Pagrindines diskusijos > Karyba
Grazinama privaloma karo tarnyba, kokia Jusu nuomone?
Skeptikas:
Beje, grįžtant prie temos (ankstesnės neskaitau labai įdomia - seniai praeitas etapas):
Vakar jau cieli 159 savanoriai užsiregistravę tarnybai buvo, beje (Oficialiame KAM puslapyje pateikiama info.). Kaunas - 17 vnt. (o juk toks patriotiškas miestas, ajajaj), Klaipėda - 24, VIlnius - net 40 :) Šiauliuose - cieli 33.
:friends:
Kam įdomu, galite stebėti tą masinį patriotų bandymą pirmiems užsiregistruoti ginti Lietuvą Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Ką čia daba daryti reikės, kad šauktiniai karo prievolės centrų besigrūsdami nenugriautų????
Augustas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiŠizofreniškai padrikas minčių dėliojimo stilius - šokinėjama daug pirmyn atgal, daug aliuzijų į tai, ką žino ne visi ir pastovus bandymas sublizgėti savo apupieno atsargos karininko iš didžiosios "K" Ėrūdycyja...
Pagrindinis leitmotyvas - "Viskas blogai, reikia kitaip. O kaip - žinau tik aš." ;)
--- Baigti citatą ---
Normali savireklama. Nes kas tave pareklamuos, jei ne tu pats. :angel: Jei LR Kariuomenė taip reklamuotųsi, tai, įtariu, jau seniai būtų prikimšta aukščiausios kvalifikacijos profesionalų. Nereikėtų net šauktinių. :senis: :D
Registruotis arba PrisijungtiBeje, grįžtant prie temos (ankstesnės neskaitau labai įdomia - seniai praeitas etapas):
Vakar jau cieli 159 savanoriai užsiregistravę tarnybai buvo, beje (Oficialiame KAM puslapyje pateikiama info.). Kaunas - 17 vnt. (o juk toks patriotiškas miestas, ajajaj), Klaipėda - 24, VIlnius - net 40 :) Šiauliuose - cieli 33.
:friends:
Ką čia daba daryti reikės, kad šauktiniai karo prievolės centrų besigrūsdami nenugriautų????
--- Baigti citatą ---
:chmm: Gal patiems anuos centrus nugriauti ir statyti didesnius, prieš tai (laikinai, žinoma :P ) sustabdžius šaukimą? :D :angel:
Kitas variantas būtų - atšaukti šaukimą į privalomąją tarnybą ir pasitenkinti KASP su kokybiškesniu apmokymu, robotizavimu, technologizavimu, nemokamu viešuoju transportu etc. ;-)
Dainiux:
Nežinau kaip aš auklėjau savo sūnų, tačiau jau dabar man Jis pasakė ( šiuo metu yra 12- okas )- baigiu mokslus, einu savo noriu Tarnaut. Reikia. Sako, Tu, tete tarnavai ir man reikia. Gal yra kas tikrai negali. O aš- galiu ir noriu. O po to jau baigsiu mokslus ir eisiu tolyn per Gyvenimą žinodamas, kad Pareigą, kuriai galiu vis dar būti pakviestas, jau atlikau. Va ir visos kalbos...
Indėnas:
klausimai atsakymai
1 dalis
2 dalis
3 dalis
Dainiux:
Bet tay pavarė jie su ta privaloma...Panevėžyje ims kariauti tik gruodį...+9mėnesiai tai baigiama rugpjūtį. Kada priduot- ir kokia Aukštoji rugpjūtį bepriims- prašymus studijuoti? dar vienus metus praleist???????? Sorry, varysiu mokytis, nes tikrai žinau, kad po tarnybos praleidus dar metus, mokytis bus sunku...Nesupratau kodėl taip padaryta ir šauktinių centre niekas to nepaaiškino...taip nutarta. Kvailai nutarta pasakiau ir išėjau. Bet...gegužės 11d. kada dar nesibaigę egzaminai ir t.t. jau bus paskelbti sąrašai tų 3000kurie eis jau tarnauti...O tie, kas dar neišlaikė egzaminų, norės išlaikę eiti savo noru- nebeims? :chmm: Vienu žodžiu...Vaaaaaalio nuo rusų armijos savigynos būrius jau turim popieriuje surinkę. Gal, sakau, Prezidente- po medalį mums? Ar laipsnių, Gerb.Olekai suteikit? Juk taip "pridirbom" tėvynės labui...Man pasmirdo kažkokiu raugintų agurkų ir degtinės smarvės persmelktu sovietiniu kurmiavimu...Nes kad kažkam taip naudinga- bet ne Lietuvai ( tas sukeltas bardakas) - jau aišku. Bet kas jį padarė- dar ne.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją