Tikrosios tradicijos - griežtai slepiamos nuo visuomenės.
Kovos tradicijos - kaip ir visuose kovos menuose - išgyventi
Taisyklės? Jokių....
Ir dar - kam tau "Shaoliniškas Kung Fu"?
Tiesiog paklausiau - o tu tiesiog atsakyk, jei nesunku...
Na atsakyti tikrai nesunku

.Bet,kad butu aiskiau pradesiu nuo to,kad pats asmeniskai uzsiimineju ir lankau jogos uzsiemimus.Na,o kovos stiliai tai mane traukia turbut kaip ir daugeli bernioku nuo mazens.

Kodel butent mane domina tik Shaolin Kung-Fu tai todel,kad jis tikrai yra labai susijas su joga,nzn kaip cia pavadinus,bet tarkim "kovos stilius".Ir tam mano vadinamajame Shaolin kovos stiliuje kaip ir minejau ir daug jogos elementu,taip pat kiek mates esu tai jie atlieka tokias pat asanas kokios atliekamos jogoje,be to meditacijos po 6-8h kasdien ir kitka.Ir ten taip pat yra tie patys kvepavimo pratimai,meditacijos tikslas "susiliejimas su dievybe" ko kituose kovos stiliuse pvz ten tuose shokotan nepastebiu.Na gal ir klystu pasakydamas apie shokotan,tad jei taip,prasau mane pataisyti.Ir seip kiek pats pastebejau Shaoline ta tobulejimo sistema panasi kaip ir jogoje.Fizinio, protinio ir dvasinio tobulėjimo sistema.Dar zadu paklausti instruktoriu jogos,nes kiek nugirdau,kad ten pora yra susija su shaolin.Be to dar taip pat Shaolin vienuoliai praktikuoja jutimu atjungima,vidine svara, kaip elgiesi su savim, kuno valymo priemones,isorine svara,kaip elgiesi su aplinka,susiliejimas su meditacijos objektu ir visi sie dalykai ieina i joga.Tad tos kovos kazkaip man pacios isiterpe.

.Kaip ir minejau traukia mane patys rytai ir rytu filosofija jau nuo vaikystes,o shaolino vienuolynas turejo didziule itaka formuojantis rytu filosofijai.