Pagrindines diskusijos > Savigyna
Trys situacijos, kaip elgsitės?
Gediminas:
Parašei tą, ką parašei.
Pats prašei minčių. Jas gavai. "Arba- arba" daug? O ko tu tikėjaisi, pasakojimą nutraukdamas prieš tai kai, paaiškėja aplinkybės, pagal kurias reikia spręsti ir lieka neaišku pvz., dėl ko realiai prisikabino pirmoj situacijoj pusiau pažįstami-t.y. kaip vyko bendravimas? Ir kas sekė po vandens išmušimo? Mistika ten gryna ir bendravimo problemos turbūt.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSituacijų pabaigų neaprašysiu, palauksiu jūsų minčių ir spendimų. Tuomet papasakosiu, kaip kiekviena situacija baigėsi man.
--- Baigti citatą ---
Registruotis arba PrisijungtiMan labai įdomi Gedimino pozicija. Mat, aš nebendraudamas su homosovietikus ir degradais - rodau didybę.
Tai vis tik laukiu sprendimo būdo kiekvienai situacijai. Apsieikim, be "arba" ir pan. Vienas sprendimas, vienai situacijai.
--- Baigti citatą ---
Na kadangi įdomi nuomonė dėl bendravimo- paaiškinsiu. Dėl didybės taip- jei prie tavęs prieina žmogus ar stovint eilėje ir kažko klausia ir tu nieko neatsakai-reiškia pasididžiavai atsakyti. Nesvarbu kas ir nesvarbu ko klausia. Nepatinka žmogus? Nesilankyk ten kur tokie sutinkami, o sukis "grietinėlės ratuose". Nepatinka ką sako- atsakyk trumpai- pvz." neduosiu", "pinigų nedalinu" ar net "skubu, nenoriu kalbėt", "'su keikūnais nekalbu" ir taip nustatai distanciją. Žmogus gauna atsakymą į jo išsireiškimą ir jei pastaba teisinga-ne visada rausis. Tiesiog taip veikia psichologija.
O štai išvis ignoruodamas žmogaus kreipimąsį- parodai kad jis net nevertas su tavim bendrauti. Ne didybės manija pirmą kartą matant žmogų? Žinai kodėl jis toks? Kas pats tada toks esi ir iš kur gavai teisę žmones teisti? Na jau kaip rezultatas- nepasitenkinimas ir greičiausiai konfliktas, NEBENT esi akivaizdžiai pranašesnis fiziniu dydžiu ar pistoleto rankena matosi- tada gal ir nutylės žmogėnas. Ir iš užuominų- ne tavo atvejis.
Bet pasikartoju- konfliktines situacijas sukūrei pats, be svarbaus reikalo ignoruodamas žmones.
Kaip toliau vyniotis? O kaip tau paaiškinti, kad jei moki susikalbėti ir susibendrauti- taip ir darai visada vengdamas bereikalingo konflikto. Yra reali grėsmė tavo sveikatai ar reikšmingo dydžio turtui- gini jėga, yra ten kameros ar ne. O pats ką siūlai?
Registruotis arba PrisijungtiGediminai, man lyg ir aišku, koks tampi išgėręs "Nebent tiek girtas buvai kad pripliurpei čia fantazijų".
--- Baigti citatą ---
Geriau jau tau taptų aišku, kodėl tavo postą skaitę žmonės pradėjo kalbėt apie alkoholio vartojimą- tada gal nedarytum logiškai nepagrįstų išvadų.
arimanas:
Kada lenda visokie bendraut, tai man dažnai suveikia pozicija tiesiog tokiem pasakyt tiesą:,, žmogau, aš labai pavargau per dieną ir neturiu jėgų su tavim bendraut". Kažkodėl suveikia dažniausiai :kikena:
Dainiux:
O aš galvoju, kad Tu esi dar vienas "gudrus" forumo senbuvis , bandantis ieškot laimės, kad įrodyt, kaip čia negerai elgiasi su naujokais. :D Kodėl taip galvoju? A va todėl. ;-) Nors gal klystu, bet į tai panašu. Bet rašom, tema gera, nes forumas miršta, :misios: tai apie girtaujančių bėdas parduotuvėse pakalbėsim :D .
radiatorius:
jei eini gert, apsirenk normaliai :kikena:
Starka:
jau gal galima visu "seriju" pabaigas isvyst ? :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją