Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Wing Chun / Wing Tjun / Ving Tsun klubai Vilniuje - Atsiliepimai

<< < (3/3)

Algirdas Šadys:
Mano supratimas paprastas: pirmas levelis- klausai teorijos, kur eit, kur neit, į ką atkreipt dėmesį pavojingoj erdvėj ir t.t., mokaisi judėt ir mušt ,,dvoikę", spirt į kaiušus ir nuo viso to gintis. Antras levelis- daugiau veiksmų, sparingai įvairaus kontakto ir taisyklių, pradžia darbo su ginklais. TRečias levelis- varžybos, kad ir mėgėjų K1 ar koks Sanda, sparingai su ginklų muliažais ir t.t. Tiek tos ,,savigynos" ir ,,gatvės muštynių". O visokios ten čiungačiangos yra Rytų estetika, akrobatika ir kultūrinis paveldas. Visa tai man irgi patinka, bet muštis ten neišmoko, jeigu toks tikslas. Ypač vingčiūnas savo įprastam pavidale.

Brizas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,

nusprendžiau išbandyti Wing Chun (ar jo atmainą). Matau, kad Vilniuje yra bent 5 klubai. Forume perskaičiau skirtingų minčių apie komerciją (ypač BWTA), brangius egzaminus, lėtą progresą link realaus pritaikymo gatvėje.

Gal besilankatys gali "užtarti" savo klubą? Planuoju vis tiek susitikti su kelių klubų treneriais, tik tikiu, kad be JOKIOS kovos menų patirties neturėsiu kompetencijos kokybiškai pasirinkti. Mano tikslas - kuo greitesnis pritaikymas realiose (potencialiose) situacijose, nesiekiu dalyvauti varžybose, labai vertinu praktiškumą. Tikiu, kad atsiras, kas norės pasiūlyti kitą kovos meną, KRAV MAGA, Muay Thai, boksą ar dar ką - šiuo metu esu nusprendęs išbandyti Wing Chun ar jo atmainą, kuris yra pats praktiškiausias ir prieinamas Vilniuje.

Būtų įdomu išgirsti apie šiuos (arba, jei yra daugiau, prašau pridėkit):

1. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
2. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
3. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
4. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
5. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

(Arba man negerai rodo naršyklė, Klubų kataloge šiame puslapyje nematau nė vieno Vilniaus klubo)

Ačiū :)

--- Baigti citatą ---

Klausyk, kam tau vinčunas? Dėl praktiškumo gatvėje? Skaityk ką kiti parašė, pritariu! Yra daug paprastesnių kovinių sistemų, kur realiau, greičiau ir efektyviau išmoksi pritaikomumo gatvėje.
Jei visgi nori mokytis būtent vinčuno - rekomenduočiau mokytis Klaipėdoje pas Tadą (kodėl - atskira tema, tiesa jei jis tik yra dabar Klaipėdoje): Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Netinka Klaipėda? Tuomet jokio skirtumo kur eiti, iš tų tavo 5-ių variantų, rinkis kuris arčiau namų, arba pigesnis ar kur chebra geresnė.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją