Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kovos menas tinkantis savigynai

<< < (2/2)

Lušis:
Pats galiu gan daug laiko skirti kadangi studentas, o po studijų tai nežinau jei viskas susidėlios tikrai nenorėčiau mesti. :D Tad tas trys metai kaip pavyzdys. Pabandysiu susirasti koki nors pigesni kikbokso/muay thai gym'ą (vis gi studentas) patiks - pasiliksiu, o jei ne ieškosiu kyokushin mokyklų pačiam pats karate labai patikdavo :lauzo: nors kata reikšmės nesupratau ir kai kurie veiksmai atrodė tam, kad nuvarginti :D

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPats galiu gan daug laiko skirti kadangi studentas, o po studijų tai nežinau jei viskas susidėlios tikrai nenorėčiau mesti. :D Tad tas trys metai kaip pavyzdys. Pabandysiu susirasti koki nors pigesni kikbokso/muay thai gym'ą (vis gi studentas) patiks - pasiliksiu, o jei ne ieškosiu kyokushin mokyklų pačiam pats karate labai patikdavo :lauzo: nors kata reikšmės nesupratau ir kai kurie veiksmai atrodė tam, kad nuvarginti :D

--- Baigti citatą ---
O kodėl su pačiu Algirdu nenori padraugauti? Žmogus žino, ką daro, patikrinta ir išbandyta :)

Lušis:
Šiaip mane sudomino! tačiau nežinau kur kreiptis reik į PM parašyti :D

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠiaip mane sudomino! tačiau nežinau kur kreiptis reik į PM parašyti :D

--- Baigti citatą ---
Čia jo tikras vardas ir pavardė. Susivesk feisbuke ir susisieksi.

Lušis:
Buvau patiko tačiau iš Naujosios Vilnios toli važiuoti  ir autobusu gan daug laiko tad nežinau kaip čia gausis :nezino:   

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją