Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Krumpliai
Karolisss:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTai dabar pailsėk savaitę, o po to atsargiau ir švelniau, grūdink kumščius, susirask trenerį, kuris paaiškins, kaip smūgiuoti reikia. O ir maišai skirtingų kategorijų yra, skirtinga jėga juos ir vanoji...
--- Baigti citatą ---
O dar yra tokiu treneriu kaune ? Gal patarsi ka? :maisas:
Karolisss:
As galvojau is pradziu kad tik 1 rounda dauzysim maisus po roundo nusiemiau pirstines ir padauziau veliau degint pradejo usidejau pirstines ir pns o jeigu db eiciau i treniruotes toliau svelniau dauzyciau vos priliesdamas nieko nebutu? man sake kad kol naujokas esu naudotis pirstinem nes nemoku smugiot galiu susizeist :maisas: O daktaras sake nedaryti kruvio 2 savaites
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiAs galvojau is pradziu kad tik 1 rounda dauzysim maisus po roundo nusiemiau pirstines ir padauziau veliau degint pradejo usidejau pirstines ir pns o jeigu db eiciau i treniruotes toliau svelniau dauzyciau vos priliesdamas nieko nebutu? man sake kad kol naujokas esu naudotis pirstinem nes nemoku smugiot galiu susizeist :maisas: O daktaras sake nedaryti kruvio 2 savaites
--- Baigti citatą ---
patikek seniu. geriau palauk bent jau savaite, kad po to nelaukti menesio. ir be maisu dauzymo bokse yra kas veikti: kova su seseliu, smugiuvatidirbinas ir slifavimas pries veidrodi ir pan. ateity, jei musi maisa, musk apsibintaves ranka, o ne pliku kulokeliu. jei pliku, tai trumpai, susivaryt visada spesi.
Karolisss:
Registruotis arba Prisijungti patikek seniu. geriau palauk bent jau savaite, kad po to nelaukti menesio. ir be maisu dauzymo bokse yra kas veikti: kova su seseliu, smugiuvatidirbinas ir slifavimas pries veidrodi ir pan. ateity, jei musi maisa, musk apsibintaves ranka, o ne pliku kulokeliu. jei pliku, tai trumpai, susivaryt visada spesi.
--- Baigti citatą ---
Na as kikboksa lankau na tiek to pakentesiu sia savaite namie pabusiu o kita savaite eisiu :) Nes ant abieju ranku krumpliu zaizdos
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiNa as kikboksa lankau na tiek to pakentesiu sia savaite namie pabusiu o kita savaite eisiu :) Nes ant abieju ranku krumpliu zaizdos
--- Baigti citatą ---
Nenustok lankyt, tik kumščiais nedaužyk. Jei kikboksas, kojomis gali dirbti puikiai, kaip ir sakiau, kova su šešėliu, fizūha. Galima daug ko prigalvoti, kad kumščių netraumuoti...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją