Pagrindines diskusijos > Karyba

Grazinama privaloma karo tarnyba, kokia Jusu nuomone?

<< < (21/21)

senamadis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGeriau neimtų kai kurių, teisingiau daugumos- naudos nebus...Tik pinigai vėjui.

--- Baigti citatą ---

Išplėtok

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

"Galvojat, kariuomenė yra nacionalistinių medžiojančių patinų gamykla? Kario vietoje aš įsižeisčiau. Juk toks požiūris niekuo nėra geresnis už visus homofobiškus, rasistinius skiedalus. Jei ši baisi prievarta šiek tiek pasimokyti savo valstybės gynimo būdų yra toks neigiamas dalykas, kažkas su ta mūsų gynybos institucija yra blogai. Demonizuosite mūsų kariuomenę – kaimynų desantininkas jums padėkos."

Skeptikas:
Matau kaip viskas rutuliojasi, kokie sprendimai priimami eigoje. Galiu pasakyti tik tiek - savo nuomonę išsakysiu tik gyvai, ir tik ne spaudai :)

P.S.: žurnaliūgoms, beje, turiu atskirą punktą savo treniruočių programoje... Po An-2 kritimo Baltijoje - situaciją mačiau tiek iš delfio, tik ir iš tiesioginės perspektyvos.

Gradus:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPokyčiai.
Tarnavau 94-95metais, dar būtinąją.
1. Nebėra pusgirčių praporščikų- viršilų, likusių nuo Suovietinės Armijos;
2. Aprūpinimas. Net nelyginu- viskas kosmosas nuo mūsų pirmųjų Lietuviškų aprangų ( dėja, jos suplyšdavo greit) iki labdarinės iš Danijos. 3 batų poros ir lyg 5 aprangos komplektai per metus...Kelnių galėjo būti dar daugiau sudėvėtų...Nelaikydavo jos šliaužiojimų po karjerus ir miškelius.
3. Ginklai, amunicija. Nešiojome AK-74, AKMS ir tarybines racijas su po valandos išsikraunančiais elementais.Apie jokias kitas apsaugos priemones- šalmus, neperšaunamas liemenes net negirdėjome tada.
4. Apie jokią rimtą paramą sausumoje technikos pagalba nebuvo galima rimtai pagalvot. Be senų  ZIL dalinyje ( ai, dar UAZ) nebuvo...
5. Maistas man buvo geras. Sąlygos sportuoti- tik noro turėk. Salės geros trūko, bet pats nemažai nuveikiau, kad mano dalinyje LK "Arsenalas" ji atsirastų. Kaip ir kliūčių ruožas.  Man Tarnyba- PATIKO.

--- Baigti citatą ---

Gal 50% yra, gal...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją