Fedor ir Zulus, Wanderlei ir Ricardo, Mirko ir Mark komentuoją apie savo būsimas kovas, kurios įvyks Saitamos Arenoje, gruodžio 31 dieną, turnyre "PRIDE SHOCKWAVE 2005".
Įdomiausiai man pasirodė CroCop'as, dar neteko matyti jo taip ipykusio.
Mirko sakė: "Leiskit man pasakyti vieną dalyką. Šiandienos konferencija užtruko per ilgai. Hunt'ai, ar ne tu metėi man iššukį tiesiai iš ringo praitais metais? Dėl ko tu nerimavai visą šį laiką? Ar ne tu vyjeisi mane iki pat PRIDE'o, kur susirenka geriausi kovotojai, kad atkeršyti man už "Nagoya 2002"? Aš nesuprantu ką tu darei visą šį laiką. Aš kraujavau ir prakaitavau ringe, kovodamas su stipriausiais pasaulio kovotojais. Aš tau parodysiu skirtumą tarp mudviejų gruodžio 31 dieną. Tu atsiimsi už tai, jog metėi man iššukį praitų Naujujų Metų išvakarėse. Aš isitikinęs, kad tu dar pameni koks buvo tas jausmas, kai mano kairė koja sutrenkė tavo kaklą. Ir tai nebus mano vienintelis ginklas šį kartą! Su Šv. Kalėdom."

Bėje, kaip manote, ar pavyks Silvai šį kartą laimėti prieš Arona? Mano manymu Wandis laimės teisėjų sprendimu.
Šaltinis Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti