AutoriusTema: Kinijos kovines tradicijos  (Skaityti 141219 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Saulino venuoliai
« Atsakyti #75 įjungtas: 2006 Grd 13, 20:34:26 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
  Pasiziurekime patys i save kiek laiko mes skiriame savo treniruotems per diena,savaite menesi ar metus ir daug kas pasidarys savaime aisku  :D

:oops:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #76 įjungtas: 2006 Grd 13, 20:34:40 pm »
Karate- Japonijoje( akido, shidokan, shotokan ir t.t) Kung-fu(vushu, usu ir t.t.)- Kinijoje. Skiriasi kovos technikos( blokai, spyriai ir t.t). Gal ir neteisus esu, taciau man Kinietiski triukai atrodo sudetingesni. Pats kovos menas labiau sudvasintas( eilini karta nusisneku :oops:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #77 įjungtas: 2006 Grd 13, 20:38:42 pm »
Shotokan ir yra karate stilius.  :rolleyes: O wing-tsun - priskiriama prie wushu (kung-fu) stiliu. O vat ju tai tikrai devynios galybes.
Mano IMHO - kaip jau ir sakiau, ir ne vienas man pritaria - kovoja ne stiliai, o zmones. Nieko naujo ar ypatingo nera. Yra tik vienas ar kitas aspektas to paties pratimo ar stiliaus. + asmeniniai adeptu fiziniai sugebejimai ir polinkiai, bei darbas, darbas, darbas...  :maisas: :punch: :banging:
Akrobatika - labai grazu. Taciau tas ir yra, kad demonstracijose dazniausiai rodoma ne tas kas efektyvu, o tas kas grazu.
Profesionalus grozis - kas kita. Tikro profesionalo darbas grazus pats savaime... kitam profesionalui. Pvz. kokiose imtynese ar bokse kartais ir nepamatai be suletinto filmavimo, kas gi butent "suveike". O saltai... saltai mano manymu tinka pakazuchai, judesiu koordinacijai vystyti. Ir ju geriausia mokintis butu gimnastikos treniruotese.
Kartoju - isdesciau savo nuomone. Galit sutikt, galit ne.
« Paskutinis taisymas: 2006 Grd 13, 20:40:31 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

optimistas

• Svečias
« Atsakyti #78 įjungtas: 2006 Grd 13, 21:00:36 pm »
Na,tikrai aciu,kad apsvietet.Tad pagal mane mane labiau traukia Kung-fu,kur daugiau akrobatikos,kur reikia lankstesnio kuno  :alus: .o gimnastika atsiprasant yra sudo gabalas.Nes visi gimnastikos pratimai yra paimti is jogos ir juos atliekant pas gimnastikos treneri jus greiciau suvarysit save patys. :senis: .Gimnastikoje isvis nekreipia i kvepavima kas ir yra blogiasia,be to visus pratimus reikia daryti su jega,dirbti,dirbti ir dar karta dirbti jauciant skausmu ir save lauzant.Cia kaip mokyklose lietuvius moko visko kalti,kalti,kalti, nors is to nera isvis jokios prasmes.Na,o uzsienyje moko mokinius gyventi,o ne kalti.Tad gimnastikoje taip pat,reikia tik lauzyti tas kojas su visais kaulais ir senatveja,kad nepavaigsciotum  :senis: .O jogoje viena kaip is pagrindiu taisykliu yra daryti pratimus nejauciant skausmo.Tad jei cia yra busimu gimnastiku,tai mano nuomone geriau eikite i joga  :senis: Beje dar norejau paklausti,o jei man zmogus pasako,kad lanko kung-fu.Jugi tas nieko nereiskia,nes kaip supratau tada nebutu aisku kokio stiliaus jis mokosi,arne?
P.S. kas yra sparingas?  :-]

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #79 įjungtas: 2006 Grd 13, 21:23:25 pm »
Sparingas - treniruociu dvikova su is anksto aptartomis taisyklemis ir (dazniausiai) ne 100-aprocentine jega

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2006 Grd 13, 21:23:25 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2006 Grd 13, 21:29:05 pm »
optimistas, dalies forumieciu paklaustum apie stiliu irgi isgirstum tyla, arba koki nors abstraktu paaiskinima ir ka? :) o chebra uoj kaip skaudziai musa :D
jei kazka rimto lanko tai patikslintu ka :) bet to kung fu (taip pavadinikim) gyvas velnias...
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

optimistas

• Svečias
« Atsakyti #81 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:16:58 pm »
optimistas, dalies forumieciu paklaustum apie stiliu irgi isgirstum tyla, arba koki nors abstraktu paaiskinima ir ka? :) o chebra uoj kaip skaudziai musa :D
jei kazka rimto lanko tai patikslintu ka :) bet to kung fu (taip pavadinikim) gyvas velnias...

Lonsas,nlb supratau,ka turejai omenyje pasakydamas "gyvas velnias"  :senis:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #82 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:19:59 pm »
Kug-fu stiliu, gyvas velnias(bezdziones, drakono, gyvates,tigro, maldininko it.t. mokyklos)

Rasheed

• Svečias
« Atsakyti #83 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:20:58 pm »
Daug kitaip tariant

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #84 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:26:41 pm »
Dakuja, pasakius dar suprantamiau :D

« Atsakyti #84 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:26:41 pm »

optimistas

• Svečias
« Atsakyti #85 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:32:50 pm »
Kug-fu stiliu, gyvas velnias(bezdziones, drakono, gyvates,tigro, maldininko it.t. mokyklos)

Na bet seip shaoline yra praktikuojami 5 gyvunu stiliai.
1.Maldininkas
2.Erelis
3.Bezdione
4.Tigras
5.Suo
Ir is dalies yra gerai,kad stiliu pasrinkimas yra gausus,nes pvz kiekvienas stilius kazkuom pasizymi.Pvz suns stilius geriausiai tinka zmones,kurie yra zemo ugio.Maciau visus gyvunu stilius,bet labiausiai suzavejo tai bezdiones ir maldininko. :punch: :alus:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #86 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:35:11 pm »
O, man vistiek nera nieko geriau uz melynojo banginio, ar tian-sanio pandos stiliu. Netiki ju efektyvumu, klausk Skeptiko :D :P

optimistas

• Svečias
« Atsakyti #87 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:45:50 pm »
O, man vistiek nera nieko geriau uz melynojo banginio, ar tian-sanio pandos stiliu. Netiki ju efektyvumu, klausk Skeptiko :D :P

Na jis kaip minejo,tai cepelino kung-fu   :valgo:  :alus:  :-]

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #88 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:48:15 pm »
Cia, jau lietuviu nacionalinis kovos menas. Yra dar kugelio, vedaru ir slapiankos kunk-pu

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:54:44 pm »
Na seip del tu kovu tai jie kovos menu mokosi kasdien apie 2h,daugiau energiju panaudojimas ir pns.Na,o dbr noreciu prakalbeti apei tuos stebuklus kur daugelis mano jog tai viskas eina per filma.Na,taip turiu pripazinti,kad filmuose isvis ten nesamones rodo,bet yr ir kitas dalykas.Zmogus yra isties labai galinga butybe,tad tas visas qi energijas galima tikrai gerai ivalydti,taip pat ir kvepavimas.Mes net nesusimastome,jog sulig pirmu ikvepimu mes gimstame,o sulig paskutiniu atodusiu-mirstame,tad ismoksu taisyklingia kvepuoti galima isties padaryti tu vadinamuju "stebuklu".Juk oras-svarbiausia maitinamoji kraujo terpe,o kraujas,savo ruoztu,maitina lasteles,RAUMENIS,liaukas ir visus kitus organus.Seip pats turiu toki klipa kaip zmgous medituojantis 12metu uzdega popieriu,moka skleisti elektra.Nzn kaip jus,bet as asmeniskai tikiu.Nes pats budamas jogos seminare maciau kaip vienas ciuvas pakilo i ora susirietes lotoso pozoje.Is pradziu akys issoko  :O,bet pasirodo,kad jogoje tai normalu ir jei zmogus i tai prades kreipti demesi jam pakilti nepavyks.Ir jei pamatytumeme tikrus jogus,kurie i joga eina ne vien del sveikatos,kad kokiam stuburiukui pagelbet,o seip,kad ivaldytu jogos mena tai mes tada juos turetumeme vadinti magais,nes stebuklu butu pilna  :angel:  :-O  :bo: .Ir dar tam mano dokumentiniame filme apie shaolin,vienuoliai kiek maciau tai dazniausiai atlieka sias asanas astavakra,bow,scorpion,vertical split,tibhasana. Jas galite rasti cia jei kam idomu paziureti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
siaip stebuklais nelabai itikinsi  ;-),bet nemates ,neragaves ir neciupinejes  negaliu sakyt kad to nera  :-/  ;-)

« Atsakyti #89 įjungtas: 2006 Grd 13, 22:54:44 pm »