O tu DarkSide man kuom nors kad ir sarkastiskai irodyk, kuom as prastesnis uz tuometinius ir kai kuriuos siuolaikinius "karius"?... Pasigincykim, kaip kad budami nepazystami...
Mano žinutės tikslas buvo kitoks, bet, jei jau pasijautei labai nuskriaustas (nors kur aš daviau įvertinimą, kas yra prastesnis, o kas ne?

Mintis buvo kita - bet kiekvienas supranta taip, kaip jam patogiau), tai padiskutuokime pagal tamstytės tolimesnes mintis, atsiribodami nuo “ar tu mane gerbi“?

Kam reikalinga teritorijos zvalgymo taktika, kuri neveiksminga ir nereikialinga, nes technologijos jau senokai aplenke zvalgu tasymasi po prieso teritorijas
Taip kalba žmogus, kuris tikrai netarnavęs ir kuriam ATRODO, kad viskas pasenę ir neveiksminga, nes palydovai avis iš kosmoso gano...

(cia ir nindzes kazkodel liecia
)...
Tai kad jūs labai tokius žaidimus mėgstat - negali pykt.

Į miestą geriau grįžkit (bet tai tada IRA teroristus žaisite... ai, geriau likite su grybautojais, kur ir esat - taip civiliokams ramiau...

).
Kodel tuos kaimiecius, kurie neissisuko nuo kariuomenes, moko sleptis po kamufliazu, kai visi zino, kad tai yra tik tavo keli procentai sekmes garanto...
O va čia tai jau yra nepagarba: “kaimiečiai“, “runkeliai“, “lochai“... Taip, “mes iš miesto - mes gudresni“. Valio jums. Aš tai net ne iš kaimo, o iš vidurio miško...

Ar reikalinga siais laikais "isgyvenimo technika", kai tau i rankas igruda maisto briketus, kuriuos grauzdamas dar gali ir giminems baliu iskelt?...
O tai dėl miestiečių ir daro, tiesą sakant.

Jie gi labiausiai verkia dėl pažeistų teisių ir pan. dalykų, o kariuomenė tiesiog prisitaiko prie visuomenės spaudimo. Bet čia klausimas daugiau būtų apie kariuomenės metodikų atitikimą realiems karybos poreikiams, o ne visuomenės teisių poreikiams. Kita vertus, kam forsuoti upelį su batais, juos sušlapti ir pritrinti kojas, jei gali perbristi basas, o paskui bėgti sausomis kojomis?

Yra situacijų, kai esi priverstas lėti taip, o yra tiesiog protingumas. Taip ir su maistu - kam badauti, jei maisto sočiai?...

Ir dar daug galiu pavyzdziu pateikt - ir argumentuotu, jei uzsikabinsi..
Tai pradėk naują temą.
P.s. Nesu tarnaves jokioj kariuomenej ir nesiruosiu..
Kas tave ims...
Bet uz savo zodzius atsakau...
Ką tu atsakai? Kad kaimiečiai durniai, nes juos ima į kariuomenę, kuri yra durnių išmislas su durna tvarka, taktikomis ir visu tuo, kas vadinasi karyba?

Nes TU taip nusprendei - netarnavęs, karyba nesidomintis, neketinantis karybai (ir kariuomenei) skirti jokio dėmesio, nesi “bajoras“ (nors ir nobilituotas dabar?

), tad pilietinė pareiga tau nerūpi, o kariuomenė yra blogis. Visi, kas ten tarnavo - lochai. Nes neišsisuko. O ir tarnaudami - durnumu užsiiminėjo. Penki nindziukai geriau nei batalionas reguliarios kariuomenės karių (cituoju, tarp kitko, Zenono pasakymą viename laikraštyje - galim laikyti, kad citatą ar mintį žurnaliūgos iškreipė, o jei ne?...

).
Aš teisingai supratau?

(o, prisiminiau Bruce Dickinson dainą “Weekend Warrior“ - bet čia kita tema)
Jei kas nors nores pabandyt savo jegas taktikoj - vasara bus organizuojama akcija - "bet kokiom priemonem paimti saugoma palapiniu stovykla"...
Iš kur čia porą tankų pasiskolinti...

O gal raketomis jus iš oro?

Jei jau apie “bet kokias priemones“...
Ir ką veikti iš tos palapinių stovyklos paėmus, ką?

Kol kas tik tanko nebuvo...
))
Reiktų iš latvių pasiskolinti - sako, kad jie turi lyg tai kelis. Bet spėju, tą, kuris važiuoja, jie garaže laiko karo atvejui, nes bijo važinėti - gal dar suges...