AutoriusTema: Ch.Noriso WCL  (Skaityti 3338 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ch.Noriso WCL
« įjungtas: 2006 Sau 10, 17:09:12 pm »
Čako Noriso Pasaulio Kovos Lygos sukūrimo vizija dabar jau tapo realybe. Čakas Noris - šešis kartus kovinių menų Pasaulio čempionas, savo dinamiška jėga proteguojantis naujos krypties sporto kovos menų komandas ir Pasaulio Kovos Lygą (WCL). Komandos iš lenktyniaujančių JAV miestų susirems tarpusavyje stebint tiek gyvai auditorijai, tiek televizijos žiūrovams..

2005 rudenį susitiko aštuoni miestai, kurių komandos kovojo pagal naujas WCL taisykles. Vakarų Lygos komandas sudaro Los Angeles, San Džose, San Francisko, ir Las Vegas miestai. Rytų Lygos komandas sudaro Niujorkas, Milvokis, Čikago, ir Majami miestai. Keturi renginiai per aštuonis mėnesius pristatys komandas sudarytas iš penkių vyrų ir dviejų moterų, kovojančių po savo miestų vėliavomis lemiamuose susitikimuose, kurie baigsis dvejų komandų finalu dėl Amerikos tvirčiausio miesto titulo! Šiuo metu nėra pilno kontakto kovinio meno komandinio sporto JAV. WCL bus vienintelė  varžybų vieta, kuri pasiūlys publikai pilno kontakto turnyrus. Praktiškai nėra jokios konkurencijos WCL publikai siūlomoms paslaugoms ir produktams. JAV egzistuoja milžiniška kovos menų paklausa ir WCL bus pirmoji sporto lyga, kuri pasiūlys jaudinantį ir nenuspėjamą pilno kontakto kovinio meno susirėmimą. Kovos menai yra vieni iš daugiausiai dalyvių turinčių sporto šakų JAV. Nekyla jokių abejonių, kad kovinis sportas, turintis daugelį formų, yra pats populiariausias sportas pasaulyje. WCL kovos menams atveriamos naujas erdvės, kuriamos naujos taisykles ir komandinės turnyro formomis, kurios apima pačias efektyviausias technikas iš įvairių kovos disciplinų. Turnyro kovos bus be sustojimo, įtempti susitikimai, nokautai, kurių pagalba žiūrovai nuo pat pirmojo turnyro taps šios sporto šakos mėgėjais bei sirgaliais. WCL dėka dvikovės ateis į dvidešimt pirmąjį amžių, ir Pasaulio čempionato komanda grąžins Čako Noris taurę, iškovotą pasaulio tvirčiausio miesto turnyre.

saltinis: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #1 įjungtas: 2006 Sau 10, 17:11:24 pm »
ar kasnors kanores girdejot apie sita lyga? gal taisykles jos zinot? labai jau pasitikintys sukiai! "Praktiškai nėra jokios konkurencijos WCL publikai siūlomoms paslaugoms ir produktams." ir panasiai. kazkaip man idomu ka jau jie tokio ypatingo pasiulyt turi? beto teigia kad labai realu ir pan bus, bet kad kazkaip man rodos cia pagal K-1 modeli bus, be imtyniu.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

sinoku

• Svečias
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #2 įjungtas: 2006 Sau 10, 20:06:04 pm »
Citata iš: Lonsas
ar kasnors kanores girdejot apie sita lyga? gal taisykles jos zinot? labai jau pasitikintys sukiai! "Praktiškai nėra jokios konkurencijos WCL publikai siūlomoms paslaugoms ir produktams." ir panasiai. kazkaip man idomu ka jau jie tokio ypatingo pasiulyt turi? beto teigia kad labai realu ir pan bus, bet kad kazkaip man rodos cia pagal K-1 modeli bus, be imtyniu.
kazkada jis man (c.n.) tikrai graziai atrode, bet pries pora dienu paziurejau viena serialo (nepamenu
pavadinimo) serija su juo, tai jau toks letas, kad net nzn ka:) truputi paciam kazka
palankius gal kiek kitaip atrodo?

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #3 įjungtas: 2006 Sau 11, 08:29:27 am »

O UFC? :O

Atsijungęs Danny

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 140
  • Amžius: 47
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano BJJ
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Sau 11, 09:39:49 am »
Citata iš: OSU

O UFC? :O
čia vadinasi "pozicionavimas", kaip ir "pirmoji dantų pasta su...."

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #4 įjungtas: 2006 Sau 11, 09:39:49 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #5 įjungtas: 2006 Sau 11, 13:17:18 pm »
sinoku > as tai isvis nelabai jo mates besikaunant, o filmai tai ir lieka filmais, pagal ji sprest sunku :)

tai vat man visas tas aziotazas iartinai skamba kazkaip :)

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #6 įjungtas: 2006 Sau 11, 16:15:45 pm »
Butent - UFC yra pirmasis ir labai nesunkiai jie perpozicionuotu ta Chucka su visa shaika. Kitas klausimas, ar tikrai geras tas pasirinikimas - pirmasis, nes cia ne dantu pasta. :)

Atsijungęs Danny

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano BJJ
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #7 įjungtas: 2006 Sau 11, 16:53:23 pm »
Butent - UFC yra pirmasis ir labai nesunkiai jie perpozicionuotu ta Chucka su visa shaika. Kitas klausimas, ar tikrai geras tas pasirinikimas - pirmasis, nes cia ne dantu pasta. :)
Čia yra verslas ir konkurencija versle yra normalus ir sveikintinas dalykas. Kai pamtysi, kad ten šūdas galėsi "gnalint". Aš tai kiek supratau, kad nuo kitų varžybų skirsis jog tai bus kažkoks komandinis eventas. Man smalsu kame tas komandiškumas pasireikš :)

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #8 įjungtas: 2006 Sau 12, 08:50:24 am »
Turejau galvoje WCL bandyma pozicionuoti save pirmuosius ir vienintelius, kas mano galva nera gerai. Kas domisi mma, jau zino UFC, si pozicija jau yra uzimta, ir kaip sako tas pats Al Ries, is cia tu tenai nepateksi. :(
O nemates nieks negnalina sudas ar ne, laikas parodys.
A vat jeigu ten kaltusi grupemis (kaip gladiatoriai kadaise), tai butu tikrai nauja.

Atsijungęs Danny

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano BJJ
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Sau 12, 10:40:37 am »
Turejau galvoje WCL bandyma pozicionuoti save pirmuosius ir vienintelius, kas mano galva nera gerai. Kas domisi mma, jau zino UFC, si pozicija jau yra uzimta, ir kaip sako tas pats Al Ries, is cia tu tenai nepateksi. :(
O nemates nieks negnalina sudas ar ne, laikas parodys.
A vat jeigu ten kaltusi grupemis (kaip gladiatoriai kadaise), tai butu tikrai nauja.
ne, grupėmis turbūt nesikals nes tai kažkaip labai "barbariška" būtų, bet kažkokie komandiniai elementai egzistuos. aš asmeniškai manau, kad geriau už PRIDE nėra (panašiai kaip tu apie UFC), bet smalsu ka dar galima sugalvoti koviniam sporte...

Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #9 įjungtas: 2006 Sau 12, 10:40:37 am »

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #10 įjungtas: 2006 Sau 12, 15:00:56 pm »
Idomu, pats Norris dayvaus?
As irgi visomis keturiomis uz pride. Man kazkaip UFC mazai vez :)

Atsijungęs Danny

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano BJJ
Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #11 įjungtas: 2006 Sau 13, 10:53:31 am »
Idomu, pats Norris dayvaus?
As irgi visomis keturiomis uz pride. Man kazkaip UFC mazai vez :)
ne nedalyvaus, ji senas :). panašu, kad tikrai bus šūdas, kikbokso lyga jei įdomu gali žvilgtelėti čia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Ch.Noriso WCL
« Atsakyti #11 įjungtas: 2006 Sau 13, 10:53:31 am »