AutoriusTema: Jubiliejinis, 10-asis Fightclub.lt sąskrydis 2015!!!  (Skaityti 8175 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Jubiliejinis, 10-asis Fightclub.lt sąskrydis 2015!!!
« Atsakyti #15 įjungtas: 2015 Rgp 13, 17:44:31 pm »
Labas, ieškau, kaip nuvažiuoti, geriau penktadienį vakare, na arba šeštadienį ryte, iš Vilniaus. Ačiū! :)
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #16 įjungtas: 2015 Rgp 17, 20:20:14 pm »
O kur atsiliepimai? Nesupratau ???

Ar čia visi bando atsigauti ir neranda žodžių apsakyt savo įspūdžiams?

Man tai buvo gerai, džiaugiuosi, kad važiavau, nors prieš tai abejonių ir turėjau. Turbūt pirmą kartą dalyvavau tik pusėj seminarų - kaip man tai čia mažai, bet man buvo pats tas (tiesa, nežinau, ką praradau :D arba nepraradau  :angel:).

Man seminarų buvo per daug, per mažos pertraukos tarp jų, dėl to dalyje ir nedalyvavau, be to norėjosi kai kurių seminarų ilgesnių, pvz. imtynių, psichologijos, tai labai faina, jei ateityje būtų laiko rezervas, pvz. - pertraukėlė kokios valandos ar kelių tarp seminarų, o jeigu vyksta vėlavimas arba norisi pratęsti seminarą, tada ta pertraukėlė kaip ir pasitarnauja, na arba tiesiog pailsi, pabendrauji, pavalgai tarp seminarų.

Keltis ryte sunku, net man, kuri nenaktinėjau, tai būtų pasiūlymas ateičiai pirmąjį seminarą gerokai vėlinti, tada ir ilgiau galima bus pasėdėti, negalvojant, kad kaip ryte kelsiuos, ir pamiegoti.

Beje, ačiū, kas pakėlė į psichologijos seminarą, nes būčiau pramigus. Jau ir taip pramigau, tai teko skubėti nevalgius :( :D

Tinklinis - kaip visada super, nors šįkart ir nebuvau nugalėtojų komandoje, labiau pralaimėtojų, bet džiaugiuosi, kad dziudistų komandai buvo parodytas tinkamas pasipriešinimas ir sudaryta intriga, beje sirgau už Dziudokos komandą - gražu buvo žiūrėti, kaip žaidėt. Karatistai irgi neblogai pasirodė.

Gaila, kad aš per vėlai įvertinau Dziudokos ežeriuką (prūduką) - labai smagus, ir esant šiltam orui vienas malonumas pasidegint ir išsimaudyti. O ir šiaip, Dziudoka, pas jus taip ramu, ypač kaip žmonės išsiskirstė, taip malonu gamtoj, atrodo mielai būčiau ilgiau, ir šiandien ryte buvo labai gaila keltis mieste, bute, o ne gamtoj, ne sąskrydy ir eit į darbą. Po tokių renginių galvoju, kad labai norėčiau gyventi už miesto, bet mano išsilavinimas tam nepalankus, turint omeny įsidarbinimo galimybes... :(

Praleidau nuotrauką ir kugelį, gaila, tik kugelio... :) bet vis tiek prie ežeriuko buvo smagiau.

Dziudokos dėka jau žinau, ką reiškia "čiuožti ant lentos", negalvojau, kad taip paprasta, bet įdomi patirtis :D

Ir šiaip sąskrydy buvau labai neformoj, kažkiek ir sirguliuodama vis dar, tai man labai reikėjo šiek tiek krūvio, kurio pasiilgau ir poilsio bei gamtos, geros kompanijos, tą ir gavau, tai aš labai laiminga dėl puikiai praleisto savaitgalio.

Ačiū Sakalui ir jo boksiorams, Dziudokai, Asiai, Deiviui, Mariui, Daliai, Roliui ir visiems kitiems už kompaniją ir gerą laiką!

« Paskutinis taisymas: 2015 Rgp 17, 20:26:49 pm nuo Ruta »
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2015 Rgp 19, 23:43:29 pm »
Viskas super buvo. Gal tik rytinis seminaras ankstokai
įtempk presą

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #18 įjungtas: 2015 Rgp 31, 23:19:03 pm »
Puikus gavosi saskrydis :) Kaip visada :) 
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #18 įjungtas: 2015 Rgp 31, 23:19:03 pm »