Visa kita > Klubai
Ką lankyti? Kaunas.
samagonas:
Sveiki. Man 17 metų, ugis - 2m, svoris - 115kg. Prieš tai lankiau krepšinį - 9metus. Po to, ėjau į sporto salę, apie pusę metų, dabar galvoju kažką apie kokią nors kovinę sporto šaką.
Gal patartumėt, ką su tokia mase galima būtų lankyti? Galvoju apie Muay Thay. Gal kas turit kokių patarimų su argumentais? Ir ar nėra per vėlu pradėti lankyti? :D
Starka:
Jaunas esi, gali lankyt ka tik nori ar kas labiau prie sirdies :)
Nori MuayThai, varyk isbandysi , nepatiks kitka pasirinksi :)
linktiesos:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki. Man 17 metų, ugis - 2m, svoris - 115kg. Prieš tai lankiau krepšinį - 9metus. Po to, ėjau į sporto salę, apie pusę metų, dabar galvoju kažką apie kokią nors kovinę sporto šaką.
Gal patartumėt, ką su tokia mase galima būtų lankyti? Galvoju apie Muay Thay. Gal kas turit kokių patarimų su argumentais? Ir ar nėra per vėlu pradėti lankyti? :D
--- Baigti citatą ---
to Samagonas. Kiek suprantu, turi labai gerus fizinius duomenis. Turint tokius duomenis, galima drasiai jaustis ir negalvoti apie kovini sporta saviginai. Nemanau, kad tavo fiziniai duomenis leistu gerai smugiuoti kojomis, tau pilnai pakaktu bokso, kuriame galetum pasiekti aukstu rezultatu ir netgi tapti daug uzdirbanciu profesionaliu boksininku.
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki. Man 17 metų, ugis - 2m, svoris - 115kg. Prieš tai lankiau krepšinį - 9metus. Po to, ėjau į sporto salę, apie pusę metų, dabar galvoju kažką apie kokią nors kovinę sporto šaką.
--- Baigti citatą ---
Nu aš pradėjau lankyti 33 metų. Tai kad nevėlu. Temą perkeliu į Klubus.
samagonas:
Taip, fiziniai duomenys nėra blogi, tiesiog dabar jau virš mėnesio pertrauką esu padaręs ir nieko nesportuoju, galvoju kur eiti, neapsisprendžiu.. Galvojau eiti į boksą, išmokti technikas rankomis, o tik paskui eiti į k-1 ar muay thay, jeigu persigalvočiau :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją