AutoriusTema: Mobiliosios programėlės treniruotėms  (Skaityti 1482 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs senamadis

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2014
  • Žinutės: 125

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Mobiliosios programėlės treniruotėms
« įjungtas: 2015 Sau 13, 00:07:27 am »
Tema skirta pasidalinti programomis, kurios galėtų būti naudingos bendraminčiams.

Ir prisipažinti tiems, kurie vis dar maigo "knopkes" ir jų pirštai storėja mažiau :)

Diskusijai pradėti - klausimas galėtų būti: kokias programas naudojate sportuodami (nesvarbu ką ir kur)?

Buvo laikotarpis, kai nebuvo galimybių sportuoti kitaip, nei kad bendrabučio kambaryje. Taigi įsigijau skersinį kabinamą į tarpdury (kuris sulinksta, suplyšta ir pan. - nepirkit tokio  :senis:) ir pabodus tiesiog daryt įvairius prisitraukimus internete pradėjau ieškoti programų, skirtų sportuoti savo svoriu.

Iki šiol geriausia mano rasta programa - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
Re: Mobiliosios programėlės treniruotėms
« Atsakyti #1 įjungtas: 2015 Sau 13, 08:22:00 am »
Net nežinau, kaip daryt  :chmm: ... Yra tokia tema Treniruotėse - Programos (TIK programos) Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Yra tema Treniruotėse - Diskusijos apie temą "Programos" Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti. Lygiai taip pat yra tema Treniruotės namuose (I ir II dalys) Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti. Yra ir apie Crassfitą tema Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Tai dabar klausimas, kuo tamstos tema išskirtinesnė už išvardintas aukščiau?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #2 įjungtas: 2015 Sau 13, 09:42:48 am »
Čia kalba apie programinę įrangą (mobiliosios programėlės), o ne treniruočių planą (žodis "programa", mano galva, nelabai tinka sporte aprašant treniruočių planą, bent jau paptikslint turėtų - treniruočių programa, nes pernelyg painiojasi su kitais dalykais).

Aš boksui naudodavau intervalinius taimerius. Kelis išbandęs, kokį 10-12. Labiausiai patiko Impetus Interval Timer (Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti). Dar pora buvau užtikės neblogų, bet nepamenu kurios.

Dar ieškojau programėlės jėgos treniruočių log'ams vesti. Kol kas neužkabino nė viena, planuoju laiko radęs pats susiprograminti pagal savo poreikius :-)
« Paskutinis taisymas: 2015 Sau 13, 09:47:51 am nuo Saxum »

Atsijungęs senamadis

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2014
  • Žinutės: 125

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2015 Sau 13, 21:36:06 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Čia kalba apie programinę įrangą (mobiliosios programėlės), o ne treniruočių planą (žodis "programa", mano galva, nelabai tinka sporte aprašant treniruočių planą, bent jau paptikslint turėtų - treniruočių programa, nes pernelyg painiojasi su kitais dalykais).

Aš boksui naudodavau intervalinius taimerius. Kelis išbandęs, kokį 10-12. Labiausiai patiko Impetus Interval Timer (Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti). Dar pora buvau užtikės neblogų, bet nepamenu kurios.

Dar ieškojau programėlės jėgos treniruočių log'ams vesti. Kol kas neužkabino nė viena, planuoju laiko radęs pats susiprograminti pagal savo poreikius :-)

Kas juokingiausia, tačiau vis sunkiau pavyksta rasti paprasčiausiai programas (skaičiuotuvą, taimerį) tikrai atitinkančias poreikius. Šis taimeris good, nes didelis (y) Įsitraukiu į sąrašą, jei kada prireiks tokio "daikto"  :handshake:

Kas link treniruočių logų - tikrai pritariu. Esu taip pat daug išbandęs, tačiau galų gale pasilikau ties paprastu ekseliu. Susikūriau GGdrive, tik jau reikės šiek tiek patobulint, kaip ir pačią programą. Treniruotės metu tereikia pasižymėti ar svorį didinti esamam pratimui ir viskas. Prireikus, vėliau galima ir analitinę dalį sugeneruot paprastai :teisejas:

Nors darau visai paprastai, bet užuot pasakojus, jei aktualus šis klausimas, parašyk PM ir pasidalinsiu esama programa. Galėsi matyt mano progresą  :angel: :stanga:

Atsijungęs Levas

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2013
  • Žinutės: 62
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2015 Vas 03, 15:56:23 pm »
Namie laisvalaikiu kūno svorio treniruotėms naudoju šita: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Tiesa, čia reikėjo įsigyti kažką. Rodos 12lt ar pan. Bet nieko. Yra 4ios pavyzdinės 10 savaičių programos visokiems poreikiams, galima susidaryti savo pratimų sekas ir t.t., pasižiūrėti progresą ir visa kita.  Patinka.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2015 Vas 03, 15:56:23 pm »