Sveiki,
Nesenai pradėjau lankyti muay thai, šiuo metu reikia pradėti ieškoti pirštinių, kojų apsaugų, kapos, bintų etc... Noriu jūsų paklausti:
1)Ar galima muay thai tūrėti tokias apsaugas ar btinos odinės tos mandros? Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti2)Paruotuvėse yra labai daug bintų pasirinkimų- 4m, 2.50, 2.70... kokius pasirinkti ? Man jau 17, ar reiktų ilgesnių bintų ? nes ranka gan didelė, bet ir tie 2.50m atrodo labai ilgi
2.1) Ar geriau nusipirkti PoPirštines vietoje bintų ?
3) Ar šios pirštinės tokiam naujokui kaip aš tiks ? Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti4)Dėl čiurnos apsauginio įtvaro- girdėjau, jog jie apsaugo ne ien nuo sužalojimų bet ir apsaugo nuo tokių pasėkmių kaip artritas?? Ar reiktų tokius pirkti ?
Esu tam tikrame biudžete, nenoriu perdaug išlaidauti.. išeina apie 75€+... Gal turit kas geresnių pasiūlimų ?
Taigi dar vienas dalykas, esu kūdas, noriu priaugti svorio, ūgis 188, svoris 60kg. Juokinga... Valgau normaliai, vištiena, kiaušiniai, ryžiai, pieno produktai, košės, tirštos sriubos. Muay Thai noriu ne vien dėl kovos meno, bet ir kūno pokyčių. Ką galvojate apie papildųs ? (gainerius, Amino rūgštis?)
Koėl viso šito neklausiu pas treneri ? Nežinau, noriu daugiau nuomonių, Juolab, nelabai yra kada su juo pakalbėti, arvažiuoju, treniruojuos, išvažiuoju, viskas ant bėgimo dabar vyksta