Visa kita > Kovos menai ir kinas

Dokumentika

(1/3) > >>

Levas:
Neradau kažkur, kur įmesti, tai gal bendrai dokumentiką galima dėti ir čia

Discovery dokumentinis apie Muay Thai legendą Buakaw Banchamek. Įdomus žiūralas

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Levas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti - nieko per daug įspūdingo, bet visai gerai susižiūrėjo apie kelių MMA kovotojų gyvenimą ir kelią iki strikeforce turnyro. Truputį apie Nick Diaz ir kiek daugiau apie Jake Shields ir Lyle Beerbohm.

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti - nieko per daug įspūdingo, bet visai gerai susižiūrėjo apie kelių MMA kovotojų gyvenimą ir kelią iki strikeforce turnyro. Truputį apie Nick Diaz ir kiek daugiau apie Jake Shields ir Lyle Beerbohm.

--- Baigti citatą ---
Noriu pažiūrėt, bet nerandu, kur patalpintas parsiuntimui.

Yra minčių kur rast?

Drakons:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNoriu pažiūrėt, bet nerandu, kur patalpintas parsiuntimui.

Yra minčių kur rast?

--- Baigti citatą ---
Čia kaži kokį tais atradau - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti , kokybė, turbūt, ne kažką tik.

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiČia kaži kokį tais atradau - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti , kokybė, turbūt, ne kažką tik.

--- Baigti citatą ---
Ir už šitą ačiū.

Jau sužiūrėtas, dėkui Levui.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją