Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Kovų menai kitos sporto šakos atstovui, kas naudingiau būtų?
ALTAM:
:handshake:
užsiimu sunkiąja atletika, taip pat funkcinėm treniruotėm. Tačiau persikėlus į Kauną raumenys nebepadeda, taigi pradėjau ieškot rytais treniruočių. Jeigu būčiau vienas - tai pabėgt nėra sunku, tačiau noriu ir artimą apginti.
Renkuosi tarp maišytų treniruočių Fight House'e ir Goju-ryu. Kas labiau apsimokėtų? Domėjausi goju-ryu, tai šis kovos menas kiek supratau yra aštresnis ir labiau limpa gatvėje apsiginti. Gal galėtų patyrę labiau padėti nukreipti mane tinkama linkme?
Ačiū
Dainiux:
kas labiau apsimokėtų- netikslus klausimas šiek tiek. Ko pats norėtum? Va toks turėtų būti klausimas. Aš rinkčiausi goju...
ALTAM:
Ties sakant, anksčiau norėjau goju-ryu, tačiau gal tai, ką fighthouse siūlo, būtų naudingiau, jeigu įvairūs stiliai, mano galva ir prie pat univero... :)
Dainiau, o kodėl goju?
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTies sakant, anksčiau norėjau goju-ryu, tačiau gal tai, ką fighthouse siūlo, būtų naudingiau, jeigu įvairūs stiliai, mano galva ir prie pat univero... :)
Dainiau, o kodėl goju?
--- Baigti citatą ---
Todėl, kad pas jį yra bazė: fizinė parengtis, menų ir ne menų patirtis už nugaros, plius berods buvo apsaugos darbuotojas (psichologinis aspektas). Su tokia baze gali ir Thai Chi ar Wing Tsun rinktis, ir ji veiks.
Mano nuomone, autoriui reikėtų eiti į Muay Thai (pvz. Titanas) arba/ir boksas. Greita, paprasta (sąlyginai), efektyvu.
ALTAM:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTodėl, kad pas jį yra bazė: fizinė parengtis, menų ir ne menų patirtis už nugaros, plius berods buvo apsaugos darbuotojas (psichologinis aspektas). Su tokia baze gali ir Thai Chi ar Wing Tsun rinktis, ir ji veiks.
Mano nuomone, autoriui reikėtų eiti į Muay Thai (pvz. Titanas) arba/ir boksas. Greita, paprasta (sąlyginai), efektyvu.
--- Baigti citatą ---
Apie kurį kalbat goju-ryu ar fighterhouse?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją