Pagrindines diskusijos > Savigyna

Trys situacijos, kaip elgsitės?

(1/15) > >>

senamadis:
.

dziudoka:
Nustok gerti  :D

arimanas:
Aš irgi tą norėjau parašyt, bet Dziudoka aplenkė  :kikena: Prikurt galima daug ko ( vienam iš alkūnės, kitam iš kojos į galvą   :kikena:), bet sprendimas visur vienas: nesivalkiot vėlai vakare po vietas, kur pardavinėjamas alkoholis, ypač girtam.

Gediminas:
Jei tai būtų mano istorijos- tai svarbiausia ką daryčiau- keisčiau gyvenimo būdą ir elgesį su žmonėm. Trys istorijos- vienoj labai girtas, kitos dvi perkant alų  :chmm:

Tiesą sakant, turbūt daugelis elgiasi taip, kad į tokias istorijas net nepapuola. Tame tarpe ir aš-na kam man mano planus jaukiantys nuotykiai? Tai ką jau čia besvarstysi ką darytum. Na, buvo atvejų, kai perkant mažesnėse parduotuvėlėse kažkokie tipai lyg ir bandė kažko norėt, vebleno į akis, bet kadangi nieko neatsakyti universaliai yra priimama kaip pasyvi agresija, vedanti prie smurto, tai aš irgi kažką kriukteldavau, tuo viskas ir baigdavosi.

Jei ką patart:
1) turim: labai girtas, pusiau pažįstami iki šiol nebuvę agresyvūs, tarp jų nepažįstamas agresyvesnis, išmuštas vanduo. Apiplėšimas mažai tikėtinas, pasipriešinimo galimybės vienam kilus rimtam reikalui minimalios, tame tarpe ir dėl girtumo. Atsakyti būtina tik į tiesioginį smurtą, pirmam smūgiuot reikštų eiti į konfliktą, kurį laimėt šansai minimalūs. Jei toliau nieko nebuvo- išsiskirstėt. Jei buvo- tave prilupo kiekybinė ir blaivi persvara. Nebent tiek girtas buvai kad pripliurpei čia fantazijų ir pats prie visų kabinėjaisi- tada gal žmonės nenorėjo veltis į konfliktą ir paliko"herojų".

O lenktis vis tiek nereikėjo, nes dar padidini šansus gauti per sprandą- kartais galimybės provokuoja nestabilius asmenis.

2) Kaip rašiau neatsakymai į tiesioginį kreipimąsį ir ignoravimai universaliai priimami kaip įžeidimai, kuriuos kai kurie nori išspręsti muštynėmis. Būtum kažką kriuktelėjęs, mažesni šansai tęsti pažintį. Kas dėl tęsinio- tai fightclub lankytojas turėtų šiaip jau stengtis stebėti aplinką, kad nebūtų užkluptas iš pasalų. Vien dėl kovotojo nusistatymų (ar jūs išjungiat išėję iš salęs šias charakterio nuostatas?) ;) Atitinkamai reikia žinoti kas tau už nugaros vyksta. Jei neturi nuojautos, reikėjo tarsi tarp kitko atsisukti. Jei yra puolimas- gintis ir įveikt girtuoklį. Jei puolimo nėra- nesileist į kalbas su įžeidimus besimėtančiu :nezino:

3) Vėl demonstravai didybę, nesiteikdamas bendrauti su žmonėm. Na ne pasididžiavimo verti žmonijos egzemplioriai pasitaikė, bet tai kas pats toks jau esi? Ir dar neskiri kur bernai prieš panas maivosi? Sunku pravert burną ir parodyt, kad pats esi irgi žmogus?  Tave truputį už tai kibštelėjo (jei kibštelėjo, o ne sakysim besisukdamas pilnu maišu tavo koją užkliudė-pats gi žiūrėjai kitur). Nereikėjo aišku, bet ir nemirtina. Manau reikėjo paklaust "ko spardaisi- ką tai reiškia?" Na ir jei toliau dar kažką panašaus daro- tai jau kirsti iš peties kaip sakoma, nes buvai užpultas. :nezino:

Bet realiai rimtai- nustok gerti ir demonstruoti nepasiekiamą didybę- su žmonėm bendrauti reikia, net jei jie seniai nusirito- kas žino kur pats būsi po 10 metų. Ir dar klausimas ar savo noru ten būsi...

senamadis:
Man labai įdomi Gedimino pozicija. Mat, aš nebendraudamas su homosovietikus ir degradais - rodau didybę.

Tai man, gal nereikėtų dar jiems vieniems ir gert neleist, o prisijungt, ką jau ten, dar alaus jiems nupirkt?  :alus: :friends:

Beje, alkoholį per metus vartoju iki 15 kartų. Įskaitant bokalą pas draugus, visas šventes ir pan.

Klausimas, kurį aš užduodu - kaip elgiatės esamose situacijose, jei deja jau jose atsidūrėt, nes ką daryt, kad jose neatsidurt - aišku. Nesvarbu ar tai vidurys dienos stotelė ir bando tave papjaut, ar parduotuvė ir vakaras, saugiausia sėdėt namuose, o jei gyveni prastam rajone - išsikraustyt.

Abejose parduotuvėse - buvai blaivas.

Gediminai, man lyg ir aišku, koks tampi išgėręs "Nebent tiek girtas buvai kad pripliurpei čia fantazijų".

Tai vis tik laukiu sprendimo būdo kiekvienai situacijai. Apsieikim, be "arba" ir pan. Vienas sprendimas, vienai situacijai.

"Na ir jei toliau dar kažką panašaus daro- tai jau kirsti iš peties kaip sakoma, nes buvai užpultas" kamerų nėra, pardavėjos, tokios, jog esu įsitikinęs, kad neliudys. Nusiaubsim parduotuvę, praskelsi galvas, atvažiuos pareigūnai ir ką tada? Kūkuosi areštinėj ir paskui posėdžiuose?

P.s. visi šie įvykiai įvyko per 4 metus.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją