Na,tikrai aciu,kad apsvietet.Tad pagal mane mane labiau traukia Kung-fu,kur daugiau akrobatikos,kur reikia lankstesnio kuno

.o gimnastika atsiprasant yra sudo gabalas.Nes visi gimnastikos pratimai yra paimti is jogos ir juos atliekant pas gimnastikos treneri jus greiciau suvarysit save patys.

.Gimnastikoje isvis nekreipia i kvepavima kas ir yra blogiasia,be to visus pratimus reikia daryti su jega,dirbti,dirbti ir dar karta dirbti jauciant skausmu ir save lauzant.Cia kaip mokyklose lietuvius moko visko kalti,kalti,kalti, nors is to nera isvis jokios prasmes.Na,o uzsienyje moko mokinius gyventi,o ne kalti.Tad gimnastikoje taip pat,reikia tik lauzyti tas kojas su visais kaulais ir senatveja,kad nepavaigsciotum

.O jogoje viena kaip is pagrindiu taisykliu yra daryti pratimus nejauciant skausmo.Tad jei cia yra busimu gimnastiku,tai mano nuomone geriau eikite i joga

Beje dar norejau paklausti,o jei man zmogus pasako,kad lanko kung-fu.Jugi tas nieko nereiskia,nes kaip supratau tada nebutu aisku kokio stiliaus jis mokosi,arne?
P.S. kas yra sparingas?
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)