) kas kur ir ko mokesi panasu i vaiku pasakymus kieno tete ar dede kietesnis ir kuris is dedziu ka labiau sugeba:) cia tarp kitko pasakiau ir niekam netaikau...
Lapinui klausiant ar tai ugninis proanukis ar ne negaliu pasakyti nes i jo gen.medi nelindau:) zinau tik jo varda Chen Jun Jie arba kinietiskai Shi De Qi sedi jis
Txun zi gun skambesys man atitinka ju kalba taigi atsiprasysiu kad tai man priimtiniau uz Tong zi gong . Patirties koviniuose menuose neturiu nes nemoku nei kvepuoti nei vaikscioti tuo labiau nestoviu nei vienoje stovesenoje (mabu ir tt) nors saziningai jai galeciau stoveti mabu tikraja to zodzio prasme man to uztektu
todel labai gerai suprasdamas ir ivertindamas savo padeti nepuoliau i bet kokiu sportiniu ar ne toulu studijas:)
Pasiulimas i pirtele galioja:))
Na jei nemokate kvepuoti tai as jums patarciau paskubeti ismokti, nes ilgai taip nepratemsite:)
Jei teisingai supratau ir tas pats zmogus apie kuri galvoju - Shi De Qi, tai jis ne Shaolinio vienuolis, o Shaolinio vardo akademijos vadovas. Deja, su paciu vienuolynu nelabai ka turi bendro, is Shaolinio ten tik jo vardas:) Pats nesu jo gyvo mates, bet kiek teko girdeti zmogus Henanyje tikrai gerbiamas.
Tai taip ir nesupratau ka ten tokio slapto teko mokytis, kad negalima pasaulieciams pasakoti?

Per lenkus vaziavote?Nu zodziu, parasykit maila ir gal man pavyks daugiau ispesti is jusu, nes kaip suprantu viesumos vengti - dorybe:) Mano giliu isitikinimu, jei jus kazka idomaus suzinojote, tai kaip tik galetumete pasidalinti su besidominciais.
P.S. ir dar toks nedidukas pastebejimas: kodel visi pasakojantys apie savo nekomercines keliones i Shaolinio vienuolyna visu pirma paskuba pasiteisinti, kad nieko kovinio neteko mokytis, kad sustiprejo dvasiskai, kad uzsiiminejo paslaptingais kvepavimais ar kad siaip ieskojo ikvepimo ir kt. slamsta. Ar gal patys issigasta tos nevaldomos jegos, (ten tos "dimkos" ar kaip ten ji?) kuria teko ivaldyti?
Už nuopelnus kovos menų mistifikavimui ir kandumą ne vietoje. Šalia tavosios nuomonės vis dėl to gali būti ir kitos.