Sportas > MMA

Zuluzinho kalba apie PRIDE 31.

(1/1)

Powka:
Naujienos iš Graciemag.com:

"Laimėsiu sekančioje kovoje"

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti (arba tiesiog - Zulu) nenori jokių atostogų. Po pralaimėjimo rusui Fiodorui Emelianenko per Naujametinį PRIDE turnyrą, Brazilų gigantas ruošiasi savo sekančiai kovai, tikriausiai PRIDE 31, kuris turėtu įvykti Vasario 26 dieną, kuriame geras pasirodymas galėtu apdovanotį jį kvietimu į PRIDE Grand Prix sunkaus svorio kategoriją. "Dabar aš treniruojuosi daugiau nei prieš kovą su Fiodoru. Nesustoju iki dabar. Darau tris treniruotes per dieną, nesvarbu ar šviečia saulė ar lyja lietus. Anksčiau treniravausi po 3 valandas į  dieną, dabar jau 4. Tai daug sunkiau", sakė Zulu duodamas intervių Haus Fight Wear’s svetainei.

Tame pačiame interviu Zulu šneka ir apie Rodrigo Minotauro, su kuriuo jis vos nesusitiko gruodžio 31 dieną. "Noriu pasakyti, jog aš juo labai žaviuosi, esu didelis jo fanas ir manau, jog jis yra fantastiškas kovotojas. Jis nepasirinko manęs, kaip savo priešininko, nes aš esu jo tėvinainis ir paliko man vietos kovoti su Fiodoru. Bet jeigu man būtu teke kovoti su juo, aš pasistengčiau parsiversti jį į parterį, stengčiausi išlikti viršuje, kad galečiau stabilizuoti savo poziciją", pareiškė "King Zulu" sūnus.

Šaltinis: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

Eiti į pilną versiją