Pagrindines diskusijos > Savigyna

Trys situacijos, kaip elgsitės?

<< < (7/15) > >>

Dainiux:
pribazarijot rimtoj temoj apie alkoholį  :chmm: ir kuriam cia dabar baną įkalt?  :chmm:  :nezino:  :luztu:
Taip, daug temų prikalbėta, prirašyta ir tereikia paieškot. Tą jau seniau sakiau ir mano dusinimai buvo  dažnesni ir piktesni. Bet buvo negerai, kiek pamenu  :nezino: Gal ir gerai, kad buvo negerai... :D

Dainiux:
Dziudoka- aš irgi nevažiuoju. Ar kada atlėksiu? Taip. Dabar tikrai žinau kad šis sąskrydis bus tas, į kurį tikrai stengsiuos atlėkti. Kodėl? Todėl, kad noriu pabendraut su tais Žmonėmis, su kuriais va taip, per Kovos klubą susipažinau ir kuriuos gerbiu. Kaip Žmones. O turėti draugų, dar Žmonių yra kažkas tokio.  :respect:  Va dėl jų ir stengsiuos atvažiuot.   Dar Dojo priprašysim kad sanchin kata seminarą pravestų ( jau dabar prašau įtraukt į seminarų sąrašą, please  :respect: ). Ir gal kas taichi gali pravesti ( kaulai seni, jau norisi kažko ramesnio... ). Dėliosiu viską taip, kad man tai taptų tiems metams, tam mėnesiui, toms dienoms prioritetu. 

senamadis:
Sorry, sumaišiau forumus. Nepažiūrėjau adreso, kad į mamyčių forumą pakliuvau.

P.s. dabar turėčiau būt prismaugtas (veikiausiai išbanintas, nes Jūsų, gerbiamieji, akademinėje bendruomenėje, t.y. priimtinas elgesys  :ramentai: :bijo: :-(

stripulis:
O ko, mamyte, tikėjotės šiame forume?
kaip suprantu, dažnai lankotės, kad galite lyginti  :angel:
iš tiesų visos mamytės visada aptarinėja, ar dūžta pilnas alaus butelys ir kiek guzų palieka. taip kad - į dešimtuką, laikau.

arimanas:
Senamadi, nesinervink. O kad stumia jie, tai stumia ir stums, toks anų bendravimo stilius. Visi ant visų stumia. Plius, tokių ,,situacijų" jau jie ,,prinagrinėję" iki blogumo... Ir iš vis, čianais ,,pats geriausias boksas yra boksas." Todėl jei nori gaut normalios informacijos ( o jos galima gaut, nes chebra su patirtim), reik labai konkrečiai klaust  :kikena: Plius, kiek gyvai forumėnų mačiau, nė  viens nepasirodė į mamytę panašus.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją