Pagrindines diskusijos > Savigyna
teisiniai vingiai
Skeptikas:
Sveiki visi,
norejau pasidometi gal kas nors (pvz. musu mylimas ir gerbiamas Sei-i, ar Pitbull) ;) galetu viena karta tiksliai pasakyti, kokio dydzio/formos/storio peilis dar nepapuola "po straipsniu"? Pvz. Rusijoje mano ziniomis apribojimai saltiesiems ginklams yra stipriai sumazinti, t.y. su savimi galima nesiotis nors ir kalashnikovo durkla, jei jis turi atitinkama sertifikata :D kokia situacija Lietuvoje?
pitbull:):
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Gal tai kiek pades:).Nors kai as uzdaviau toki klausima veinam teisejui jis man pasake:"Geri zmones peiliu nenesioja".
Vo taip...
"Kaip buvo prie valdzios komunistai,taip ir liko..."-Tadzikas:))
Skeptikas:
"Geri zmones peiliu nesinesioja"... Uzknisantis stereotipas. Reiskia, geri zmones ir i zvejyba bei grybauti nevaiksto ;) o ka man daryti, jei mano mylimiausias darbo (ir ne tik) irankis ir yra butent peilis??? Tikrai sunku isivaizduoti piktadari, kuris eis i ginklu parduotuve isigyti peilio uz kokius 500-700Lt vien tam, kad ka nors nudurti :D lengiau tai padaryti dar ir kruciau atrodanciu "aliuminiu" peiliu is turgelio uz kokis 10 Lt :D
Nors nesutinku del komunistu - Vakaruose poziuris i peilio savininka irgi panasus, kiek teko susidurti realiai
Skeptikas:
"Žuvies dorojimo, turistiniai peiliai prie ginklų
nepriskiriami.
Sportinės paskirties įrankiai taip pat, kaip ir ūkinės bei
buitinės paskirties įrankiai, prie ginklų nepriskiriami.
Prie D kategorijos nešaunamųjų ginklų priskiriami:
- medžiokliniai peiliai;
- kardai, kalavijai, durklai, durtuvai, špagos, koviniai
peiliai;"
idomu, o tai gal tiesiog pasirupinti sertifkatu irodanciu kad maniskis spyderco yra turistinis arba zuvies dorojimo peilis? mintis nebloga, ka ;)
pitbull:):
Svigynos klausymas l.slidus:).Kai tave kas bubina tai visiems nusispjauti.Skestanciojo gelbejimas,pacio skestanciojo reikalas.Ar kas plesia... Galiu tik tiek pridurti,5 metai "ne srok",o is zemes neiskasa...
Tadzikas apie "komuniagas" sake...Tai mastymas...
O koks spyderco?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją