Noreciau pataisyti isvertimai lietuviu kalba jei galima
. Wu reiskia kova, shu menas. tai taip ir ishsivercia Kovos menas. U-shu yra lietuviskas pavadinimas. Prie ko cia tas karas? Wu shu buvo sukurta is esmes islikimui. Apsisaugoti nuo laukiniu gyvunu, ar kitu bukaprociu
. Kai kas is to uzdirba didelius pinigus...pvz Jet Li. Ir nemanau kad kinieciui yra betkoks kovos stilius yra wushu. Betkoks kovos stilius turi pavadinima.
Bet seip jei paemus atskirai Wu - tai yra tik koviniai veiksmai. O sujungus su shu, tai igauna prasme, tampa sudeingesne forma. Na siaip istikruju gal kokioj vikipedijoj jei domina pasiskaityk jei ten yra...aisku
. Jo kung-fu terminas nevien su kovos menais susijes, tiesa pasakius originaliai jis niekad nebuvo tuo tikslu sukurtas kad apibudint kovos menus. Kung-fu remiasi laiku ir energija paaukota mokantis kas ka. Pvz.. Geras virejas ideda daug kung-fu i skaniausius savo patiekalus. pvz.. Kai kurie is jusu daug naudojate kung-fu mokinadmiesi technikas, kad viena diena galetumet parodyt kam nors 
Mmm... jo

Gal prieš kažką taisydami atidžiau pasidomėkit apie ką kalba eina?

Visi mano duomenys neišgalvoti (pateikit savo šaltinius. 'IMHO' manes visiškai nedomina ,nes pats rašiau tai ,kas yra dokumentuota) ,o pateikti iš atitinkamos literatūros ,šiuo atvėju Prof. Leung Ting "Roots of Wingtsun". Taip pat patikrinau infa internete, viskas sutapo. Ir kalbu aš ne apie konkretu stiliu (tą gimnastiką ,už kurią J.Li gauna gerus pinigus) ,o apie
terminą. Nerašykit vien tam ,kad paprieštaraut ,nes klaidinat žmones

Aš kalbėjau apie terminų reikšmes kinų kalboje ,o ne kaip ten koks vakarietis jas interpretuoja.
p.s. Mano duomenims tu lietuvoje U-shu tikrai negalejai mokintis. Artimiausias man rodos ukrainoje yra klubas
. Bet cia tik mano duomenimis...galbut koks ten ismisku dede atejo ir parode wushu 
Kas jums sakė ,kad aš Lietuvoje (katra turėtų būt rašoma iš didžiosios raidės

) ar kur kitur mokiausi U - shu?
Ir aplamai, prie ko čia?