Čia kalba apie programinę įrangą (mobiliosios programėlės), o ne treniruočių planą (žodis "programa", mano galva, nelabai tinka sporte aprašant treniruočių planą, bent jau paptikslint turėtų - treniruočių programa, nes pernelyg painiojasi su kitais dalykais).
Aš boksui naudodavau intervalinius taimerius. Kelis išbandęs, kokį 10-12. Labiausiai patiko Impetus Interval Timer (Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti). Dar pora buvau užtikės neblogų, bet nepamenu kurios.
Dar ieškojau programėlės jėgos treniruočių log'ams vesti. Kol kas neužkabino nė viena, planuoju laiko radęs pats susiprograminti pagal savo poreikius 
Kas juokingiausia, tačiau vis sunkiau pavyksta rasti paprasčiausiai programas (skaičiuotuvą, taimerį) tikrai atitinkančias poreikius. Šis taimeris good, nes didelis (y) Įsitraukiu į sąrašą, jei kada prireiks tokio "daikto"

Kas link treniruočių logų - tikrai pritariu. Esu taip pat daug išbandęs, tačiau galų gale pasilikau ties paprastu ekseliu. Susikūriau GGdrive, tik jau reikės šiek tiek patobulint, kaip ir pačią programą. Treniruotės metu tereikia pasižymėti ar svorį didinti esamam pratimui ir viskas. Prireikus, vėliau galima ir analitinę dalį sugeneruot paprastai

Nors darau visai paprastai, bet užuot pasakojus, jei aktualus šis klausimas, parašyk PM ir pasidalinsiu esama programa. Galėsi matyt mano progresą