AutoriusTema: City Boxing club Vilniuje  (Skaityti 1634 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Levas

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2013
  • Žinutės: 62
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
City Boxing club Vilniuje
« įjungtas: 2016 Lap 07, 12:10:48 pm »
Ar čia man tik atrodo iš šono žiūrint ir dėka atitinkamo socialinio rato, ar šitas klubas labai sėkmingai prasipromino - per žiniasklaidą, socialiniais tinklais ir kitais kanalais. Ar teko kam lankytis, kokie įspūdžiai?

Atsijungęs senamadis

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2014
  • Žinutės: 125

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: City Boxing club Vilniuje
« Atsakyti #1 įjungtas: 2016 Lap 15, 11:36:23 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ar čia man tik atrodo iš šono žiūrint ir dėka atitinkamo socialinio rato, ar šitas klubas labai sėkmingai prasipromino - per žiniasklaidą, socialiniais tinklais ir kitais kanalais. Ar teko kam lankytis, kokie įspūdžiai?

Na bokso klubui investuoti ir sudominti vz.lt žurnalistus, tai tikrai gebėjimas, sėkminga rinkodara ir ilgalaikė orientacija.

Einu dabar pas juos, nors pagal lokaciją yra ir patogesnių alternatyvų.

Treniruotės kokybiškos, platus pasirinkimas tiek laike tiek treniruočių pobūdyje. Dažnai groja muzika, kuri mano asmeninį skonį atitinka idealiai.
Papildomam pasiruošimui yra štanga, svorių liemenė, visų tipų kriaušės, skersinis ir kitokių "pribombasų".

Treniruotės ne ilgos, dažniausiai apie valandą, bet intensyvios ir įvairios. Sistematiška, tačiau sugebant aplenkti rutiną.
Susirenka įvairaus lygio, itin skirtingi žmonės, todėl visuomet surasi su kuo kokybiškai dirbti porose.

Vis tik dėl didelio kiekio susirenkančių žmonių, sulaukti trenerių dėmesio individualiems įgūdžiams, ne dažnai pasiseka. Bet juk tai ir nėra individualios treniruotės.

Keli galimi minusai, tačiau manau tai ilgainiui bus išspręsta:
- ne visuomet lieka šilto vandens nusiprausti;
- maža ir nepatogi persirengimo erdvė.

Esu apsukęs nemažai klubų ir veikiausiai pasirinkimas važiuot į kur kas toliau esantį, pakankamas įrodymas, kad treniruotės kokybiškos.

Rekomenduoju užsukti.
« Paskutinis taisymas: 2016 Lap 15, 12:36:18 pm nuo senamadis »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Re: City Boxing club Vilniuje
« Atsakyti #1 įjungtas: 2016 Lap 15, 11:36:23 am »