu taolu  nesimokiau nes nemoku kvepuoti ir nestoviu ne vienoje is stovesenu...dvasiskai netobulejau nes esu nedvasingas ir to nesiekiu:))
Tai prie ko cia slaptos technikos dimkos ar pan?:)))ar  as ka nors panasiai rasiau??? Jums tas diedukas koks tai  jusu zodziais tariant proanukis ugninis  kinijoje sizofrenija iskiepijo paranoidine eiga?:)))
Nebijokite pirties karcio nepilsiu daug ant akmenu trecia karta kvieciu:)))) juolab savo mailo jug neslepiu:)
Tai kaip Lapinai pasidalinsite apie Shaolina? Butu malonu, Kensena pakviesiu kad nebijotumete
 Asmeniniai užpuolimai - ne vietoje. Kaip ir psichinės būklės analizė. Moderatoriai patys susitvarkys. O norit pyktis - arba į ringą, arba į PM.

Atsijungęs Lapinas

• 6 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #341 įjungtas: 2008 Geg 22, 12:33:09 pm »
Aciu uz apdovanojimus;) Atsiprasau uz kanduma.

O kaip del kaltinimo "mistifikavimu"? Gal yra kazkokie apdovanojimai "teisejams"? Mano kukliu manymu, si dalis nera itin korektiskas pastebejimas.  Kaip manote?

Txun-Zigun

• Svečias
« Atsakyti #342 įjungtas: 2008 Geg 26, 22:31:50 pm »
 Besidominancius Shaolin kovos menais informuoju:) buvome susitike su Lapinu, pasnekejome:) normalus bicas, realiai buvo Shaoline,  zodziu tvarkingas pilietis mano asmenine nuomone:)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #343 įjungtas: 2008 Geg 26, 23:51:10 pm »
Aciu uz apdovanojimus;) Atsiprasau uz kanduma.

O kaip del kaltinimo "mistifikavimu"? Gal yra kazkokie apdovanojimai "teisejams"? Mano kukliu manymu, si dalis nera itin korektiskas pastebejimas.  Kaip manote?

Redakcijos nuomone nebutinai turi sutapti su skaitytoju :P :P :P

Ateiciai "skriausiu"tik korektiskai :D :D :D

P.S.: malonu, kad pagaliau radote bendra kalba, vyrai. Sorry kad rasau be lietuvisku raidziu - nera ju siame kompe.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #344 įjungtas: 2008 Geg 27, 08:02:26 am »
Besidominancius Shaolin kovos menais informuoju:) buvome susitike su Lapinu, pasnekejome:) normalus bicas, realiai buvo Shaoline,  zodziu tvarkingas pilietis mano asmenine nuomone:)

Nu va, smagu, kai forumas atlieka savo funkciją – vienija kovos menų mylėtojus  :-D O ne skaldo, kaip tai vykta besiskaldančių federacijų dėka...

« Atsakyti #344 įjungtas: 2008 Geg 27, 08:02:26 am »